Eşin sorunlu ailesi, deprem ve bayram

Ya çok şaşırdım nasıl bu kadar öfkeli olabiliyorsunuz mübarek günlerin hayrına kendinizi bu kadar sinirlendirmeyin yıpratmayın boşverin biz bakarız başımızın çaresine valla üzüldüm ya

İnsallah esinizde akillanirxa para gondermeyi birakir sizde gozunuzu iyice acin zor zamaninizda yaninizda olmayana bir kurus yedirmeyin hele cocugunuz olacakmis esinizle konusun helal etmiyorum o cocugumuzun rizki falan diyin
Ya işte aynı fikirdeyim bunu konuştum o da hak verdi bana. Normalde olsa karışmam ses etmem bozulurum ama ses etmem ama Hem yanımızda değiller Hem para beklentileri oluyor bunu kabul etmek zorunda değiliz. İhtiyaçları olsa yine neyse bak kendim bile gönderirim ama yok ki ihtiyaç.

Ya çok şaşırdım nasıl bu kadar öfkeli olabiliyorsunuz mübarek günlerin hayrına kendinizi bu kadar sinirlendirmeyin yıpratmayın boşverin biz bakarız başımızın çaresine valla üzüldüm ya
Aaa ben de çok şaşırdım şimdi.

Arkadaşın anlattıklarından öfkeli olduğunu mu düşündünüz gerçekten?

Hala mübarek günlerin hayrına diyorsunuz ya diyorum ki sen kaybetme o hayrı, değmeyecek insanlar için sen kaybeden olma. Bunu anlamak bu kadar mı zor
Ne mutsuzluğum kaldı ne sinirliliğim, hayal aleminden çık ben mutsuz da değilim öfkeli de değilim bunlar senin problemin de değil. Dön bir kendine bak dön bir kocana bak. Ne yapıyorsunuz? İnsanlara gereken tepkiyi vermeyip yanlışlarını ödüllendirip arkalarından sayıyorsunuz, bir kazancınız oluyor mu?hayır. Bak hala diyorsun ki eşim gider….eşinle sen de gideceksin, bebek doğacak onlar da gelecek, itile kakıla kovula kovula iftiralarla yaşayıp bugün arkasından mal dediğine yarın çok daha fazlasını yine arkasından saya saya sonra harçlık yollaya yollaya ömür tüketeceksin. Yine kaybeden sen olacaksın, ömrünün hayrını da kaybedeceksin. Yakıştırıyor musun kendine bunu? Hakediyor musun? Bumerang gibisiniz karı-koca fırlatıp atıyorlar sürekli geri dönüyorsunuz. Biraz aklını başına al, biraz gururlu ol arayacak başka insan mı kalmadı sana iftira atan evinden kovan kadını ısrarla arıyorsun?hayır yapacak ihtiyaçlı mı kalmadı para verip ödüllendiriyorsun?hiç mi bebeğine sana hayır dileyen olmadı öyle insanlardan umuyorsun? Onca şey yaşanmış kırılmadın da bir bu mu zoruna gitti?
Allah aşkına ne dediğimi anla artık ya

Eşin seninle ve senin ailenle iyi mi?

Valla mesajınızın tamamını bile okumadım en basiti bana ‘sen’ şeklinde hitap etmenizden de rahatsız oldum ben ısrarla ‘siz’ yazarken. Üslubunuz çok sert ve sizinle muhatap olmak zorunda değilim hanımefendi. Lütfen bana yorum yazmayın. İyi günler

Sen çok naif ve minnoşusun minarecim
Ben öyle olamıyorum
Bir insan kötüyse kötü, malsa maldır. Yılın 360 günü ağzıma tüküren insana bayram diye affedici olamıyorum

Mutsuzsun öfkelisin kuyruk acın var diye sallayan birine neden siz diyeyim?
Okumadığın belli zaten okuduğunu da anlayamadın
İftira atıyorlar evden kovuyorlar Yarabbi şükür diyorsunuz iyiliğinizi isteyene senle muhatap olmak istemiyorum diyorsunuz
Olma benim için bir önemi yok da bir de şu tavrı hakedene yapabilseniz ödünüz kopuyor milletten

Sen çok naif ve minnoşusun minarecim
Ben öyle olamıyorum
Bir insan kötüyse kötü, malsa maldır. Yılın 360 günü ağzıma tüküren insana bayram diye affedici olamıyorum
Affetme zaten
Ama değmeyecek insan içinde mübarek gün ağzını kalbini kirletme. Değer mi? Onlar için değil tamamen kendi hayrın için diyorum
Konu sahibi ağzına geleni saydı sen ise naif minnoş diyorsun, işte anlayış farkı, insan illaki karşısındakinde kendinden birşey arıyor

Benim gibi mal bir kocan var tek anladığım bu. Sen uyurken de ailesine konuştuklarınızi yetiştirmiş.

Naif minnoşu sana dedim ama ben

Depremzedelere el insanları bile kucak açtı. Bir insan evladını neden bu durumda evinden kovuyor ? Acaba sizde ağır şeyler falan mı söylediniz ?
Kolay kolay bir anne bunu yapmaz gibi geldi.

Ya sabır ya Allah. Sana ne bacım? Sen niye bu kadar içselleştirdin bunu? Bayramın hayrı bereketi diye diye kaynanamdan beter hadsizliğinle kaçırdın bayramın hayrını bereketini. Allah eşine dostuna yardım etsin pek bi hadsizsin. Seni engellerim biter benim için ama sen beni bırak kendin için üzül böyle bi kafayla ömür boyu yaşamak zorundasın. Bak işine

Öncelikle sizlere büyük geçmiş olsun. Allah eşinizin ailesine vicdan versin. İnsan zor durumda olan oğlunu gelinini nasıl kovar. Dünürüne bir geçmiş olsun demez mi , ben yedi kat eli aradım ya aklım almıyor.

Siz buraya fikir almak için yazdınız. Hanımefendide gayet üslubunca fikirlerini dile getiriyor. Madem kaldıramayacaktınız ne diye açtınız? Başınıza gelen herşeyi hakettiğiniz şu üsluptan bile belli. Başta hak verir gibi olmuştum ama bu konuşma diliniz çok zehirli.

. Siz karar mercisi misiniz. Ben yorum yapılmasını istemesem yazmam. Ama hadsizlik yapıp gelip ısrarla sen hak ediyorsun siz diye hitap edilmesi bile çok sana gibi bi üslubu hak ettiğimi düşünmüyorum.

. Siz karar mercisi misiniz. Ben yorum yapılmasını istemesem yazmam. Ama hadsizlik yapıp gelip ısrarla sen hak ediyorsun siz diye hitap edilmesi bile çok sana gibi bi üslubu hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ben karar mercisiyim diye yazmıyorum, fikrimi söylüyorum ama siz çok kapalısınız. Kızınca ne dediğiniz belli olmuyor. Kayınvalidenize de bu şekilde yaklaşıp o evden kovulmuş olma ihtimaliniz çok yüksek. Ne olursa olur bunu yapmamalılardı ama siz eşinizin ailesi olunca iftiralara, kovulmalara rağmen bu kadar affedici davranıp, burada sizin iyiliğiniz için kendi fikrini beyan eden bir hanımefendiye saydırıyorsunuz.

Aaa ben de çok şaşırdım şimdi.

Arkadaşın anlattıklarından öfkeli olduğunu mu düşündünüz gerçekten?
Sizce normal mi. Bu kadar uzun uzun gergin ve ısrarla yazılan mesajların altındaki motivasyona ben öfke dedim ama belki başka bir şeydir. Şaşırdığınıza göre siz söyleyin nedir.

Canım ben iyiliğimi benden daha iyi kimsenin düşünebileceğini sanmıyorum. Kayınvalidemin evinden de bu yüzden kovulmuşum bak bak bak az önce diliniz çok zehirli diyen sizin yazdığınız mesajın zehrine bakın. İnsanı kışkırtmaya çalışıyorsunuz resmen yada beni saftrik bi şey sandınız. Az önce arka çıktığınkz bayan da öyle sandı büyük ihtimalle. Yoruma kapalı değilim, haddi aşan şahsiyetime laf edip ezmeye çalışan iyi niyet altında zehirli sözlerini esirgemeyen insanların yorumuna kapalıyım

Valla beş para etmez tipler es ailesi belli. Pek cok insan hiç tanimadigi depremzedelere bilr bir sürü yardım yapti, evlerini açtı. Bunlar başınıza o kadar iş gelmiş sanki dusmanmissiniz gibi duyarsız kalmışlar. Normal zamanda insanlara kopek muamelesi yapıp bayramda hürmet beklemesin kimse. Hiç muhattap olmayın artık. Yalnız eşinizin sizden habersiz para göndermesi sıkıntı. Bu konuyu halletmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…