Eşin iş arkadaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kültürüyle tokatladı bizi
Hıc etkilenmedım, karantınam bitince esofman giyip efendi efendi evime donmeyi dusunurken mini etek giyip sokaklarda freedom diye bagırarak kosmayı dusunuyorum suan.
Bunu yapmaya karar verdim.

Diyetisyenim desenize dümdüz. Sanki hastane memuru sekreteri temizlik elemani gibi bir hastanede xx olarak çalışıyorum diyorsunuz. Diliniz ele veriyor.
Kedilerin annesi, sen çok konuştun güle güle demenin vakti geldi artık sana

Hıc etkilenmedım, karantınam bitince esofman giyip efendi efendi evime donmeyi dusunurken mini etek giyip sokaklarda freedom diye bagırarak kosmayı dusunuyorum suan.
Bunu yapmaya karar verdim.
Çıkınca söyle de kocalarımızı eve sokalım

Bir hastanede diyetisyen olarak çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Bu forumda da herkes çalışıp yüksek lisans yapıyor. Boş zamanlarında da kaynanalarıyla kavga edip kocalarının hayatlarını onlardan çok düşünüp en küçük şeyi kafaya takıyorlar.

Takdir ediyorum sizleri her şeye vaktiniz var ne güzel.

Benim nişanlımın çalıştığı yerde çok güzel bir kız var. Yemekte vs sürekli aynı yerdeler. Nişanlıma güvendiğim için sanırım hiç bu tarz bir şey düşünmedim. Hiç de rahatsız olmuyorum. Kız gerçekten baya baya güzel bu arada. :) ve çok iyi birisi. bir kez kısa süreli de olsa muhabbet etme şansımız olmuştu. Hayat bunlara takılmak için çok kısa. Eşine güveniyorsan sıkıntı yapmana hiç gerek yok. Bizden hep daha güzelleri daha zekileri daha çekicileri olacak. Ömür bunları düşünerek geçmez

Ahah inanılmaz mi geliyor? 24 yaşındayım bir isim ve akademik kariyerim var. Kaynanamla da aram harika.. güzel kafanızı buna yormayın.

Teşekkürler naif cevabınız için

Eşimin iş yerine sırf arkadaşlarını merak ettim diye gidersem eşime çok büyük saygısızlık etmiş olurum. Bunu yapan insanın da eşine güvenini geçtim kendi özgüveni ve öz saygısı yok demektir.

Benim eltim boyle. Hanzo kocasini kiskana kissskana bitiremedi.
Hatta en son evli bir akrabadan kocasini kiskandi da sulalede ortaligi birbirine katti. Duymayan kalmadi rezilligi...
Artik yapmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…