- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Hıc etkilenmedım, karantınam bitince esofman giyip efendi efendi evime donmeyi dusunurken mini etek giyip sokaklarda freedom diye bagırarak kosmayı dusunuyorum suan.Kültürüyle tokatladı bizi
Valla öyle de bir haddimize ki. Siz anlatıyorsunuz. Konuyu siz paylaşıyorsunuz. Alın bu benim hayatim diyorsunuz.Ben derdimi söyledim. Ona cevap verin yeter. Size ne okula gitmemden. Bunu bilmek haddinize değil.
Kedilerin annesi, sen çok konuştun güle güle demenin vakti geldi artık sanaDiyetisyenim desenize dümdüz. Sanki hastane memuru sekreteri temizlik elemani gibi bir hastanede xx olarak çalışıyorum diyorsunuz. Diliniz ele veriyor.
Çıkınca söyle de kocalarımızı eve sokalımHıc etkilenmedım, karantınam bitince esofman giyip efendi efendi evime donmeyi dusunurken mini etek giyip sokaklarda freedom diye bagırarak kosmayı dusunuyorum suan.
Bunu yapmaya karar verdim.
Sokun, hanginizin kı onume cıkarsa besıkten Fatma gırıgın bebegını kapan kartal gıbı kapacam cunku. Kararım bu yonde.Çıkınca söyle de kocalarımızı eve sokalım
Bu forumda da herkes çalışıp yüksek lisans yapıyor. Boş zamanlarında da kaynanalarıyla kavga edip kocalarının hayatlarını onlardan çok düşünüp en küçük şeyi kafaya takıyorlar.Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Evet oyleler sinmiş bekliyorlar . Bu kadar saf olmayinKadınlarda dışarda sizin kocalarınızı avlamak için pusuya sinmiş beklemiyor.
Çok üzüleceğin bir haberim var sana, gitmiyorum ZABAĞA GADAR BURDAYIMKedilerin annesi, sen çok konuştun güle güle demenin vakti geldi artık sana
Cıddı mısın ironi mi yaptın zorunlu?Evet oyleler sinmiş bekliyorlar . Bu kadar saf olmayin
Ahah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.Bu forumda da herkes çalışıp yüksek lisans yapıyor. Boş zamanlarında da kaynanalarıyla kavga edip kocalarının hayatlarını onlardan çok düşünüp en küçük şeyi kafaya takıyorlar.
Takdir ediyorum sizleri her şeye vaktiniz var ne güzel.
Teşekkürler naif cevabınız içinBenim nişanlımın çalıştığı yerde çok güzel bir kız var. Yemekte vs sürekli aynı yerdeler. Nişanlıma güvendiğim için sanırım hiç bu tarz bir şey düşünmedim. Hiç de rahatsız olmuyorum. Kız gerçekten baya baya güzel bu arada. :) ve çok iyi birisi. bir kez kısa süreli de olsa muhabbet etme şansımız olmuştu. Hayat bunlara takılmak için çok kısa. Eşine güveniyorsan sıkıntı yapmana hiç gerek yok. Bizden hep daha güzelleri daha zekileri daha çekicileri olacak. Ömür bunları düşünerek geçmez
Eşimin iş yerine sırf arkadaşlarını merak ettim diye gidersem eşime çok büyük saygısızlık etmiş olurum. Bunu yapan insanın da eşine güvenini geçtim kendi özgüveni ve öz saygısı yok demektir.Eşlerinizin iş arkadaşları kimmiş nasılmış merak eder misiniz, gidip bakar mısınız ve iş yerine gider misiniz? Eşimin iş yerinde ( bir okulda ) içimin isinmadigi, olabildiğince çok açık kıyafetler ile okula gelen ( kimsenin ne giydiğinde gözüm yok fakat çok dikkat çekici absürt bir şekilde giyiniyor ) bir kadın var. Düşünüyorum ya dikkatini cekerse eşimin ya muhabbetleri artarsa diye. Ve bu beni rahatsız ediyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Çatladım çatlıycam şimdiAhah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.
İroni yaptım .oldukça güzel bi kadın olarak milletin kokuşmuş kocasını pusuda bekliyorum çünküCıddı mısın ironi mi yaptın zorunlu?
Hayir ahkalbimsenden, buna kafa yoracagiz.Ahah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.
Yengesini bile kiskaniyodu yengesi adiyla hitap ediyo diye bu arada yengesiyle kocasi ayni yastaydi ama abi demesini istiyodu icten icrevlerine 15yasinda misafir kiz gelse kocama bakti kocama abi dedi kocam onla sohbet etti die uzuluyodu . Gorumcesinden bile kiskaniyodu ne bileyim iste daha ucugu varmidir . Bende senin tek kas kocani kim napsiin sakin ol falan diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?