eşimmi haklı?

dediğinizi yaptim kocami yanima çektim sen erkek olsan sirtinda yuk tasir gene buraya getirmezdin bana laf söylettirmezdin dedim oda benim erkekliğime laf ediyorsun diye bagirmaya basladi cocugumu birak git diye kapiya atmaya kalkti annesiyle bir oldular agza alinmayacak laflar ettiler ogluyla bir oldular kocam olacak sahie bana vurmaya kalkti annesini savundu simdi esyalarimi topladim gidiyorum saolun tesekkurler
Cocugunuzu birakmayin onlarin eline gerekirse polisle alin. Ailenizi cagirin onlar alsin sizi.

Aile ile eş arasında dengeyi bulamayan ve eşini ikinci plana atan şahsa ben kocam bile demem neden evlendim ki o zaman ben derim..Ayrıca sümsük ve güçlü olmayan erkek kendisini ezdirdiği gibi yanındakine de sahip çıkamazki.Onlara de ki " siz beni kovamazsınız ben kendi isteğim ile giderim" ve de gidiyorum de ..

cocuğumu aldim servise bindim gidiyorum yarin avukatla gorusecegik beni bosayacagini birvok defa dedi annesi yalandan agladi ben agladim yuzume bile bakmadi cocugu alacam diye bagirip durdu bu ilk olayimiz degildi ama son oldu sanirim kapi kirdim carptim paramparca oldu onun parasini istiyorlar

cocuğumu aldim servise bindim gidiyorum yarin avukatla gorusecegik beni bosayacagini birvok defa dedi annesi yalandan agladi ben agladim yuzume bile bakmadi cocugu alacam diye bagirip durdu bu ilk olayimiz degildi ama son oldu sanirim kapi kirdim carptim paramparca oldu onun parasini istiyorlar
Çocuğu alacak olsa şimdi alırdı, alıp kime baktıracak, deli anasına mı? Hava civa. Fos. Adam olsa ilk sıkıntıda anasının eteğinin altına kaçmazdı, hadi olur ya düşmez kalkmaz bir Allah, ama çok uzun zaman olmuş be. Alışmış rahata, anasının hakaretlerini de yiyip yutuyor bir şekilde, ona göre hava hoş, deli kendi delisi sonuçta. Onlar birbirini atıyor, yar başında tutuyor. Olan sana oluyor. Arkana bile bakma, gönlü olan arkandan yetişsin.

Iyi yapmissiniz hayirlisi olsun hakkinizda. O nasil dandik kapiymis bu arada carpinca kirildi?

Kendi aileniz destek olur değil mi? Yani bir sorun var mı ailenizle?

Kendi aileniz destek olur değil mi? Yani bir sorun var mı ailenizle?
ailemin yanina geldim çok sukur.karşi aile fertleri ariyor ama engelledim cocugumu uyuttum nolur bana dua edin 🥰 (kaynana şahsına saldırdım ama tuttular dövemedim icimde tek bu kaldı)

ailemin yanina geldim çok sukur.karşi aile fertleri ariyor ama engelledim cocugumu uyuttum nolur bana dua edin 🥰 (kaynana şahsına saldırdım ama tuttular dövemedim icimde tek bu kaldı)
Allah kolaylık versin. Karşı taraf çirkinleşmeden kurtulursunuz çabucak umarım.
Yalnız her şey çok hızlı ilerliyor.
Pişman olma hızları da dahil.

Allah kolaylık versin. Karşı taraf çirkinleşmeden kurtulursunuz çabucak umarım.
Yalnız her şey çok hızlı ilerliyor.
Pişman olma hızları da dahil.

Bence boşanma olmayacak. Buraya yazayım. Çünkü birbirlerine karşı laf söylemeye alışmışlar tabiri caizse herkesin derisi kalınlaşmış.

Bence boşanma olmayacak. Buraya yazayım. Çünkü birbirlerine karşı laf söylemeye alışmışlar tabiri caizse herkesin derisi kalınlaşmış.
Bana da öyle geliyor.
Böyle bir olayın üstüne normalde beklenir iki taraf da sakinleşsin diye ama ailecek aramaya başlamışlar bile.
Normal geliyor demek ki hepsine

Bana da öyle geliyor.
Böyle bir olayın üstüne normalde beklenir iki taraf da sakinleşsin diye ama ailecek aramaya başlamışlar bile.
Normal geliyor demek ki hepsine
Ne saçma bir hayat ya. Bebeği ile kapının önüne konduktan sonra o köye yine giderse gönül rahatlığıyla görmezden gelebilirim konu sahibini.

Ne saçma bir hayat ya. Bebeği ile kapının önüne konduktan sonra o köye yine giderse gönül rahatlığıyla görmezden gelebilirim konu sahibini.
Bence de öyle ama köyden çıktığı konusunda bile şüphelerim var. Gitmesi zor vs diyordu ama olaydan iki saat geçmeden yola çıktı bile.
Başımı döndürdü olayların hızı.
Umarım doğrudur diyorum ve kurtulur bu kadar hakaretten.

Bence de öyle ama köyden çıktığı konusunda bile şüphelerim var. Gitmesi zor vs diyordu ama olaydan iki saat geçmeden yola çıktı bile.
Başımı döndürdü olayların hızı.
Umarım doğrudur diyorum ve kurtulur bu kadar hakaretten.
Di mi, gün gözüyle çıkamıyordu, akşamın bir vakti çocukla fırladı gitti. Dağ başındaki köye o saatte araba gidiyor mu?

Eş nerdeyse kadın ordadır doğru da eş arkasında duruyorsa kadın orada dimdik durur yoksa kadın gider. Bunu bilmeli

Di mi, gün gözüyle çıkamıyordu, akşamın bir vakti çocukla fırladı gitti. Dağ başındaki köye o saatte araba gidiyor mu?
Servisle gidiyorum yazmış ama ne servisi anlamadım.
Bir de kayınvalideye saldırmış ama tutmuşlar dövememiş içinde kalmış.
Anlattığı gibi aile gelini tutmaz kendi dalar geline ne yapıyorsun sen diye.
Değişik geldi bana ama hayırlısı olsun doğru olsun.

millet odundan geldi koyün hocasına soyledim beni aldı indirdi şuan ailemin evindeyim yalan söyleyecek halim yok babamın evindeyim şuan ailemden para aldım

Back
X