- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Eşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan
Peki küs olanlar hiç birbirlerini görüyorlar mı
Kustum ben hatta esimde kustu cok guzel oluyo biraraya gelmek icab etsede bazen ozamanlardada konusmuyoruz pek zaten muhabbet etmeye filan kalkinca esim cevap vermeden salliyor benle zaten oyle bi girisimleri yok gereksiz muhabbet yok yani
Benimki okadar duygusal takilmiyor uzuldugunude gormedimaynı benim gibi ben hüstüm eşimde küstü ama üzülüyor git barış dedim eşime
Ay aynı benim kaynana....Ah mesafe de koysalar keske... biz mesafe koysak da onlar koydurmuyor. Ben de gercekten samimi, kendi halinde, icten, dogal anadolu insani olmalarini isterdim. Okumus cahillerle anlasmak gercekten zor. 7 aylik hamileyim bir kere beni arayip hal hatir sormak yok. Ilk 3 ay yerlerde surundum resmen ama yakin olmalarina ragmen kapimi calmadilar. Boyle gelis gidisler yok cunku onlarda. Illa ki aksam kari koca gelip yemek yeyip cay yemis meyve agirlanip misafir gibi gitmeleri gerekir. Ugrayip nasilsin demek bir kap yemek getirmek yoktur. Benim tespitim su arkadaslar: kizi olmayan kaynana cok vicdansiz oluyor.
Benimki okadar duygusal takilmiyor uzuldugunude gormedim
Eşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan
Bizde oyle bisey yok bence en guzeli herkesin gonlunu yapamiyorsan yada birileri anlasamiyorsa birbirinden uzaklasmali ve rahat etmek en iyisi evliliklerin basina ne geliyorsa bicoguda aile akraba vs sizin olay ne bilmiyorum tabide biz herkesi mutlu etmeye ugrasmanin gereksiz oldugunu dusunuyoruz cunku istesende herkesi mutlu edemessin etsende kendin yipranirsin esim diyor onlar yaslanicak belki olecek biz bize kalicaz yine kimin gidecegini Allah bilir tabide oyuzden hayat arkadasligimizi yipratmaya gerek yok bir omur yanyyana olacaksak :)eşimde bende duygusalız ve çok takıyoruz kafamız rahat deyip çıkamıyoruz işin içinden keşke böyle olmasaydı
tabiat olarak küs kalmayı sevmem bende
ben 2 haftadır küsüm ve şu an onlar yüzünden boşanmak üzreyizEşinin ailesiyle tamamen küs olan var mı aranızda nasıl küstünüz memnun musunuz hayatınızdan
Bizde oyle bisey yok bence en guzeli herkesin gonlunu yapamiyorsan yada birileri anlasamiyorsa birbirinden uzaklasmali ve rahat etmek en iyisi evliliklerin basina ne geliyorsa bicoguda aile akraba vs sizin olay ne bilmiyorum tabide biz herkesi mutlu etmeye ugrasmanin gereksiz oldugunu dusunuyoruz cunku istesende herkesi mutlu edemessin etsende kendin yipranirsin esim diyor onlar yaslanicak belki olecek biz bize kalicaz yine kimin gidecegini Allah bilir tabide oyuzden hayat arkadasligimizi yipratmaya gerek yok bir omur yanyyana olacaksak :)
ben 2 haftadır küsüm ve şu an onlar yüzünden boşanmak üzreyiz(
Ohhho oyle yapacaksa barissin zaten sen hic karisma bosverevet ama aileside yaşlı sonunda ölünce ne vardı yanlarında olsaydık alttan alsaydık diye başımı yerse
geçen bir kavgamızda senin için herkesi sildim demezmi.,
yooo orda dur benim için değil kendi geçmiş kırgınlıkların için sildin beni savunmadın hiç dedim. kabul etti sustu haklıyım çünkü
ama yinede barışsın istiyorum bana bir ayak gelseler bende barışırım küsken huzursuzum önüme bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?