- Konu Sahibi esraylmz03
-
Darısı basına yılbaşında aramadım zaten ayda bir hep arardım biraz da onlar düşünsün bu bizi niye aramadı diyebence bayramda geleni kabul etmemek, gelen kişinin küsmesi (ya da görüşmeyi kesmesi desem daha doğru olacak) yeterli bi sebep. Şanslısın be, bizimde başımıza gelse ya diye düşündüm şuan
Darısı basına yılbaşında aramadım zaten ayda bir hep arardım biraz da onlar düşünsün bu bizi niye aramadı diye
Seninkilerde ayrı bi olayMaalesef bende çok uğraştım,çok soğuk davrandım ama benimkiler ben küs olsamda sağolsunlar yine aynı devam sanki küs değilmişiz gibi.şaka gibi bir durum onlarla alakayı kesmem imkansız Kapıdan kovsam bacadan girerler eminim
Ya ya çok seviyorlarSeninkilerde ayrı bi olaykız sizi seviyorlar demek ki
O zaman siz baştan samimi oldunuzYa ya çok seviyorlarbenim onlara yaptıklarımı bana biri yapsa bende severim öyle gelini.yakamı kurtaramıyorum,eşimle Ayrılma numarası bile yaptık o da olmadı düşünün yani )
Evet maalesef baştan çok samimi oldum,çok iyi insanlar aslında(sadece biraz görgüsüzler) annem babam yok benm anne baba yerine koydum onları,ama şunu öğrendim gerçekten kaynanadan anne olmaz.halada bazen düşünüyorum acaba bende mi sorun var diye,ama yok ya gerçekten çok görgüsüzlerO zaman siz baştan samimi oldunuz
Ay benim kaynanada bana küs 1 ay önce falan taşındı neymiş efendim yardıma gitmemişim hamile hamile karnım burnumda nasıl yardım edeyim allasen 1 gün öncede anne kendini yorma istersen geliyim evi toplayalım hem bi çay içeriz yazdım yok yazdı e bu cevaptan sonra birdaha yardım için el uzatırmısınız yani bir kez aramadı onla yaşıyorduk hamile olduktan sonra ayrı eve çıktık daha gencim yemek falan fazla bilmem arayıp açmısın susuzmusun bebek nasıl demek yok bide bana küsüp faceden engelliyor gülersmisin ağlarmısın hiç oralı değilim 1 aydır konuşmuyoruz ama kendisini çok severdim hiç istemezdim küs olmak ama bebeğim olduğundan beri etmediği kalmadı bebeğimi ilk öğrendiğinde bile tepkisini görmeniz gerekirdi burnumdan getirdi.....ve eminim sırf bu süreci görmemek için küstü
Ay hiç sorma ya Sanki çocuğu tek yaptım tövbe tövbe.. Oğluna sürekli şu yüzden küstüm aranıyo sormuyo bilmem ne diyip diyip adamın aklına giriyor neyseki kocam görüşmememizin daha hayırlı olduğu yönündeaman küstüğü iyi olmuş boşver, bi de torun üzerinden olay çıkarmıyolar mı
kıskançıktan çıldırmış herhalde, sen keyifliyim harikayım modunu bozmada sevindirme
Ay hiç sorma ya Sanki çocuğu tek yaptım tövbe tövbe.. Oğluna sürekli şu yüzden küstüm aranıyo sormuyo bilmem ne diyip diyip adamın aklına giriyor neyseki kocam görüşmememizin daha hayırlı olduğu yönünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?