Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kac sene once gitmis tee nerden bi yerden pasta yaptrmis bi butikten tunik almis:) Allam nelerde bilio.. ama o tunigi begenmedim ben :) giymedimde.. sanirim birazda kazik fiyata almis hepsini:) dolapta takili duruo hala:)
Mesela dogum gunumde degilde baska bi zmn goturdum dukkanin birine :))) michael kors orjinal saat begendim soledimde ona.. ama cok pahali olduu icin paraya kiamadiimi soledim :)) hehe bi baktim maasini alir almaz saati almis bana:) biliodum bole yapcani bosa goturmedik herhalde:)))
Valla pastayi cok sevmstim.. bide herkesi toplamis masa kurmuslar filan Allamm tam bi curcuna :))
Nasılda sevinecek şaşıracak diye diye almıştır![]()
Benim görüp görmemem değil mevzu dilin hatalı kullanımları çok üzücü.Anliorumda bak orda gozardi et butonu var tiklarsan yorumumu gormezsin bir daha :) cok rahatsiz oluyorsan eger bu da bi alternatif
Saol saolBenim görüp görmemem değil mevzu dilin hatalı kullanımları çok üzücü.
Benim gözardı etmem sonucu da değiştirmez.
Ben üzerime düşeni yaparım çabası size kalmış:)
Aslinda yapilan en buyuk hata herkesin hediyeyi kendi zevkine gore almasi benceYa adam hala mağazada en cins ürün neyse onu gösteriyor bana, sonra da sen beğenmezsin benim beğendiğimi diyor. E benim beğendiğimi göstersene adam. Tarzımı beğenmiyor galiba![]()
Aboo hem de dalli gulluDikkat etmiyordur bence. Pek üstünde düşünmüyordur.
Bunların geneli anneci olduğuna göre, annelerine yakışanı baz alıyorlardır bence.
Sanıyorum benim eşim benim tarzımı beğenmiyor. O istiyor ki cıvıl cıvıl şeyler giyeyim. Şöyle pembesi moru bol dallı güllü..
Ben de daha sade, güvenli şeyler tercih ederim..
Hemen hemen aynısını yapıyorum, ya birlikteyken gosteriyorum ya da ekran görüntüsü alıp atiyorum güzelmiş diye, boylece ona pas atiyorum, o da sağ olsun özel gunlerde boş geçmiyor:) sonuçta kendi hediyemi kendim aliyorum gibi oluyor:))Bi kac sene once gitmis tee nerden bi yerden pasta yaptrmis bi butikten tunik almis:) Allam nelerde bilio.. ama o tunigi begenmedim ben :) giymedimde.. sanirim birazda kazik fiyata almis hepsini:) dolapta takili duruo hala:)
Mesela dogum gunumde degilde baska bi zmn goturdum dukkanin birine :))) michael kors orjinal saat begendim soledimde ona.. ama cok pahali olduu icin paraya kiamadiimi soledim :)) hehe bi baktim maasini alir almaz saati almis bana:) biliodum bole yapcani bosa goturmedik herhalde:)))
Çeyrek miBen nişanlıma acik acik söylüyorum. Artik gina gelmişdi çünkü.
Gelen en orjinal hediyeler;
-dış fircasi (elektrikli)
-ceyrek...
- ayakkabi temizleme seti...
Bakdimki olmuyor... söylemeye başladım
Ay mesajlarını gördükçe guluyorumEvet... kurdalesi bile vardi
Benim nişanlım yabanci... kesin Türk arkadaşları aklina sokdu... muhahahaha... onlar kesin şaka amacli demişlerdir ama benimki çeyreği kapmış gelmiş. Bide yakama takmadim diye küsmüştü. Broş zanneti galiba...((
Matkap mı bana alsa eşim çok sevinirim normal değilim kabul ediyorum bi ara torna vida seti istemistimBenim aldığım en orijinal hediye "matkap" olmuştu...
Tıkanıyor insan bir noktadan sonra.
Değişim konusuna gelince, değiştirebilirsin tabii ki.
Benim eşim bana birşey aldığında değişim kartı da ister mesela.
Kıyafetse bedeni uymayabilir, kendi beğendiği herhangi birşeyi ben beğenmeyebilirim diye.
Bu güne kadar değiştirmedim hiç, sağolsun zevkimi az çok bilir.
Ancak biz hediye konusunda çok abartmıyoruz, her zaman hediyeleşmiyoruz.
Yılda 2 sefer evlilik yıldönümü - doğum günü şeklinde.
Doğum günüm de anneler gününe yakın olduğu için, ikisini bir arada çıkartıyor eşim çoğu zaman.
Bu beni rahatsız etmiyor, bütçe meselesi birazda tabii...
Çok takılmayın, eşinize durumu açıklayın tatlı dille.
Gönlünü tatlı tatlı okşayarak bozulması geçer.
Bir dahaki hediye döneminde de ne istediğinizi belirtecek şeyler yaparsanız, hediyeniz de gönlünüze göre olur...![]()
Valla ben de buyukbabamin saatine benziyor dedim bi tuhaf oldu yuzuErkek saatimi bu![]()
Cok pahali degil ama kenara atip kullanmayacak kadar da ucuz degilçok pahalı birşey değilse değiştirme
yazık heves edip almış
birdahaki sefere nasılsa beğenmiyor diyerek almaz çünkü
Esimin kafasi farkli calisiyor. Mesela ilk tanistigimizda soyledigim bi iki cumleyi hafizada tutuyor algoritmasini kuruyor hah kesin begenir diyip aliyor. Mesela bunu alma sebebi benim klasik seylerden hoslanmam ve incik cincik seyleri sevmemem mis. Bunu dusunerek bu saati mi adin allasen dedimCidden kotuymus. Yasli isini de gectim abuzer kadayif saati bu.
Zevkinizi bunca yil cozememis bir adamsa ne denir bilemiyorum
Sordu zaten once sordu diye kizdim. Sen dusunmeslisin artik ne begenebecrgimi bilmen lazim diye.Düşünceli bir eş ilk önce istediğin beğendiğin birşey var mı diye sorar sonra yok dersen ben şunu almak istiyorum grl seç beğen der bence . Yani zevk bu
Matkap mı bana alsa eşim çok sevinirim normal değilim kabul ediyorum bi ara torna vida seti istemistim![]()
Ay mesajlarını gördükçe guluyorum![]()