Eşimle zaman

Canım çok küçük yaşta evlenmişsin.Sanırım eşininde yaşı küçük.Bu konuda konuşmayı denesen yani yalnız olduğunu,çok sıkıldığını,bilgisayarla oynamak yerine seninle vakit geçirmesini istediğini bir şekilde anlatsan belki işe yarar.

valla sonuçta eşin senin onunla konuşmalısın.. okey oynarken söyle.. birlikte zaman geçiremiyoruz hiç.. h.sonları da çalışıyorsan en azından eve geldiğinde birlikte konuşalım bir şeyler yapalım de.. zaman olursa da bir yerlere gidelim demelisin.

benzer özellikli bir eşim var da :)

Seninki de mi aynı :)

valla sonuçta eşin senin onunla konuşmalısın.. okey oynarken söyle.. birlikte zaman geçiremiyoruz hiç.. h.sonları da çalışıyorsan en azından eve geldiğinde birlikte konuşalım bir şeyler yapalım de.. zaman olursa da bir yerlere gidelim demelisin.

Evet canım konuştum dün akşam ben akşama kadar sessizce oturuyorum seni beklilyorum konuşalım diye dedim . Tamam konuşalım canım dedi bide sıcak çikolata istedi :1: içtik konuştuk , gezme konusunu maalesef yapamıyoruz . Çünkü eşim inşaatta çalışıyo izin günü belli olmuyor onun dışında
3 gündür iyi gidiyoruz bakalım :nazar:

Adam keyfi senin yanına 2 de gelecek ve kendi keyfi için seni uykudan uyandıracak, tabiki istemiyorum deme hakkına sahipsin.

İş saatleri konusunda bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum neyazıkki ve hala bi çözüm bulamadım.

Benim eşimde sabah 8 gece 11 arası çalışıyor sadece pazar evde.

Hafta içi 11 gibi geliyor, yemek yiyor ve yatıyoruz. Sadece pazar günleri birlikteyiz, ondada uzanır tv seyrederiz birlikte. Ama benimkide tvde ne olursa olsun, reklam bile olsa farketmez bi kilitlendimi hayatta gözünü ayıramazsın :) Sohpet muhabbet etmez yani :)

Eminim bilgisayar olsa oyunada dalardı :) Eğer eşin akamları erken geliyorsa birlikte biyerlere gidebilirsiniz. Arkadaşlarınıza kahve içmeye mesela, yada birlikte oynayacağınız oyunlar alın jenga gibi.

Biz bazen sinemaya falan gidiyoruz... Keşke benim kocamda akşamları evde olsa ah neler yapardım nelerrrrrrr :50:

Adam keyfi senin yanına 2 de gelecek ve kendi keyfi için seni uykudan uyandıracak, tabiki istemiyorum deme hakkına sahipsin.

İş saatleri konusunda bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum neyazıkki ve hala bi çözüm bulamadım.

Benim eşimde sabah 8 gece 11 arası çalışıyor sadece pazar evde.

Hafta içi 11 gibi geliyor, yemek yiyor ve yatıyoruz. Sadece pazar günleri birlikteyiz, ondada uzanır tv seyrederiz birlikte. Ama benimkide tvde ne olursa olsun, reklam bile olsa farketmez bi kilitlendimi hayatta gözünü ayıramazsın :) Sohpet muhabbet etmez yani :)

Eminim bilgisayar olsa oyunada dalardı :) Eğer eşin akamları erken geliyorsa birlikte biyerlere gidebilirsiniz. Arkadaşlarınıza kahve içmeye mesela, yada birlikte oynayacağınız oyunlar alın jenga gibi.

Biz bazen sinemaya falan gidiyoruz... Keşke benim kocamda akşamları evde olsa ah neler yapardım nelerrrrrrr :50:

Bizimki tam aksine tvye hiç bakmaz , pc'de oyuna çok dalar :1: Akşamları 7.30 gibi geliyo yorgun oluncada ben israr etmek istemiyorum gezmeye gidelim diye
Ne güzel sizin hafta sonunuz varmış bizim o da yok arada bi oluyo zaten ondada hemen sürüklüyorum dışarıya yoksa pc'de oyun oynayacak :20:
Benim çok arkadaşım yok onun arkadaşlarıda genelde bekar o yüzden gidemeyiz :1: Oyun bakıyoruz şimdilik :)
Senin eşinde inşAllah erken gelir :)

Back
X