eşimmi haklı?

Bu eziyeti anne babaniz yapsa kocaya kacarsiniz kurtulus diye. Kocabiz yaptiginda neden birakip gidemiyosunuz?
bilmiyorum salagim ben ne diye gitmiyorum ne diye bunun pesind3 perisan oluyorum

bagiriyorum yeter diyorum esimede bagiriyorum sen ettin sen yaptin diye nereye gidelim diyor iş yok para yok kalacak yer yok diyor. inanin basvurmadigimiz yer kalmadi bim a101 sok marketler fabrikalar olmuyor cagirmiyorlar
Kızım çık git ordan çocuğunu da alıp ailene, ardını ararsa ''Gidecek yer sana yokmuş demek ki, bana var. " dersin. Kendisini zerre sevmeyen ailenin ekmeğini tek başına dilensin. Seni ve çocuğunu ortak etmesin sefilliğine.

Allah dusurmesin gecim derdi zor ama kalkip ailesinin yanina köye tasinip karısına her gun hakaret ettiren adama da adam denir mi ya Yokluk durumunuz var diye kayinvalide size kollarını açıp buyrun gelin dememiş, kalkip evine yerlesmissiniz. Zaten size dugun vs yapilmadigina gore istenmeyen gelinsiniz. 3 bogaz ustlerine giderseniz tabi malimizi yedin bitirdin der, kadinin zaten gonlu yok ki, bahane ariyor. Esinizin yaptigi da sacmalik, insan bir insaata girer taş taşır gerekirse , karisina cocuguna bu kotulugu yapmaz. Sizi koye götürmeye kalkistigi gun ailenizin evine gitmeliydiniz. Her seyi basta kuzu kuzu kabul edip hakaretlere boyun egdiginiz icin siz de suclusunuz

eşimin ailesiyle köyde kalıyoruz. 4 yıllık evliyiz bir oğlum var pandemi bize kotü vurdu ve koye geldik 1 senedirde köydeyiz. kaynanam bana agza alinmayacak laflar sayiyor yememi icmemi yaktigim odunu bile laf ediyor. benim dugunum olmadi bana hicbirsey takilmadi bana para bile harcanmadi. hepsini eltime yaptilar gelip gidip butun paramizi malimizi yedin diye hakaret ediyor cocugumu dudagindan opme diyorum olay cikartiyor artik biktim dun gene agza alinmayacak laflar saydi
esim sonunda iş buldu ordanda cagirmalarini bekliyoruz goçümuzu toplayip gidecez esimu dinlemiyor esimede birsuru hakaret ediyor. esim az evden oduna gitsin bana dunyanin lafini sayiyor butun cocuklarini ustume saliyor telefonla ariyor bir yere hemen tasinmaya paramizda yok. uzun oldu k.b

ben artik dayanamadigimi irdelik olmadigimi onun evladi olmadigimi dedim esime yarin annem gile gidiyorum( herkes ormanda beni ilceye birakacak kimse yok aileme 2 saat uzaklikta burasi) koyde dagin tepesinde kisaca esim gidemezsin beni birakamazsin eş nerderde kadinda ordadir diyor benden sabretmemi istiyor ama artik sagligimdan bile olmaya basladim. sizce eşimmi hakli onunla beklemelimiyim yoksa gitmelimiyim simdiden tesekkurler
Dağın bası da olsa buraya konu açacak telefon ve internetiniz demek ki var.
Ailenize ulaşın ve gelip alsınlar sizi.
Milletin anasının küfrünü duymak için mi evlendiniz ?
Cekin gidin ailenize .
Eşiniz de ya annesini susturmayı öğrenir ya da çalışır taşınma parası biriktirir.

Sizi korumayan, ezdiren bir eşiniz var.

Bir sürü olasılık var ama sizin gitmeye de gönlünüz yok sanki. Bu insanlarıla 1 dakika durmanız hata.

Şu durumda inanın kimin haklı olduğunun bir önemi mi var?
Yeter artık demek için geç bile kalmışsınız.
Kendi anne babamız bize şunları söylese basar gideriz. Kimi kim için çekiyorsunuz?

eşimin ailesiyle köyde kalıyoruz. 4 yıllık evliyiz bir oğlum var pandemi bize kotü vurdu ve koye geldik 1 senedirde köydeyiz. kaynanam bana agza alinmayacak laflar sayiyor yememi icmemi yaktigim odunu bile laf ediyor. benim dugunum olmadi bana hicbirsey takilmadi bana para bile harcanmadi. hepsini eltime yaptilar gelip gidip butun paramizi malimizi yedin diye hakaret ediyor cocugumu dudagindan opme diyorum olay cikartiyor artik biktim dun gene agza alinmayacak laflar saydi
esim sonunda iş buldu ordanda cagirmalarini bekliyoruz goçümuzu toplayip gidecez esimu dinlemiyor esimede birsuru hakaret ediyor. esim az evden oduna gitsin bana dunyanin lafini sayiyor butun cocuklarini ustume saliyor telefonla ariyor bir yere hemen tasinmaya paramizda yok. uzun oldu k.b

ben artik dayanamadigimi irdelik olmadigimi onun evladi olmadigimi dedim esime yarin annem gile gidiyorum( herkes ormanda beni ilceye birakacak kimse yok aileme 2 saat uzaklikta burasi) koyde dagin tepesinde kisaca esim gidemezsin beni birakamazsin eş nerderde kadinda ordadir diyor benden sabretmemi istiyor ama artik sagligimdan bile olmaya basladim. sizce eşimmi hakli onunla beklemelimiyim yoksa gitmelimiyim simdiden tesekkurler
Gidemezsin mi
Kahpelik yapmaya gitmiyoruz sonuçta
Anne baba ocağı
Hayırdır koca olsun da o zaman laf ettirmesin anasına

Şu durumda inanın kimin haklı olduğunun bir önemi mi var?
Yeter artık demek için geç bile kalmışsınız.
Kendi anne babamız bize şunları söylese basar gideriz. Kimi kim için çekiyorsunuz?
Bende bunu anlamam
Ailelerimize hiir hir hav hav oluyoruz
Ama dışarıya gelince .....

El iyisi 🤷

Bu kadar sabretmissin madem bekle eşinin işi olsun esini de al ve çık oradan.Esine de tamam senin için sabredecem ama lütfen hizlandir bir şeyleri gidelim de.Annesini kötüleme o sormadan bir şey anlatma.Esinin her şeyi kendisinin görmesini sağla.Allah yardımcın olsun

hayir kacarak evlenmedik nişan oldu 3 sene evlenmeyi bekledim dugun zamani bana takilacak butun altinlari diger ogullarina verdiler. esimin butun hayvanlarini babasi diger oglunun ustune yapmis bizim haberimiz yokken butun birikimi gitti
Eşiniz ailesinin kafasına vur lokmasını al diye tabir ettiğimiz pasif ve kendisini dahi savunamayan çocuğu, o yüzden anne babasının şamar oğlanı olmuş, istiyor ki sizde öyle olun.
Alın çocuğunuzu ailenizin yanına gidin, eşinizin işi olana kadar da hiçbir yere kımıldamayın, bana kalsa eşinizde boşanmalık ama neyse.

hayir kacarak evlenmedik nişan oldu 3 sene evlenmeyi bekledim dugun zamani bana takilacak butun altinlari diger ogullarina verdiler. esimin butun hayvanlarini babasi diger oglunun ustune yapmis bizim haberimiz yokken butun birikimi gitti
Evlatlık mi esiniz?

dediğinizi yaptim kocami yanima çektim sen erkek olsan sirtinda yuk tasir gene buraya getirmezdin bana laf söylettirmezdin dedim oda benim erkekliğime laf ediyorsun diye bagirmaya basladi cocugumu birak git diye kapiya atmaya kalkti annesiyle bir oldular agza alinmayacak laflar ettiler ogluyla bir oldular kocam olacak sahie bana vurmaya kalkti annesini savundu simdi esyalarimi topladim gidiyorum saolun tesekkurler

dediğinizi yaptim kocami yanima çektim sen erkek olsan sirtinda yuk tasir gene buraya getirmezdin bana laf söylettirmezdin dedim oda benim erkekliğime laf ediyorsun diye bagirmaya basladi cocugumu birak git diye kapiya atmaya kalkti annesiyle bir oldular agza alinmayacak laflar ettiler ogluyla bir oldular kocam olacak sahie bana vurmaya kalkti annesini savundu simdi esyalarimi topladim gidiyorum saolun tesekkurler
Git ailenin evine, elin manyağını çekeceğine kendi manyağını çek. Burdan belli, o kocanın o köyden gideceği yok. Hele bi aradan çekil, birbirlerini yemeğe başlasınlar, sen arada iken kıymetli oluyorlar.

kocamin erkekliği banaymış

Git ailenin evine, elin manyağını çekeceğine kendi manyağını çek. Burdan belli, o kocanın o köyden gideceği yok. Hele bi aradan çekil, birbirlerini yemeğe başlasınlar, sen arada iken kıymetli oluyorlar.
kapiya attılar beni gidiyorum

Back
X