esin aldigi hediyeyi begenmemek

Bi kac sene once gitmis tee nerden bi yerden pasta yaptrmis bi butikten tunik almis:) Allam nelerde bilio.. ama o tunigi begenmedim ben :) giymedimde.. sanirim birazda kazik fiyata almis hepsini:) dolapta takili duruo hala:)

Mesela dogum gunumde degilde baska bi zmn goturdum dukkanin birine :))) michael kors orjinal saat begendim soledimde ona.. ama cok pahali olduu icin paraya kiamadiimi soledim :)) hehe bi baktim maasini alir almaz saati almis bana:) biliodum bole yapcani bosa goturmedik herhalde:)))
:KK19:
Nasılda sevinecek şaşıracak diye diye almıştır :KK70:

bence değiştirme imkanınız varsa rahatlıkla değiştirmelisiniz. sırf eşim kırılacak diye kullanmayacağım bişey köşede kalacaksa, parasına acırım. bizde artık hediye faslı şöyle oluyo, birlikte dışarı çıkmışsak diyelim bi mağazanın önünden geçerken nişanlım sana şunu alalım mı ya da var mı bakmak istediğin bişey diyo. ben de ruh halime göre bazen bakıyorum bazen bakmıyorum. bişey alırsak o hediye olmuş oluyo, sarılıp öpüyorum:dondurma:

Anliorumda bak orda gozardi et butonu var tiklarsan yorumumu gormezsin bir daha :) cok rahatsiz oluyorsan eger bu da bi alternatif
Benim görüp görmemem değil mevzu dilin hatalı kullanımları çok üzücü.
Benim gözardı etmem sonucu da değiştirmez.
Ben üzerime düşeni yaparım çabası size kalmış:)

Ya adam hala mağazada en cins ürün neyse onu gösteriyor bana, sonra da sen beğenmezsin benim beğendiğimi diyor. E benim beğendiğimi göstersene adam. Tarzımı beğenmiyor galiba :KK70:
Aslinda yapilan en buyuk hata herkesin hediyeyi kendi zevkine gore almasi bence ;) hediyeyi aldigimiz kisi yarismaya sonradan katilmis gibi hahahah

Dikkat etmiyordur bence. Pek üstünde düşünmüyordur.
Bunların geneli anneci olduğuna göre, annelerine yakışanı baz alıyorlardır bence. :KK48:

Sanıyorum benim eşim benim tarzımı beğenmiyor. O istiyor ki cıvıl cıvıl şeyler giyeyim. Şöyle pembesi moru bol dallı güllü..
Ben de daha sade, güvenli şeyler tercih ederim..
Aboo hem de dalli gullu
Tarzi begenmiyordur da kisiye gore hediye almalari lazim oldugunu da ogrenemiyorlar demek ki ;)

Bi kac sene once gitmis tee nerden bi yerden pasta yaptrmis bi butikten tunik almis:) Allam nelerde bilio.. ama o tunigi begenmedim ben :) giymedimde.. sanirim birazda kazik fiyata almis hepsini:) dolapta takili duruo hala:)

Mesela dogum gunumde degilde baska bi zmn goturdum dukkanin birine :))) michael kors orjinal saat begendim soledimde ona.. ama cok pahali olduu icin paraya kiamadiimi soledim :)) hehe bi baktim maasini alir almaz saati almis bana:) biliodum bole yapcani bosa goturmedik herhalde:)))
Hemen hemen aynısını yapıyorum, ya birlikteyken gosteriyorum ya da ekran görüntüsü alıp atiyorum güzelmiş diye, boylece ona pas atiyorum, o da sağ olsun özel gunlerde boş geçmiyor:) sonuçta kendi hediyemi kendim aliyorum gibi oluyor:))

Ben nişanlıma acik acik söylüyorum. Artik gina gelmişdi çünkü.
Gelen en orjinal hediyeler;
-dış fircasi (elektrikli)
-ceyrek...
- ayakkabi temizleme seti...

Bakdimki olmuyor... söylemeye başladım
Çeyrek mi :70: ay cok komigime gitti :70: yanlış diş fırçası çok severim yeni diş fırcadı hastalığı var bende :KK45:

Düşünceli bir eş ilk önce istediğin beğendiğin birşey var mı diye sorar sonra yok dersen ben şunu almak istiyorum grl seç beğen der bence . Yani zevk bu

Benim aldığım en orijinal hediye "matkap" olmuştu... :KK53:

Tıkanıyor insan bir noktadan sonra.

Değişim konusuna gelince, değiştirebilirsin tabii ki.
Benim eşim bana birşey aldığında değişim kartı da ister mesela.
Kıyafetse bedeni uymayabilir, kendi beğendiği herhangi birşeyi ben beğenmeyebilirim diye.

Bu güne kadar değiştirmedim hiç, sağolsun zevkimi az çok bilir.
Ancak biz hediye konusunda çok abartmıyoruz, her zaman hediyeleşmiyoruz.
Yılda 2 sefer evlilik yıldönümü - doğum günü şeklinde.
Doğum günüm de anneler gününe yakın olduğu için, ikisini bir arada çıkartıyor eşim çoğu zaman. :-)
Bu beni rahatsız etmiyor, bütçe meselesi birazda tabii...

Çok takılmayın, eşinize durumu açıklayın tatlı dille.
Gönlünü tatlı tatlı okşayarak bozulması geçer.
Bir dahaki hediye döneminde de ne istediğinizi belirtecek şeyler yaparsanız, hediyeniz de gönlünüze göre olur... :KK39:
Matkap mı bana alsa eşim çok sevinirim normal değilim kabul ediyorum bi ara torna vida seti istemistim :sus::oops:

Erkek saatimi bu :KK53:
Valla ben de buyukbabamin saatine benziyor dedim bi tuhaf oldu yuzu :D
çok pahalı birşey değilse değiştirme
yazık heves edip almış
birdahaki sefere nasılsa beğenmiyor diyerek almaz çünkü
Cok pahali degil ama kenara atip kullanmayacak kadar da ucuz degil :deli:
Cidden kotuymus. Yasli isini de gectim abuzer kadayif saati bu.
Zevkinizi bunca yil cozememis bir adamsa ne denir bilemiyorum
Esimin kafasi farkli calisiyor. Mesela ilk tanistigimizda soyledigim bi iki cumleyi hafizada tutuyor algoritmasini kuruyor hah kesin begenir diyip aliyor. Mesela bunu alma sebebi benim klasik seylerden hoslanmam ve incik cincik seyleri sevmemem mis. Bunu dusunerek bu saati mi adin allasen dedim :D ki yillar icinde incik cincigi de sevmeye basladim aslinda esim farkinda degil.

Düşünceli bir eş ilk önce istediğin beğendiğin birşey var mı diye sorar sonra yok dersen ben şunu almak istiyorum grl seç beğen der bence . Yani zevk bu
Sordu zaten once sordu diye kizdim. Sen dusunmeslisin artik ne begenebecrgimi bilmen lazim diye.
Israr edince tamam dedim pilates makinesi aldirdim :D hediyeye gerek yok dedim.
Ama yine de almis.

Eşinize, "aşkım bundan sonra hediye aldığında içine değiştirme kartı koydurursan sevinirim" derseniz sorun olmaz diye düşünüyorum..mutlu günlerde kullanın hediyenizi.

Benim aldığım hiç birşeyi değiştirmez eşim nokta atışı yapıp kalbinden vuruyorum trabzonsporla ilgili şeyler alıyorum hep veya spor ayakkabı :KK8: ama ben genelde hediyemi kendim alıyorum o ödüyor kafam rahat :confused:

Ay mesajlarını gördükçe guluyorum :KK70:

gülsemmi aglasammi bende bilemedim- gercekden bir insan nasil Romeo köylü olupda elinde kokorecle altin avina cikar yaa-- kaynana kilikli cikdi benimki.

zaten 50 kelime türkce biliyor, 25 yemek üzerine diger 25i altin üzerine. Beyefendinin Kapalicarsida Kuyumcu arkadasi bile olmus- Hayriye giderken cikolata bile götürüyor--

Esim bu konuda akillandi.
Onceden gidip begeniyor, sonra beni götürüp ben bunu begendim ama sen baska begenirsen onu alalim diyor. Sifir risk :)
Ama yillar icinde zevk konusunda bir hayli evrildi. Genelde onun seçtiğini aliyoruz.

Back
X