• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle yaşadığımız sorunlar

KP anlayışlı ama bana karşı oğluna karşı olur mu bilmiyorum o gün baya sinirlenmişti bana sordu sana ne dedi birşey mi yaptı diye
kp konuşsa eşinle.
belki babasını dinler.

evlilikler de genelde denklik azdır. bir taraf daha baskındır.
mesela benim eşim de senin eşin gibi fevridir bazen. o bağırırsa ben daha çok bağırırım.
o sakin olursa ben de sakin olurum.

eşinle yine güzelce konuşmayı dene. ben ayna örneği vermiştim eşime anlaması için. belki eşin de anlar.
yani evlilikte çiftler ayna gibidir. sen de veya onda ne varsa, karşıya da o yansır.
koca sinirliyse kadın da sinirli olur.
kadın saygısızsa koca da saygısız olur.
yani ayna çirkin olan birini dünya güzeli göstermez.

belki böyle detaylı örnekli suçlamadan konuşursan işe yarar.

bir de kv yanında olması, annesinin yanında erkeklik ispat çabası olabilir.
o zaman emret kocacım de, eve dönünce hıncını alırsın.
bir de asla ağlama ki sözlerini ciddiye alsın.

kp konuşsa eşinle.
belki babasını dinler.

evlilikler de genelde denklik azdır. bir taraf daha baskındır.
mesela benim eşim de senin eşin gibi fevridir bazen. o bağırırsa ben daha çok bağırırım.
o sakin olursa ben de sakin olurum.

eşinle yine güzelce konuşmayı dene. ben ayna örneği vermiştim eşime anlaması için. belki eşin de anlar.
yani evlilikte çiftler ayna gibidir. sen de veya onda ne varsa, karşıya da o yansır.
koca sinirliyse kadın da sinirli olur.
kadın saygısızsa koca da saygısız olur.
yani ayna çirkin olan birini dünya güzeli göstermez.

belki böyle detaylı örnekli suçlamadan konuşursan işe yarar.

bir de kv yanında olması, annesinin yanında erkeklik ispat çabası olabilir.
o zaman emret kocacım de, eve dönünce hıncını alırsın.
bir de asla ağlama ki sözlerini ciddiye alsın.
KP de fevriligi o yüzden işler sarpa sarar diye konuşmak istemiyorum ve onu üzmek istemiyorum :(

Ayna güzel fikir bu konuyu örnek göstereceğim.

Evet kv yanında kavga ediyoruz eve gelince hiç birşey olmamış gibi davranıyor ne saçma dimi. Önceden çok ağlardım şimdi az ağlıyorum gelip geçiyor yani önceden saatlerce ağladığımı biliyorum :(

KP de fevriligi o yüzden işler sarpa sarar diye konuşmak istemiyorum ve onu üzmek istemiyorum :KK43:

Ayna güzel fikir bu konuyu örnek göstereceğim.

Evet kv yanında kavga ediyoruz eve gelince hiç birşey olmamış gibi davranıyor ne saçma dimi. Önceden çok ağlardım şimdi az ağlıyorum gelip geçiyor yani önceden saatlerce ağladığımı biliyorum :KK43:
ağlama. güçlü dur.
mümkünse konuşurken tartışma. tartışmaya dönüşüyorsa konuşmayı orada bitir. eşin uzatırsa oda değiştir.
eşin asabi biri olabilir ama o da kendini kontrol etmeyi öğrenmeli. sinirlenince balkona çıksın hava alsın, içinden istediği kadar sayı saysın, gitsin elini yüzünü yıkasın ama sana asla bağırmasın. öyle bir hakkı yok çünkü kocan olsa da.

ama bunlar hallolacak meseleler. inşallah düzelir.

ağlama. güçlü dur.
mümkünse konuşurken tartışma. tartışmaya dönüşüyorsa konuşmayı orada bitir. eşin uzatırsa oda değiştir.
eşin asabi biri olabilir ama o da kendini kontrol etmeyi öğrenmeli. sinirlenince balkona çıksın hava alsın, içinden istediği kadar sayı saysın, gitsin elini yüzünü yıkasın ama sana asla bağırmasın. öyle bir hakkı yok çünkü kocan olsa da.

ama bunlar hallolacak meseleler. inşallah düzelir.
İnşaAllah canım inşaAllah :(

Kocan alışır bebeği anne ne bırakmaya yada senin gidip kalmana merak etme benim eşim aynı semtte ki anneme kalmaya göndermez di şimdi kendi diyor git biraz dinlen diye ama ayrı kalmak sart biraz sakinleşmek için sana küfür ediyor mu peki

Back
X