- Konu Sahibi sevgilim06
-
o kadar doğru yazmışsınkii...zaten öenmli deil yazanlar bekarlar herhalde...ben üniv.mezunuyum eşim değil evlendiğimde ideallerim vardı müşavir olmak gibi...ama işinin yetersizliği nedeniyle hep maddi sıkıntı hep maddi sıkıntı ne ideal kaldı ne bişi sürünmekten başka birşey yapmadık yaşayamadık sonra bebeğimiz oldu işte o zaman benim bütün bakışım değişti...karakteri koy bir kenara araya kültür farkı giriyor bu defa içten içe mutsuz oluyorsun beklentilerin değişiyo ama karşındaki değişmiyor...sonra ailesi çok çok önemli kızlar sakın ailesiylemi evleniyorumki diyerek cahillik etmeyin resmen ailesiyle evleniyorsunuz...ben eşimin ailesine çok yakınım ve hayatımda görmediğim ne kadar garip şey varsa kendilerinde mevcut...bir yığın cahil insan aile olmayı becerememiş bir topluluk çıktı karşıma önce sindiriyordum ama çocuğum olunca değiştim sindiremiyorum herşeyleri batıyor her yaptıkları batıyor...ve şunu sölim size kendi anneninizin veya babanızın içine sinmeyen birşeyler varsa mutlaka sorun olarak çıkıyor karşınıza bunu ben yaşadım biz sevgiyle bakıyoruz çünkü onlar objektif bakıyorlar annemde eşimin karakteri için asla birşey sölemedi ama aradaki kültür farkının mesleğin ailesinin hep sorun olacağını biliyordu içine sinmiyordu bu evlilik ve oldu dedikleri...ayrıca ev kirasını ödeyemediğinizde ev sahibine gidipte kirayı ödeyemedim ama karakterim güzel dediğinizde işe yaramıyor tecrübeyle sabittir :)
o kadar doğru yazmışsınkii...zaten öenmli deil yazanlar bekarlar herhalde...ben üniv.mezunuyum eşim değil evlendiğimde ideallerim vardı müşavir olmak gibi...ama işinin yetersizliği nedeniyle hep maddi sıkıntı hep maddi sıkıntı ne ideal kaldı ne bişi sürünmekten başka birşey yapmadık yaşayamadık sonra bebeğimiz oldu işte o zaman benim bütün bakışım değişti...karakteri koy bir kenara araya kültür farkı giriyor bu defa içten içe mutsuz oluyorsun beklentilerin değişiyo ama karşındaki değişmiyor...sonra ailesi çok çok önemli kızlar sakın ailesiylemi evleniyorumki diyerek cahillik etmeyin resmen ailesiyle evleniyorsunuz...ben eşimin ailesine çok yakınım ve hayatımda görmediğim ne kadar garip şey varsa kendilerinde mevcut...bir yığın cahil insan aile olmayı becerememiş bir topluluk çıktı karşıma önce sindiriyordum ama çocuğum olunca değiştim sindiremiyorum herşeyleri batıyor her yaptıkları batıyor...ve şunu sölim size kendi anneninizin veya babanızın içine sinmeyen birşeyler varsa mutlaka sorun olarak çıkıyor karşınıza bunu ben yaşadım biz sevgiyle bakıyoruz çünkü onlar objektif bakıyorlar annemde eşimin karakteri için asla birşey sölemedi ama aradaki kültür farkının mesleğin ailesinin hep sorun olacağını biliyordu içine sinmiyordu bu evlilik ve oldu dedikleri...ayrıca ev kirasını ödeyemediğinizde ev sahibine gidipte kirayı ödeyemedim ama karakterim güzel dediğinizde işe yaramıyor tecrübeyle sabittir :)
yazdıklarından çıkardığı yine karakter canım.sen ondan fazla maaş alıcaksın diye kendini düşük hissetmeside bi karakter meselsi bence.herkesin düşüncesi farklı tabi ama önce karakter.2bin 3bin maaş alan biri evine eşine ilgisiz dünkü çocuk gibi davranırsa burdada aldığı maaş önemli değil canımmutluluklar canım
işi değil karakteri önemli bence.taşını sıksa suyunu çıkartır cinsten olması.çok iyi yerlerde çalışıp adam olamamış karaktersiz insanlar var sonuçta
bizde evlilik yoludna ilerliyoruz şu an ikimizde lisans bitirdik ben bide önlisans bitirdim.çok arkadaşımın sevgilileri bunları sorun ediyolar.kadın erkekten üstün olamazmış.ama sevdiğim tam tersine beni destekledi.ben diyorum ya ben evlenince çalışmıyım.kendisi diyo öle şey olmaz ailen seni ne emeklerle okuttu diplomalarla evde otur diyemi tabiki çalışıcaksın ailenede yardım ediceksin dedi.hatta 1 sene çalıştım işten çıkmak istediğimi söledim diye biraz tartıştık.bunları düşünen bi yapıda çok şükür sevdiğim
o yüzden aldığı maaş önemli değil tadımız tuzumuz yerinde evlenincede böle olucağından adım gibi eminim
Birinin işi sırf iyi diye hiç hoşlanmadıgınız omzuna yatınca hzuur duymadıgınız biriyle nasıl senelerce vakit geçirebilirki insan yaaönemli olan çaba sarfetmesi gerçekten onda geleceğinizi görebilmeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?