Eşin ailesiyle küs olmak

Annesinin samimiyetine inanmiyorum..sadece gezme toza derdinde bi kadin...yeni evlendigimde gelip evimde kesintisiz uc ay kaldi...calisiyordum..eve geldigimizde sadece hazir corba oluyodu yemekte..sadece kendi gezmesini ve rahatini dusunen biri...simdi yurt disindayiz..surekli buraya gelmeye calisiyor..bizi ozledigi icin degil gezip resimleri facebooka atmak icin..anadolu insani gibi olsaydi keske...samimi icten dogal ve dusunceli..benim ailem oyle

Baba mi ..benim yazdigim seyi alintilamamissiniz..galiba baskasina yazacaktiniz..babadan bahsetmedim ben..buzimkinin annesi var sadece..burda yeniyim alinti yapmayi da bilmiorum galiba yanlis kisiye yazdiniz

Baba mi ..benim yazdigim seyi alintilamamissiniz..galiba baskasina yazacaktiniz..babadan bahsetmedim ben..buzimkinin annesi var sadece..burda yeniyim alinti yapmayi da bilmiorum galiba yanlis kisiye yazdiniz
Ay galiba genel yazdiginiz seyleri bana yazdiniz sandim kusura bakmayin yaaff

Sebebınız nedır?
Canım bi çok sebep var tanışmaya gelmeye istemediler benzin parasını bile eşime ödettiler ellerini ceplerine atmadılar durumları var bu arada hadi bu neyse 2 sene nişanlı kaldım bi kere gelmeyi bırak aramadılar bile hiç bi şekilde benim babam bana iyi bi yerden dairesini verdi 4 ay oldu bi kere evime gelmeyi bırak bi kere aramadılar bile daha var bi sürü aklıma gelince yazarım yine

canim bir sebep soyluyorlar mi?
ne bileyim 2. evliligin mi veya cocuklumusun veya baska biriylemi evlendirmek istiyorlardi veya dini konularmi.biraz anlatirsan iyi olur

iyi ya işte zaten gelip gitmiyorlar küsüp napıcaksın ki, zaten iletişim minimum

Nekadar gereksiz bir düşünce bu.hiçmi empati yapmadiniz.eşinizin haklı gerekçe leri olsa,yok annesi gezme tozma derdinde yok kardeşi nisana gelmedi yok bıdı bıdı gibi saçma sebeplerle senin ailenle küsmeyı düşünüyorum küsüyorum dese,tamam hayatım kuselim konusmayalimmi diceksiniz.tamam konusmayanlar vardır ama, o hale gelene kadar çok büyük şeyler olmuştur yüz yüze bakilmicak halé gelmistirde öyle kusmuslerdir. Sizin gibi saçma sebeplerle düşünüyorumla değil. Ayrıca ananız babanız kötü olsaydı ömür boyu konusmicakmiydiniz.ne olursa olsun eşinin ailesi onlar sizde görmeyin ozaman ailenizi ananizi. ..mesafeli durun yeter

canim bir sebep soyluyorlar mi?
ne bileyim 2. evliligin mi veya cocuklumusun veya baska biriylemi evlendirmek istiyorlardi veya dini konularmi.biraz anlatirsan iyi olur
Yok tatlım hiç ole bişey yok daha önce kimseyle çıkmadım bile şöyle bi durum var kp im çok aksi evde yemek salçalı diye herseyi fırlatan bi tip eşimi sürekli evden kovan askerde bile bi kere aramayan biri ama eşim çok iyi bi mesleği olan güzel para kazanan biri herkesle iyi anlaşır düğünümüzü otelde yemekli yaptı eşim bunu kaldıramadı bi türlü bana hakaret etmektir bu diyo ve kp im 2 senelik nişanlılıkta bi kere düğün lafı etmedi hani ben şöyle isterim sizce napalım falan tarzı bizim orda kp konuşur bişeyler iyi veya kötü bırak konuşmayı bizi bi kere bile aramadılar en son bayramda eşimle beni kabul etmediler bu da son olaydı zayen

bayramda sizi neden kabul etmediler, bak bu küsme sebebi, gelene gelme denir mi,
gitsen bi türlü gitmesen bi türlü

Bizde küsüz, eşimde görüşmez.. Ne Nişan, ne düğünde yoktular. Evlenince birara görüştük.. Sonra yıne aynı.. Baya yıl oldu.. Tabi ki iyi Olmayı, aile Olmayı isterdim.. Ama huzurumun kaçmasındansa küs olayım daha iyi tabi..

Eşime küsmüş işte bu düğün muhabbeti yüzünden herkese arkasından konuşmuş o adam mı ondan avukat mı olur demiş

sen sadece kendin mi görüşmek istemiyorsun yoksa eşinde mi görüşmesin istiyorsun
baba biraz anormal galiba, oğluyla gurur duyacağına....

valla konuya genel yorum yapacak olursam, birbirini sevmeyen insanlar görüşmemeli, insanı tüketmekten başka bişey değil zoraki görüşmek
kadın tarafından bakınca olay kocada bitiyor tabii, ailemle görüşceksin diyen tiplerden değilse koca, ne ala memleket
ama o zamanda koca yanlız görüştüğünden fiştekleme, duygu sömürü, vicdan yaptırma forever

sen sadece kendin mi görüşmek istemiyorsun yoksa eşinde mi görüşmesin istiyorsun
baba biraz anormal galiba, oğluyla gurur duyacağına....
Evet başka bi baba olsa oğlum bole bi düğün yaptı diye gurur duyar ama bu adam onu bırak bide eşimin iş almasını engelliyo havaya girdiğini düşünüyor

Evet başka bi baba olsa oğlum bole bi düğün yaptı diye gurur duyar ama bu adam onu bırak bide eşimin iş almasını engelliyo havaya girdiğini düşünüyor

bence bayramda geleni kabul etmemek, gelen kişinin küsmesi (ya da görüşmeyi kesmesi desem daha doğru olacak) yeterli bi sebep. Şanslısın be, bizimde başımıza gelse ya diye düşündüm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…