- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Severek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen daha bişi yaptığı yok .görmezden geliyorAma sizinki çok tuhaf ilk zamanlar istekli olsa da sonra dan isteksizlesse diyecem aldatiyo olabilir ama sizin durum daha farklı Hiç isteği olmamış insan eşini ister severek mi evlendiniz eşiniz sevmiyo mu acaba arkadaş gibiymissiniz evde yorum da yapamıyorum
Tabi bu sorun bende olsaydı adım şimdiye çoktan çıkmıştı. Onun yüzüne de söyledim bunu , kim ne diyecek de sana boyel sorunun olsa dedi bana da bu seferVala cok alakası var. Ayni sorun kadında olsa adam ne yapardı acaba. Hemen başkasına gider. Ve siz haklisiniz. O zaman terapiye gitcek tedavi olacak çünkü bi sorun var belli.
Bana olan tavrı su , iyiyken iyi kotuyken çok kinci. Yani şuan mesela benim onu bu konuda sıkıştırmamam üzerine gitmemem için iyi davranıyor . Ev işlerinde yemekte felan yardımcı evinin ihtiyaçlarını görür felan . Çünkü içime doğan hisse göre , bu konu uzarsa bu evlilik bitecek. O da üstünü örtmeye çalışıyor kaçıyor hep bu konudan . Cinsellik konusundan.sordugumda da sebebini bilmiyorum düzelir felan diye gecistiriyor . Bir erkek böyle mi olur ? Bu konuyu benim dememe bile gerek kalmadan gurur yapıp çözmeye çalışmaz mi benle beraber ?
Başınız saolsun Allah rahmet eylesin üzüldüm . Çok haklısınızY Yalniz dertli bugün kızımın öğretmeninin ölüm haberini aldım. Dün grupta mesaj yazan, bugünün planını yapan adam bugün yok. Anladın mı? YOK. Yaşayacağımız 40 sene daha, yolda yürürken kafamıza saksı düşmezse, bir anda ayağımız kayıp balkondan düşmezsek, aniden hastalanmazsak. Bir ohhh demeden göçüp gideceksin, adam sırf zaten yapması gerekenleri lütuf olarak kaktırıyor diye.
Bence aldatmiyor.sadece isteği yok.psikolojik yardım alın birlikteSeverek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen daha bişi yaptığı yok .görmezden geliyor
Severek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen
Öyle evlilik de ne bileyim insan mutlu olamaz ki eşiniz ile tekrar konuşun böyle olmaz diye belki sizde alttan alıyosunuz bise demiyorsunuz diye o da salmistir tepkinizi görürse ne yapar acabaSeverek evlendik , ilk başlarda cinsel hayatımız bir şekilde vardı ilk birkaç ay , sonradan birden kesildi . İlk sorunda bişi demedim , ara ara neden Dr a gitmiyorsun dedim , Dr ne yapacak dedi öyle böyle derken bu zmaan geldik mbhalen daha bişi yaptığı yok .görmezden geliyor
Allah rahmet eylesin korona miydi pekiY Yalniz dertli bugün kızımın öğretmeninin ölüm haberini aldım. Dün grupta mesaj yazan, bugünün planını yapan adam bugün yok. Anladın mı? YOK. Yaşayacağımız 40 sene daha, yolda yürürken kafamıza saksı düşmezse, bir anda ayağımız kayıp balkondan düşmezsek, aniden hastalanmazsak. Bir ohhh demeden göçüp gideceksin, adam sırf zaten yapması gerekenleri lütuf olarak kaktırıyor diye.
Hayır, ani ölüm. Çok ani. Dün plan yapmıştı bugün için. İntihar diyorlar. Çok tuhaf.Allah rahmet eylesin korona miydi peki
Basiniz sag olsun mekani cennet olsunHayır, ani ölüm. Çok ani. Dün plan yapmıştı bugün için. İntihar diyorlar. Çok tuhaf.
Kabul etmiyor. Ne yapacak psikolog bize diyor . Biz kendimiz aşarız diyor. Ama 3 buçuk sene onemsemedi ama .Bence aldatmiyor.sadece isteği yok.psikolojik yardım alın birlikte
Yemek sepeti hesabina bakin. Biz arkadasimin aldatildigini oyle anladik. Herif surekli iki kisilik siparis veriyodu bi yerlere.
Zaten ilk evlendik hemen çocuk istedi ben istemedim . Sonra kaldı gitti ustemeledi zaten de ilişki olmuyordu bende normalmevlilik mi yaşıyoruz da çocuk istiyrosun derdim , bı tane olsun çocuk ,sonra bu sorun olursa yine olsaydı o zaman çaresine bakarız gibi saçma sapan şeyler söylerdi . zaman zaman tartisirdik . Bende zaten asla çocuk istemiyorum şuan ve de yapmam da .Diyelim ki adam aldatmıyor, sadece aseksüel veya gay.
Bu neyi değiştirecek ki? Hiç yakınlık yaşamadan göçüp gidecek misiniz?
Dikkat edin boşanma diyince size “sahte” bir yaklaşma deneyebilir hele çocuk gelsin diyorsa iyice şüphelenin. Kendinizi sıkı sıkı korumanız lazım.
Adam çözüm istemiyor zaten. Israrla direniyorsunuz.Kabul etmiyor. Ne yapacak psikolog bize diyor . Biz kendimiz aşarız diyor. Ama 3 buçuk sene onemsemedi ama .
O zaman ben böyle evlilik olmaz deyince , tamam ayrılalım niye demiyor ? Niye benim vicdanimla oynuyor iyi davranarak ://Adam çözüm istemiyor zaten. Israrla direniyorsunuz.
Çocuğu yapıp erkekliğini kanıtlayacak elaleme, onu bekliyor. Nasılsa çocuk var ayrılamaz diye rol yapmayı kesip özünü ortaya çıkaracağı günü bekliyor.O zaman ben böyle evlilik olmaz deyince , tamam ayrılalım niye demiyor ? Niye benim vicdanimla oynuyor iyi davranarak ://
O zaman ben böyle evlilik olmaz deyince , tamam ayrılalım niye demiyor ? Niye benim vicdanimla oynuyor iyi davranarak ://
Aynen bundan. Boşansa tekrar evlen baskısı olacak. Ötmeyen kuşuyla kimi kandıracak. Sen nasılsa varsın derdi seni elinde tutmak.Çocuğu yapıp erkekliğini kanıtlayacak elaleme, onu bekliyor. Nasılsa çocuk var ayrılamaz diye rol yapmayı kesip özünü ortaya çıkaracağı günü bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?