Eşimle zaman

Esinyasin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
37
4
6
35
Kahramanmaraş
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza inşallah konuyu doğru yere açmışımdır .
Ben Esin 20 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyiz . Benim sorum şu : Eşim sürekli çalışıyor bugün pazar ve bugünde çalışıyor .
Akşam gelincede yemek yedikten sonra hemen bilgisayarın başına oturuyor :44:
Okey oynuyor yatana kadar . Bende hep tek başıma tv izliyorum falan .
Zaten bütün günümü tek başıma geçiriyorum , hiç arkadaşım yok .s
Eşimle daha çok zaman geçirmek istiyorum ama ben sessiz bi insanım maalesef
Bunu nasıl söyleyeceğimi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum ..
Dün akşamda güğzel birşey yapalım dedik anlarsınız ya .. Ama saat 11 oldu benimde uykum geldi ben yatıyorum dedim
Tamam dedi bende geliyorum dedi saat 2de geldi :44: Bende uykudan uyandım sinirliydim ve ona ilk kez istemiyorum dedim :25:
Küstük gece sabahda barıştık :) Sizden isteğim eşimle daha fazla zaman geçirmek istiyorum ne yapmam lazım ?

o bi erkek sende bi kadınsın bana kalırsa kadınlığın kullan :) bilgisayar başından kaldırmak pek zor olmıcak bence... harika bi gecenın ardından ertesi gece tekrar bilgisayar basına oturucağını hiç mi hiç düşünmüyorumm ;)

Bilgisayarın fişini çekerdim ben olsam. Çok sessizsin cidden. :26:

o bi erkek sende bi kadınsın bana kalırsa kadınlığın kullan :) bilgisayar başından kaldırmak pek zor olmıcak bence... harika bi gecenın ardından ertesi gece tekrar bilgisayar basına oturucağını hiç mi hiç düşünmüyorumm ;)

Evet zaten ben isteyince hiç bakmıyo pcye hemen yanıma geliyo ama böyle yapınca beni sinirlendiriyo bende brakıp gidiyorum

Bilgisayarın fişini çekerdim ben olsam. Çok sessizsin cidden. :26:

Canım valla daha önce kendiside dedi bana ben kalkmazsam netin fişini çek diye .Ama ben kendisi yapsın istiyorum kendisi gelsin istiyorum

Evet zaten ben isteyince hiç bakmıyo pcye hemen yanıma geliyo ama böyle yapınca beni sinirlendiriyo bende brakıp gidiyorum

Canım valla daha önce kendiside dedi bana ben kalkmazsam netin fişini çek diye .Ama ben kendisi yapsın istiyorum kendisi gelsin istiyorum

Bence interneti komple sökün. Çok mu gerekli ki iş icabı falan?

ya netin fişini çekme gibi değilde, ne bilim git bi film beğen beraber izleyın yanı ona oturmaya pek vakit bırakma :) e filmın arkasından bi cilve yaptımmı tamam işte :D

Biz kaçarak evlendik benim hiç arkadaşım yok ben evde sıkılmayım diye aldı interneti
Bende zaten çocuğumz olunca neti kapattırmak istiyorum.. O sorunda var bide :)

Anladım gündüz sıkılırsın kapanırsa :1:

ya netin fişini çekme gibi değilde, ne bilim git bi film beğen beraber izleyın yanı ona oturmaya pek vakit bırakma :) e filmın arkasından bi cilve yaptımmı tamam işte :D

İyi insan lafın üstüne ararmış :D Bugün film izleyelim bakalım nolacak , bu huyundan vazgeçer inşallah (:
Hep işte oluyo sıkıldım bende D:

Anladım gündüz sıkılırsın kapanırsa :1:

Önceleri çok fazla sıkılıyordum net yok pc yok tv yok :D Şimdi hepsi var çok sıkılmam diyorum ama işte sürekli işte o sorun oluyor .s

bak ben yenı evlıyken eşime okey aldırmıstım onunla ılk önce arkadas ol sonra zaten sevgılı olursun tabıkıde guzel gıyın hos kokular sür ama ıste ne bılıyım tv kapat masayı hazırla cıps kola vs vs . cagır oynayın gerısı gelır canıkooom :)

sen dene baktın devam edıyo yaz gene elbet buluruz bi çözüm :D:21:

Dün iyi geçti çok oturmadı pc başında benimle ilgilendi dün bide tartışmıştık baya ağladım :D Kıyamadı bana (:
Çok sağol canım (:

bak ben yenı evlıyken eşime okey aldırmıstım onunla ılk önce arkadas ol sonra zaten sevgılı olursun tabıkıde guzel gıyın hos kokular sür ama ıste ne bılıyım tv kapat masayı hazırla cıps kola vs vs . cagır oynayın gerısı gelır canıkooom :)

Okey iyi fikir bunu denicem canım , güzel fikir :) Çok teşekkür ederiimm :)

Ben olsam açıkça söylerdim
Gece 2 ye kadar bilgisayara vakit ayıran adam bana da pekala ayırabilir

Ama sen direk diyemiyosan bilgisayarı boz :40:

Oturun beraber yapın o napıyosa bağımlılık olmuş seninkinde biraz ama kendisi de kurtulmak istiyo anladığım kadarıyla

Ben olsam gözünün önünde bilgisayarı paramparça ederdim yeni bir bilgisayar alırsan kapıdan içeri girdiği anda onunda sonu aynı olur derdim bak bir daha aynısı oluyor mu olmaz çünkü mesele kökünden hallediliyor bazen diş göstermek gerekir çünkü erkekler kadınların duygularını hislerini anlamazlar söylenmesi yada bizzat gösterilmesi gerekir. Kendi yapsın istiyorum deme bu yüzden evliliğin için bunu yapmalısın çünkü bu yalnızlık insanı uçuruma sürükler...

o zaman cok beklersin

Back
X