Eşin arkadaşlarla tanıştırılması

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Bunu kaçınız hissediyor, biraz anketimsi bi soru.
Ben eşimi yakın arkadaşlarımla tanıştırmaktan bile kaçınıyorum çoğu zaman.
Özgüvenle alakalı oldugunu düşünüyorum evet. Kilo aldığım dönemlerde özellikle artıyor çünkü.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esine mi guvenmiyosun arkadaslarina mi?

Yalan yok erkek arkadaşımı kız arkadaşlarımla tanıştırırken biraz rahatsız olmuyor değilim. Bu her arkadaşım için geçerli değil. Fiziği benden daha güzel olanlarda bu durum geçerli. Kendi kusurlarım öyle durumlarda kabak gibi ortaya çıktığından hem utanıyorum hem rahatsızlık duyuyorum.

Esine mi guvenmiyosun arkadaslarina mi?

İki tarafa da güveniyorum aslında. Yani zaten çok arkadaşım yok, olanlara da düşüncesini bile konduramam. Eşim desen ondan daha sadık birini görmedim.
İnsanın aklından geçer mi bilmiyorum işte.
Kendi özgüvensizliğimden herhalde.

eheh şekerler sizi,

pek çok kadının aklından geçeni itiraf etmişsiniz, ama kendimden düşününce çok samimi olmadıgım ve güzel arkadaşlar olunca irkiiyorum.

Ama gayet rahat oldugum 3 4 arkadaşım var hiç sorun olmuyor onlarda. Evli değil sevgiliyiz bu arada :)

Özgüvensizlik ya da eşe güvensizlik ya da ikisi de bence. Bu durumu normal bulmuyorum.

bazı arkadaşlarımızla ailecek görüşürüz, bazılarıyla sadece kız kıza. kız kıza görüştüğümüz arkadaşlarla eşimin muhabbeti karşılaştıklarında selam vermek ve bir ihtiyaç olduğunda diyaloga geçmekten öte değil. diğerleriyle zaten sıkıntı yok. belki tanıştırdığım kişiler benden daha güzel benden daha zayıf vs olabilir ama.. sonuçta eşlerimiz bizi sadece güzelliğimiz fiziğimiz için sevmiyor değil mi. o yüzden hiç takmam bu durumda ilgili hiç olumsuz bir hisse de kapılmadım eşimden yana açıkçası.

Arkadaşlarımla değil de kuzenimle tanıştırmam sevgilimi, eşimi
Gerçi o da nasıl olacak bilmiyorum. Arkadaşı uzak tutmak kolay da, evlendiğimde kız çıksa bize gelse ne yaparım?
Hiç güvenmiyorum onaa hiiç

Ben eşimin arkadaşlarımla tanışmasını muhabbet etmesini istemem neticede erkek aklına bişeler düşebilir

Esin eger sosyalse yani cevresinde akraba olrk is yerindede bayan varsa kiskanma cunku alismis oluyorlar ancak icinde pislik varsa bakar eder.. ama kadin gormemis hic cevresinde bayan yok bayanlarla iletisimi yoksa o zaman kork cnku her bayan o zaman dikkatini cekeblir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya cok garip geliyor bana
Ben tanistiririm tanistiriyorumda
Nisanlimin aklindan gecmezki benimkine düşsün
Bence bu karsi tarafn vrrdigi enerjiyle alakalbu arada en yakin arkadasim 1.75 boyunda 60 kilo esmer guzeli cok alimli ama nisanlimla onu tanistirmaktan cekinmek bir yana ben ikisini iyi bi arkadas ortami olustueabilmesine cok sevindim.nisanlimda beni bir kac arkadasiyla tanistirdi efendi insanlar benim arkadaslarimda hanim kizlar hic sankinca gormedim. Eger gorseydim kesin o kiza güvenmedigimdendir ki zaten gorusmeyi keserim guvenmiyorsam

Ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var merhabadan öteye geçmez
eşimin arkadaşlarımla olan diyaloğu fazlasınada gerek yok zaten

Ben de özgüvenle alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabi eşinize veyahut kız arkadaşınıza duyduğunuz güvenle de alakalı. Güvenmediğiniz bir arkadaşınızı da zaten eşinizle tanıştırmazsanız sorun olmaz bence. Bir de ''gıcık yengeyle'' alakalı olan sorununuzu da okumuştum. Bence bir daha karşılaştığınızda bu konuyu açın ve üstesinden gelin bu sorununuzun. Çünkü yaşadığımız kötü olaylar özgüvenimizde yaralar açıyor. Hem rahatlarsınız ve kabuslarınızdan da kurtulursunuz böylece...

Her kadin kendi kumasini kendi getirir evine dedi gecen bir filmde kadin kocasi arkadasiyla imam nikahi yapmis ve eve getirmisti dogrudur kadin arkadaslarla esimi tanistirmak istemem ama evli olanlarla tabiki tanisabilir

Ben hic dusunmeden lambur lumbur tanistiririm, ama oyle anlik kiskanclik halim olur arada, onu guzel buluyor mudur gibi...
Kadinlarin ozguveni bazen yerle bir olur, bazen ayyuka cikar...
Bazen en sevdigimiz arkadaslarimizi bile kiskaniriz, onlar da bizi...
Kadinin dogasi bu...
Yani bana da oluyor bazen, cok takilmamak lazim...
Ama tanistirmama engel falan degil...

Birçok kadın eminim içlerinde bunu yaşıyor ancak senin gibi dürüst olup itiraf edemiyolar(kendilerine bile)

Bir arkadaşım(evliydi) köşe bucak kocasını benden kaçırırdı resmen karşılaşmayalım diye arabada fln bekletirdi beni cok absurd durumlara düsürdü kendini..ha şimdi böyle diyince benide isveli cilveli bir tip sanma..hayatta bekar erkeklere bile tavlamaya çalışmışlığım olmadı değil ki arkadasımın kocası? Sanrm dunyanın en guvenılır ınsanıyım o anlamda..

Bu durumun 3 sebebi var

1-özgüvensizlik(ya da forumdaki yanlıs deyisle kendine özgüvensizlik:))))

2-ese guvensizlik

3-arkadasa guvensizlik

İlla bunların hepsinin olmasına gerek yok tek biri yeter.o arkds bana guveniyodu..özgüvenide cok cok yerlerde bir insan degildi.ancak kocasına güvenmiyodu..ve haklı da cıktı sureklı aldatılmıs bosandı..adamla nihayet tanıstıktan aylar sonra gece yanlıslıkla(!) beni aradı(hicbir samimiyetimiz ve numaramı vermisligim yoktu karısının tlfnundan alıp kaydetmis heralde) ..cevap vermeyince kusura bakma yanls aramısım diye msg attı

Anam erkeğin de yollusu oluyor işte iyi seçmek lazım.
Ben özgüvensizlikten oldugunu itiraf ediyorum zati. Gocunmuyorum :2:
O sorunu da çözücem yakında az kaldı.

Evet ya iyiki tanımadığım no.ları acmıyorum dusunsene o tlfnu acsaydım ne dicekti acaba..
Sonra kendini desifre eden mesajıda 2. Yemdi bence..o zaman o arkdsmla gorusmeyi coktan kesmiştim(sanrm bundan cesaret aldı basiretsiz) ama görüşüyo olsam açar direkt söylerdim hayatta saklamazdım..

Çok özgüvensiz insanlar asla bunu bu şekilde itiraf edemezler ..bu forumda bile özgüveni yerlerde gezip kendini çok özgüvenli göstermeye çalışan tipler var..

Sen çözersinde onlar ömür boyu özgüvensizliklerinde boğulacaklar

Son cümlen çok bi felaket tellalı gibi olmuş. Hem karizmatik, hem gotik.
Sana burdan the bard's song u armagan ediyorum.

Son cümlen çok bi felaket tellalı gibi olmuş. Hem karizmatik, hem gotik.
Sana burdan the bard's song u armagan ediyorum.

Eh doğru ama bört..sorunlarıyla yüzleşen insanlar eninde sonunda çözerler..sorunlarını maskeleyenler ölene kdr huzuru bulamazlar..yapı meselesi sanrm..bana cok ikiyüzlü geliyo mesela hissettiklerinin tam tersini hissediyomuş gibi davranan insanlar..kii buram buramda gercek hisler belli olyooooo bencee böörtoş :)))

Applaus für bört

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…