Eşin aldatıp aldatmadığını nasıl çözebilirim ? Nasıl Anlarım ?

Tamam yaparım

Bende paravan gibi düşünüyorum kendi evliligimi malesef

Hee anladim . Bende terapi ya da cinsellik için zorlayın diyorsunuz gibi anladım

Haklısınız . Kaç yaşındasınız evlilik bitti mi

E boşan kurtul kardeşim. Tekrar kurarsın güzel bir hayat kendine. Evlilik böyle bir şey değil.
Bunu aileme nasıl anlatacağım . Ailem kısmen de olsa biliyor ama onlarda ,her anne baba gibi evladının yuvasının dagilamsini istemez , o yuzdne Dr. A bi gidin çaresini arayın diyip duruyorlar . Böyle evlilik olmaz diyorlar ama boşan kurtul demediler .

"Ben evliliğimi kurtarmak için elimden geleni yaptım ama olmadı" diyeceksiniz. Eş-dost, anne-baba...Bunlar yaşadıklarımıza üzülür, ama yaşadığımızı yaşamaz. 4 yıldır kendinizi anormal bir durumun içine hapsetmişsiniz. Evliliğinizi sürdürdüğünüz her gün kendi hayatınızdan çalıyorsunuz. Kızımız boşandı diye 2 gün üzülür ağlaşırlar, sonra onlar da kabullenir.

Gayet net söyleyeceksin. Onların boşan kurtul demesini bekleme. Belki de sebep olmak istemedikleri için kesin cümleler kurmuyorlar. Böyle evlilik olmaz demişler işte ki bence 3.5 yıldır sana dokunmadığın bilseler boşan kurtul da derler.

Anneme demiştim zaten . O da muhtemelen ondan Dr bı gidin diyor ustunkapali binsekilde

Bizim insanımızda yuva yıkma, yuvaya sebep olma fobisi var. İstersen her gün kan kus, yine de boşan demezler.

3,5 yıl sevişmeden bir evliliği nasıl sürdürebiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum ben böyle bir sabır inanın peygamberlerde yoktur 1 aydır sevişmiyoruz (eşim ameliyat oldu) 40 ının çıkmasını bekliyorum, hala yanaşmazsa boşanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…