- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bugün ki konunu eşime okudum az önce sessiz kalmayı tercih ettiBen gerçekten kurnazlaştım önceden konularımı bilseydiniz ne kadar pısırık konuşamayan biriydim.
Zamanla bende büyüdüm işte
Burdan tüm eşlere ayar verdimBugün ki konunu eşime okudum az önce sessiz kalmayı tercih etti
Şimdi şöyle benim annem kendisini 3-5 kilo birşey alsa bana da verir keza kayınvalidem de öyle.. BilemiyorumAnnemle yakın oturuyoruz. Eksik bir şeyim olursa ondan çok rahat isterim, pazara markete giderken sorarız birbirimize. Aramızda para mevzusu yoktur. Eşimin ailesi daha uzakta yaşıyor. Onlarla bu kadar içli dışlı değiliz. Giderken sorarız bir şey lazım mı diye ya da onlar gelirken sorar o kadar. Ama bana bi kilo kıyma alıver diyemem anneme dediğim gibi. Ya da onlar bana demez, benim de aklıma gelmez.
Eşinizin ailesiyle yakın oturuyor, sık görüşüyorsanız ve aralarında paranın lafı geçmiyorsa normal bence.
Yatırımlık 1+1 ev var bana ekran görüntüsü atmış . Seneye bakıp biraz daha bileziklerin üzerine ekleyip biriktirip alsak mı dedi . Bende olur zaten kendi evimizden de o zamana kira alırız dedi. Oda doğru valla alırız dedi kirayı ailesine bırakmayacak herhaldeBurdan tüm eşlere ayar verdim
Hadi hayırlısı olsun inşallah bırakmazYatırımlık 1+1 ev var bana ekran görüntüsü atmış . Seneye bakıp biraz daha bileziklerin üzerine ekleyip biriktirip alsak mı dedi . Bende olur zaten kendi evimizden de o zamana kira alırız dedi. Oda doğru valla alırız dedi kirayı ailesine bırakmayacak herhalde
İnşallah ben bıraktırmam zaten o göz yok bendeHadi hayırlısı olsun inşallah bırakmaz
Ben sana carlamayı öğretirim başın sıkışınca yazİnşallah ben bıraktırmam zaten o göz yok bende
Tamam anlaştık dur seni takip edeyimBen sana carlamayı öğretirim başın sıkışınca yaz
Şimdi şöyle benim annem kendisini 3-5 kilo birşey alsa bana da verir keza kayınvalidem de öyle.. Bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?