Beni sinirlendiren mesele aslinda şu kendilerinin aile olarak hiçbir sorumlulugu yerine getirmeyip bizden beklemeleri.Bu iki yüzlü tavır beni yıpratıyor. Üstüne eşim de hiçbir hatalarını söylemiyor ben kendi çapımda debeleniyorum.KV ile az gorustugun icin mutlu olmalısın ,ayrıca gelmezlerse gelmesinler çokta fifi yani.
Dipdibe olsanız daha mı iyi ?
Sen kendi ailene odaklan,kocanın ailesi için fazlaca düşünme bence.
Zararları yoksa faydaları olmasa da olur.
Herkesin aile düzeni farklı,bu şekilde kabul edeceksiniz.Kocanizi da doldurmayın bu düşüncelerinizi paylaşarak,tavsiyem bu olur.
"Sizin şikayet ettiğiniz yaşam başkalarının hayali olabilir" anekdotunun bu kadar canlı kanlı örneğini hep birlikte okuyalım.5 yıl oldu sadece bir kez annesi evimize geldi
Sorun şu ki kendileri gelmeyip bizden bekliyor. Ben bu zamana kadar kendi adıma hiçbir şey istemedim zaten onlardan ne nişanlılık dönemi ne evlilikte. Kendi kendimize yettik ama çocuğum onları torunu ve onu göz ardı etmeleri doğuma dahi gelmeleri cok zoruma gitti.başka yerlerde böyle görmediğiniz içi tabii tuhaf geliyor
gelmesinler daha iyi boşverin
sizde istediğiniz süre kadar gidersiniz
ohh gel keyfim gel
Gelmemeleri yazacaktımSorun şu ki kendileri gelmeyip bizden bekliyor. Ben bu zamana kadar kendi adıma hiçbir şey istemedim zaten onlardan ne nişanlılık dönemi ne evlilikte. Kendi kendimize yettik ama çocuğum onları torunu ve onu göz ardı etmeleri doğuma dahi gelmeleri cok zoruma gitti.
Yahu koskoca insanlar,bekleye dursunlar o halde..Beni sinirlendiren mesele aslinda şu kendilerinin aile olarak hiçbir sorumlulugu yerine getirmeyip bizden beklemeleri.Bu iki yüzlü tavır beni yıpratıyor. Üstüne eşim de hiçbir hatalarını söylemiyor ben kendi çapımda debeleniyorum.
Beni güldürdünuz"Sizin şikayet ettiğiniz yaşam başkalarının hayali olabilir" anekdotunun bu kadar canlı kanlı örneğini hep birlikte okuyalım
Öncelikle ben de bir oğlan annesiyim ve düşünüyorum da çocuğumun çocuğu olacak ve ben görmeden nasıl duracam elimde her türlü imkan varken nasıl onu mahrum edicem sevgimden, benim aklım almıyor ve buna rağmen oğluma karşı hiçbir sorumluluğumu yerine getirmeyip yine de ondan ilgi sevgi beklicem kusura bakmayın aile olmak böyle birşey değil benim gözümde.Oğlan anaları da napcani şaşırdı, gitseler k.valide herşeye karıştı oluyor, gitmese rahat bıraksa ilgisiz sorumsuz oluyor. Lohusaligimi burnumdan getiren eş ailesi diye konu acmadiginiza şükür eşin oturum bence
Benim gururuma dokunan da bizim hiçbir özel animizda yanımızda olmamalarına rağmen(kaç kez taşındık, kaç kez ihtiyacımız oldu ailelerimize birçok şey oldu, benim çok ciddi sağlık.problemlerim.oldu hastanede aylarca tedavi gördüm vs.) bunların hiçbirinde yanimizda yoklardi buna rağmen kendilerinin beklenti içinde olmaları. Ben eşime senin ailen görmek istersin git diyorum ama ben çocuğumu alıp gitmek istemiyorum ve tavrimi da görsünler istiyorum.Siz gider miydiniz?Beklentileri çok değil ki eğer beklenti bayramdan bayrama ziyaret etmeniz ise bence makul bir beklenti. Nimet içindesiniz farkında değilsiniz. Eşinize ailesini kötülemeyin kendinizden soğutursunu
Valla burdaki konuları okuyunca, giden ilgilenen k.v.lerin hiç istenmedigini gördüm, tabiki bebek oluyor kutlu bir gün herkes mutluluğunu ailesiyle paylaşmak ister. Eşinin ailesine sitem etmesini istiyor ama erkekler bunu pek yapmaz, ailesine karşı böyle konuşan erkek bindebirdir.Öncelikle ben de bir oğlan annesiyim ve düşünüyorum da çocuğumun çocuğu olacak ve ben görmeden nasıl duracam elimde her türlü imkan varken nasıl onu mahrum edicem sevgimden, benim aklım almıyor ve buna rağmen oğluma karşı hiçbir sorumluluğumu yerine getirmeyip yine de ondan ilgi sevgi beklicem kusura bakmayın aile olmak böyle birşey değil benim gözümde.
Benim gururuma dokunan da bizim hiçbir özel animizda yanımızda olmamalarına rağmen(kaç kez taşındık, kaç kez ihtiyacımız oldu ailelerimize birçok şey oldu, benim çok ciddi sağlık.problemlerim.oldu hastanede aylarca tedavi gördüm vs.) bunların hiçbirinde yanimizda yoklardi buna rağmen kendilerinin beklenti içinde olmaları. Ben eşime senin ailen görmek istersin git diyorum ama ben çocuğumu alıp gitmek istemiyorum ve tavrimi da görsünler istiyorum.Siz gider miydiniz?
Umma ki küsmeyesin diye bir laf vardır. Beklentileri sıfıra indirince öyle rahatlıyor ki insan. Gidin tabiki onlar büyük.Benim gururuma dokunan da bizim hiçbir özel animizda yanımızda olmamalarına rağmen(kaç kez taşındık, kaç kez ihtiyacımız oldu ailelerimize birçok şey oldu, benim çok ciddi sağlık.problemlerim.oldu hastanede aylarca tedavi gördüm vs.) bunların hiçbirinde yanimizda yoklardi buna rağmen kendilerinin beklenti içinde olmaları. Ben eşime senin ailen görmek istersin git diyorum ama ben çocuğumu alıp gitmek istemiyorum ve tavrimi da görsünler istiyorum.Siz gider miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?