- 29 Mayıs 2021
- 14.874
- 96.806
- 548
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum salagim ben ne diye gitmiyorum ne diye bunun pesind3 perisan oluyorumBu eziyeti anne babaniz yapsa kocaya kacarsiniz kurtulus diye. Kocabiz yaptiginda neden birakip gidemiyosunuz?
Kızım çık git ordan çocuğunu da alıp ailene, ardını ararsa ''Gidecek yer sana yokmuş demek ki, bana var. " dersin. Kendisini zerre sevmeyen ailenin ekmeğini tek başına dilensin. Seni ve çocuğunu ortak etmesin sefilliğine.bagiriyorum yeter diyorum esimede bagiriyorum sen ettin sen yaptin diye nereye gidelim diyor iş yok para yok kalacak yer yok diyor. inanin basvurmadigimiz yer kalmadi bim a101 sok marketler fabrikalar olmuyor cagirmiyorlar
Kaçarak mı evlendiniz?kavga ediyor ama kimse onu kaideye bile almiyor dun eltim dogum yapti aramadim cunku beni oda aramadi niye aramadim diye dunyanin lafini saydilar kari koca
Dağın bası da olsa buraya konu açacak telefon ve internetiniz demek ki var.eşimin ailesiyle köyde kalıyoruz. 4 yıllık evliyiz bir oğlum var pandemi bize kotü vurdu ve koye geldik 1 senedirde köydeyiz. kaynanam bana agza alinmayacak laflar sayiyor yememi icmemi yaktigim odunu bile laf ediyor. benim dugunum olmadi bana hicbirsey takilmadi bana para bile harcanmadi. hepsini eltime yaptilar gelip gidip butun paramizi malimizi yedin diye hakaret ediyor cocugumu dudagindan opme diyorum olay cikartiyor artik biktim dun gene agza alinmayacak laflar saydi
esim sonunda iş buldu ordanda cagirmalarini bekliyoruz goçümuzu toplayip gidecez esimu dinlemiyor esimede birsuru hakaret ediyor. esim az evden oduna gitsin bana dunyanin lafini sayiyor butun cocuklarini ustume saliyor telefonla ariyor bir yere hemen tasinmaya paramizda yok. uzun oldu k.b
ben artik dayanamadigimi irdelik olmadigimi onun evladi olmadigimi dedim esime yarin annem gile gidiyorum( herkes ormanda beni ilceye birakacak kimse yok aileme 2 saat uzaklikta burasi) koyde dagin tepesinde kisaca esim gidemezsin beni birakamazsin eş nerderde kadinda ordadir diyor benden sabretmemi istiyor ama artik sagligimdan bile olmaya basladim. sizce eşimmi hakli onunla beklemelimiyim yoksa gitmelimiyim simdiden tesekkurler
Gidemezsin mieşimin ailesiyle köyde kalıyoruz. 4 yıllık evliyiz bir oğlum var pandemi bize kotü vurdu ve koye geldik 1 senedirde köydeyiz. kaynanam bana agza alinmayacak laflar sayiyor yememi icmemi yaktigim odunu bile laf ediyor. benim dugunum olmadi bana hicbirsey takilmadi bana para bile harcanmadi. hepsini eltime yaptilar gelip gidip butun paramizi malimizi yedin diye hakaret ediyor cocugumu dudagindan opme diyorum olay cikartiyor artik biktim dun gene agza alinmayacak laflar saydi
esim sonunda iş buldu ordanda cagirmalarini bekliyoruz goçümuzu toplayip gidecez esimu dinlemiyor esimede birsuru hakaret ediyor. esim az evden oduna gitsin bana dunyanin lafini sayiyor butun cocuklarini ustume saliyor telefonla ariyor bir yere hemen tasinmaya paramizda yok. uzun oldu k.b
ben artik dayanamadigimi irdelik olmadigimi onun evladi olmadigimi dedim esime yarin annem gile gidiyorum( herkes ormanda beni ilceye birakacak kimse yok aileme 2 saat uzaklikta burasi) koyde dagin tepesinde kisaca esim gidemezsin beni birakamazsin eş nerderde kadinda ordadir diyor benden sabretmemi istiyor ama artik sagligimdan bile olmaya basladim. sizce eşimmi hakli onunla beklemelimiyim yoksa gitmelimiyim simdiden tesekkurler
Bende bunu anlamamŞu durumda inanın kimin haklı olduğunun bir önemi mi var?
Yeter artık demek için geç bile kalmışsınız.
Kendi anne babamız bize şunları söylese basar gideriz. Kimi kim için çekiyorsunuz?
Bu kadar sabretmissin madem bekle eşinin işi olsun esini de al ve çık oradan.Esine de tamam senin için sabredecem ama lütfen hizlandir bir şeyleri gidelim de.Annesini kötüleme o sormadan bir şey anlatma.Esinin her şeyi kendisinin görmesini sağla.Allah yardımcın olsuneşimin ailesiyle köyde kalıyoruz. 4 yıllık evliyiz bir oğlum var pandemi bize kotü vurdu ve koye geldik 1 senedirde köydeyiz. kaynanam bana agza alinmayacak laflar sayiyor yememi icmemi yaktigim odunu bile laf ediyor. benim dugunum olmadi bana hicbirsey takilmadi bana para bile harcanmadi. hepsini eltime yaptilar gelip gidip butun paramizi malimizi yedin diye hakaret ediyor cocugumu dudagindan opme diyorum olay cikartiyor artik biktim dun gene agza alinmayacak laflar saydi
Eşiniz ailesinin kafasına vur lokmasını al diye tabir ettiğimiz pasif ve kendisini dahi savunamayan çocuğu, o yüzden anne babasının şamar oğlanı olmuş, istiyor ki sizde öyle olun.hayir kacarak evlenmedik nişan oldu 3 sene evlenmeyi bekledim dugun zamani bana takilacak butun altinlari diger ogullarina verdiler. esimin butun hayvanlarini babasi diger oglunun ustune yapmis bizim haberimiz yokken butun birikimi gitti
Evlatlık mi esiniz?hayir kacarak evlenmedik nişan oldu 3 sene evlenmeyi bekledim dugun zamani bana takilacak butun altinlari diger ogullarina verdiler. esimin butun hayvanlarini babasi diger oglunun ustune yapmis bizim haberimiz yokken butun birikimi gitti
Git ailenin evine, elin manyağını çekeceğine kendi manyağını çek. Burdan belli, o kocanın o köyden gideceği yok. Hele bi aradan çekil, birbirlerini yemeğe başlasınlar, sen arada iken kıymetli oluyorlar.dediğinizi yaptim kocami yanima çektim sen erkek olsan sirtinda yuk tasir gene buraya getirmezdin bana laf söylettirmezdin dedim oda benim erkekliğime laf ediyorsun diye bagirmaya basladi cocugumu birak git diye kapiya atmaya kalkti annesiyle bir oldular agza alinmayacak laflar ettiler ogluyla bir oldular kocam olacak sahie bana vurmaya kalkti annesini savundu simdi esyalarimi topladim gidiyorum saolun tesekkurler
kapiya attılar beni gidiyorumGit ailenin evine, elin manyağını çekeceğine kendi manyağını çek. Burdan belli, o kocanın o köyden gideceği yok. Hele bi aradan çekil, birbirlerini yemeğe başlasınlar, sen arada iken kıymetli oluyorlar.
Neden kendini kapıya attırdın? Yarın çocuğu alıp kendini gideceğin yere bırakacak birini bulurdun. Yıl olmuş köye tıkalı kocan hepinizi, bi lafınla mı yola gelecekti?kapiya attılar beni gidiyorum