- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Esine mi guvenmiyosun arkadaslarina mi?
Bunu kaçınız hissediyor, biraz anketimsi bi soru.
Ben eşimi yakın arkadaşlarımla tanıştırmaktan bile kaçınıyorum çoğu zaman.
Özgüvenle alakalı oldugunu düşünüyorum evet. Kilo aldığım dönemlerde özellikle artıyor çünkü.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özgüvenle alakalı oldugunu düşünüyorum evet. Kilo aldığım dönemlerde özellikle artıyor çünkü.
Birçok kadın eminim içlerinde bunu yaşıyor ancak senin gibi dürüst olup itiraf edemiyolar(kendilerine bile)
Bir arkadaşım(evliydi) köşe bucak kocasını benden kaçırırdı resmen karşılaşmayalım diye arabada fln bekletirdi beni cok absurd durumlara düsürdü kendini..ha şimdi böyle diyince benide isveli cilveli bir tip sanma..hayatta bekar erkeklere bile tavlamaya çalışmışlığım olmadı değil ki arkadasımın kocası? Sanrm dunyanın en guvenılır ınsanıyım o anlamda..
Bu durumun 3 sebebi var
1-özgüvensizlik(ya da forumdaki yanlıs deyisle kendine özgüvensizlik:))))
2-ese guvensizlik
3-arkadasa guvensizlik
İlla bunların hepsinin olmasına gerek yok tek biri yeter.o arkds bana guveniyodu..özgüvenide cok cok yerlerde bir insan degildi.ancak kocasına güvenmiyodu..ve haklı da cıktı sureklı aldatılmıs bosandı..adamla nihayet tanıstıktan aylar sonra gece yanlıslıkla(!) beni aradı(hicbir samimiyetimiz ve numaramı vermisligim yoktu karısının tlfnundan alıp kaydetmis heralde) ..cevap vermeyince kusura bakma yanls aramısım diye msg attı
Anam erkeğin de yollusu oluyor işte iyi seçmek lazım.
Ben özgüvensizlikten oldugunu itiraf ediyorum zati. Gocunmuyorum :2:
O sorunu da çözücem yakında az kaldı.
Evet ya iyiki tanımadığım no.ları acmıyorum dusunsene o tlfnu acsaydım ne dicekti acaba..
Sonra kendini desifre eden mesajıda 2. Yemdi bence..o zaman o arkdsmla gorusmeyi coktan kesmiştim(sanrm bundan cesaret aldı basiretsiz) ama görüşüyo olsam açar direkt söylerdim hayatta saklamazdım..
Çok özgüvensiz insanlar asla bunu bu şekilde itiraf edemezler ..bu forumda bile özgüveni yerlerde gezip kendini çok özgüvenli göstermeye çalışan tipler var..
Sen çözersinde onlar ömür boyu özgüvensizliklerinde boğulacaklar
Son cümlen çok bi felaket tellalı gibi olmuş. Hem karizmatik, hem gotik.
Sana burdan the bard's song u armagan ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?