eşimmi haklı?

Bence de öyle ama köyden çıktığı konusunda bile şüphelerim var. Gitmesi zor vs diyordu ama olaydan iki saat geçmeden yola çıktı bile.
Başımı döndürdü olayların hızı.
Umarım doğrudur diyorum ve kurtulur bu kadar hakaretten.
Bu üyenin başka konularda da hep bu tarz yorumları oluyordu dikkatimi çekiyordu bence gerçek anlattıkları. Bir konuda çocuğunun dudaktan öpülmesiyle ilgili dert yanıyordu başka bir konuda kocası ve kaynanası ile ilgili. O zamanlar da çok sinir olmuştum eşine ve kaynanasına bir de kuzulu profil fotosundan dolayı hatırlıyorum üyeyi her gördüğümde.

İnşaallah hayırlısı olur artık çok bile sabrettiniz ve umarım aileniz arkanızda durup boşanabilirsiniz.

Bu üyenin başka konularda da hep bu tarz yorumları oluyordu dikkatimi çekiyordu bence gerçek anlattıkları. Bir konuda çocuğunun dudaktan öpülmesiyle ilgili dert yanıyordu başka bir konuda kocası ve kaynanası ile ilgili. O zamanlar da çok sinir olmuştum eşine ve kaynanasına bir de kuzulu profil fotosundan dolayı hatırlıyorum üyeyi her gördüğümde.
Gerçekse cidden fecaat. Kadını tahminimce ikindi sonrası elinde çocuk bavulu ile evden atıyorlar, kadın köyün hocasından rica ediyor adam gideceği yere götürüyor. Karısını elinde çocukla sokağa atan, akıbetinden bihaber heriften bi b.k olmaz. Can, mal, namus emanet edilmez. Böyle kocan olacağına şişme bebek al, daha işlevli.

Gerçekse cidden fecaat. Kadını tahminimce ikindi sonrası elinde çocuk bavulu ile evden atıyorlar, kadın köyün hocasından rica ediyor adam gideceği yere götürüyor. Karısını elinde çocukla sokağa atan, akıbetinden bihaber evden atan heriften bi b.k olmaz. Can, mal, namus emanet edilmez. Böyle kocan olacağına şişme bebek al, daha işlevli.
Aynen kocası da koca değil zaten anca konu sahibine erkeklik yapar bir de erkekliğime laf söylüyorsun diye sinirlenmiş. Daha önce basılmışlar da kvsine ve kv de gülerek görümcesine anlatmıştı. Bu üyenin her yorumuna ayrı şok yaşıyorum. Çekilecek çile değil. Yarın öbür gün de derler ne abarttın sanki ne yaptık sana durduk yere kapıyı da kırdın sen zaten böyle bir insansın sorun çıkarıyorsun vs.

Canı sıkılan hıncını sizden çıkarıyor. Neden?
Kocanıda adam yerine koymadıklarından.

Eşiniz önce eş olsunda sizi ezdirmesin korusun. Haklı falan değil gidin babanızın evine. Ev tutana kadar da dönmeyin.

Es nerde kadin orda diye erkeklik taslayana kadar size laf soyletmeyerek erkekligini gostersin. Bu errrrrrkekoglu erkeklerin eslerine karsi aslan kesilirken kendi analarina karsi sut dokmus kediye donmeleri de amma komik.

Back
X