Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza inşallah konuyu doğru yere açmışımdır .
Ben Esin 20 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyiz . Benim sorum şu : Eşim sürekli çalışıyor bugün pazar ve bugünde çalışıyor .
Akşam gelincede yemek yedikten sonra hemen bilgisayarın başına oturuyor :44:
Okey oynuyor yatana kadar . Bende hep tek başıma tv izliyorum falan .
Zaten bütün günümü tek başıma geçiriyorum , hiç arkadaşım yok .s
Eşimle daha çok zaman geçirmek istiyorum ama ben sessiz bi insanım maalesef
Bunu nasıl söyleyeceğimi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum ..
Dün akşamda güğzel birşey yapalım dedik anlarsınız ya .. Ama saat 11 oldu benimde uykum geldi ben yatıyorum dedim
Tamam dedi bende geliyorum dedi saat 2de geldi :44: Bende uykudan uyandım sinirliydim ve ona ilk kez istemiyorum dedim
Küstük gece sabahda barıştık :) Sizden isteğim eşimle daha fazla zaman geçirmek istiyorum ne yapmam lazım ?
Ben Esin 20 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyiz . Benim sorum şu : Eşim sürekli çalışıyor bugün pazar ve bugünde çalışıyor .
Akşam gelincede yemek yedikten sonra hemen bilgisayarın başına oturuyor :44:
Okey oynuyor yatana kadar . Bende hep tek başıma tv izliyorum falan .
Zaten bütün günümü tek başıma geçiriyorum , hiç arkadaşım yok .s
Eşimle daha çok zaman geçirmek istiyorum ama ben sessiz bi insanım maalesef
Bunu nasıl söyleyeceğimi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum ..
Dün akşamda güğzel birşey yapalım dedik anlarsınız ya .. Ama saat 11 oldu benimde uykum geldi ben yatıyorum dedim
Tamam dedi bende geliyorum dedi saat 2de geldi :44: Bende uykudan uyandım sinirliydim ve ona ilk kez istemiyorum dedim

Küstük gece sabahda barıştık :) Sizden isteğim eşimle daha fazla zaman geçirmek istiyorum ne yapmam lazım ?