Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sunu anladım haklisin gercekten. Olmuyor her zaman cocuk bahane ediliyor. Yazık degil mi bana ne diye sevdim bu Adam'ı inan benim ona olan sevgimin çeyreğini o kadın vermemiştir ona.Ilk mesajımı aynen tekrarlıyorum arkadaşım ilk eş ne kadar kötü olursa olsun bir kavgada hemen kıyasa başlanır,övülür kıymete biner..En yakinimdan biliyorum on sene uğraştı ne eziyetler verdi adam ailesine ikinci kadın için,ilkini boşadi ikinciyi aldi on ay evli kaldi boşandı yalvar yakar ilkine geri döndü,ee hani o ilk eşe sene verdiğin eziyet...
Amin ben galiba artık gitmeyi dusunuyorum cunku Çocuklardan dolayı o kadına ağzının payını da veremiyorum.Bu fotoğrafların tek bir anlamı var. Farkındasınız zaten. 2 seçeneğiniz var. Allah yardımcınız olsun.
Ilk esi cok iyi anne ve ev Hanımı onu inkar etmez ama beni hic sevmedi yüzüme bakmadı der ben sevdim de ne oldu yine o KıymetliBirde hiç şaşmaz ilk eş hep kötüdür,iş yapmamıştır,karı olamamıştır,analık yapmamıştır,bakımsızdır,ilgisizdir,soğuktur,yemek yapmamıştır...vs..Hep aynı yalanlar...Ben öküzün önde gideniydim diyen yok,aldattim diyen yok,dövdüm sövdüm diyen yok,para vermedim diyen yok,,,vs
Canım zaten onunki sadece Hırs beni kıskanıyor hemde cok fena sekilde. Ama esimin ondan yana olması şahsen savaşma istegimi bitirdi cunku cok çabaladım ama baktım ben cabaladikca o kıymetlindi. Benim omuzlarımda ufak tefek guzel bile denemeyecek bir bayan. Anlamıyorum gercekten.Ilk Eş aranızı bozmaya çalışıyor olmasın. Işin zor bacım Allah doğru yolu göstersin. Bence kocanı seviyorsan kaybetmemek için uğraşmalısın. Senin çocuğun yoksa bence hemen düşünmelisin
Diyecek bi şey bulamadım... madem böyle yapacaktı neden evlendi seninle. Bence kanıtları topla. Resim mesaj ne bulursan. Eğer boşanırsan burnundan getir ikisinin de.Ben sunu anladım haklisin gercekten. Olmuyor her zaman cocuk bahane ediliyor. Yazık degil mi bana ne diye sevdim bu Adam'ı inan benim ona olan sevgimin çeyreğini o kadın vermemiştir ona.
Ciddi bir şekilde oturup Konuş aralarında birşey olup olmadığını ona karşı bir şey hissediyor mu onu öğren. Eğer asla öyle birşey yok ben seni seviyorum derse sorun yok. Zaten sevgisinin kaydığını söylüyorsa bu hiç hoş değil tabi ki.Canım zaten onunki sadece Hırs beni kıskanıyor hemde cok fena sekilde. Ama esimin ondan yana olması şahsen savaşma istegimi bitirdi cunku cok çabaladım ama baktım ben cabaladikca o kıymetlindi. Benim omuzlarımda ufak tefek guzel bile denemeyecek bir bayan. Anlamıyorum gercekten.
Hayır yuvayı yıkan ben degilim ikisi yıkmış zaten. Ama onlarda sunu unutmasın ayni kişiyle yapılan ikinci evlilik ayni sebeplerden yürümüyor ve tekrar ayrılığa gidiliyor. Beni kaybetmeden anlamayacakHayırlısı neyse o olsun ama arada çocuklar olunca bağları koparmak imkansız birsekilde mutlaka görüşülüyor...Ama bugün ama yarın bu işin sonu ilk eşe dönmek oluyor çoğunda buda bir gercek..,Karar sizin ama yinede biraz sabredin belkigeçici bir ozlemdir ilk eşe...(yuva yıkan olmadığınıza inanarak yapıyorum tabiki bu yorumlarıda)
Sadece psikolojik birleşseler bile mutlu olamayacaklar o belli zaten.Ciddi bir şekilde oturup Konuş aralarında birşey olup olmadığını ona karşı bir şey hissediyor mu onu öğren. Eğer asla öyle birşey yok ben seni seviyorum derse sorun yok. Zaten sevgisinin kaydığını söylüyorsa bu hiç hoş değil tabi ki.
Hic uğraşmam onlarla canım Allah'a havale ediyorum benim evliliğimde oynadigi icin, o kadını degil ama esimi Allah'a havale ediyorum ben. O taviz vermese o kadının yanaşmalari bosa çıkacaktıDiyecek bi şey bulamadım... madem böyle yapacaktı neden evlendi seninle. Bence kanıtları topla. Resim mesaj ne bulursan. Eğer boşanırsan burnundan getir ikisinin de.
Bi yapan bi daha yapar. Ders versemde anlamaz ben tamamen gidince ve o kadına duyduğunun sadece psikolojik sebeplerden oldugunu anlayınca pişman olacak. Dediklerim cikiyor Buda çıkacak.Yapacak sey belli aslinda...
Hem acik resim yolluyor hemde esin onu savunmaya geciyor...
Esine iyi bi ders vermelisin , korkmali...
Resimlerden çok bu benim midemi bulandırırdı. Seven adamın ağzından bu lafların çıkamaması lazım.Birde bana her sinirlendiğinde sttr git esyalarını topla defol git diyor. Hakaret ediyor bu konuda hic altta kalmıyor
Kaçıncı kovulusum... Kendime neden bunu yapıyorum ?Resimlerden çok bu benim midemi bulandırırdı. Seven adamın ağzından bu lafların çıkamaması lazım.
Sevmişsiniz, güvenmişsiniz. Bu kabahat değil. Ama bundan sonra yapacaklarınız sizin kabahatiniz olacaktır.Kaçıncı kovulusum... Kendime neden bunu yapıyorum ?