- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.644
- 598
- Konu Sahibi cilekanonim
-
Bundan bahsediyordum işte, ne yazsam yaranamayacaktım, siz stres boşaltmaya gelmişsiniz buraya, çözümde gözünüz yok, çünkü sorunu görüp uğraşmaya cesaretiniz yok. Estağfurullah salak falan değilsiniz, eşinizin saf olmadığı gibi.Yorum yapmayın o zaman madem anlaşılmayacak niye kendinizi yoruyorsunuz. Amaç karşıyı mı aşağılamak. Buna niye mesai harcıyorsunuz mesela gecenin bu vakti anlaşılamayacağını bile bile şey bide hemen zeka testi algı testi bilmem ne testi uygulamış bi psikometrist raporu yazmış da bu yorumu yapıyorsunuz. Herkes kendini üst düzey yetkili bilir kişi karşıyı da salak laftan anlamayan sanıyor. Tamam hanfendi
Kesinlikle. Yandıklarını görsem bi damla su atmam üzerlerine. Millet tanımadığı kişilere evini açtı bunlar kendi çocuklarını kapıya koymuş. Konu sahibinin hiçbir şey anlatmasına gerek yok. B.k gibi insanlar olduğu belli zaten. Gerçekten bu kız suçlu bile olsa gitmeyin nereye gideceksiniz bu halde diye alttan almaları gerekiyorken yaptıklarına bak. Ama eşine nasıl engel olur orasını bilemedim. Adam öyle bi zorluğun içinde bile onlara para göndermiş deli midir nedir.Birebir katılıyorum şunu da eklemek istiyorum ne yapıp ne edip para yollaması da engellenmeli. Ha dinlemiyor mu? O zaman büyün masrafları ayırırım. 2 ye bölerim ortakları. Sadece kendi kazandığı paradan yollamasını sağlarım. O kadar hakaret duyup ve haksızlık yaşadığım insanlara paramı yedirmem.
Maalesef kompleksli bir erkek. Aileme nasıl yaranırım derdinden birey olmayı becerememiş. Aile sevgisi ile kul köle olma arasını dengeleyememiş. Böyleleriyle değil evlenmek, kapının önünden geçirmeyeceksin ama anlayamıyorsun işte. Belli ediyor aslında ama yakıştıramayıp yok öyle değildir diye evleniyor kadınlarımız sonrası böyle sıkıntılar işte. Kendisini düşünmeyen karısını hiç düşünemiyor işte. Ay yazdıkça ben soğudum. Allah akıl fikir versin.Kesinlikle. Yandıklarını görsem bi damla su atmam üzerlerine. Millet tanımadığı kişilere evini açtı bunlar kendi çocuklarını kapıya koymuş. Konu sahibinin hiçbir şey anlatmasına gerek yok. B.k gibi insanlar olduğu belli zaten. Gerçekten bu kız suçlu bile olsa gitmeyin nereye gideceksiniz bu halde diye alttan almaları gerekiyorken yaptıklarına bak. Ama eşine nasıl engel olur orasını bilemedim. Adam öyle bi zorluğun içinde bile onlara para göndermiş deli midir nedir.
Valla böyle adamlar işini biliyor da eşini seçiyor. Benim gibi delinin eline geçecekti o adam, başında saç kalıyor muydu şimdiye acaba? Şehrim yıkılmış, evime barkıma giremiyorum, ailemin evi yıkılmış, aaa o da ne, beyefendi gaayet keyfi, parası pulu evi barkı yerinde ailesini yine parasız koymamış. Şuracıkta yemin ediyorum, yolarım. Hiç boş atmıyorum, parçalarım.Kesinlikle. Yandıklarını görsem bi damla su atmam üzerlerine. Millet tanımadığı kişilere evini açtı bunlar kendi çocuklarını kapıya koymuş. Konu sahibinin hiçbir şey anlatmasına gerek yok. B.k gibi insanlar olduğu belli zaten. Gerçekten bu kız suçlu bile olsa gitmeyin nereye gideceksiniz bu halde diye alttan almaları gerekiyorken yaptıklarına bak. Ama eşine nasıl engel olur orasını bilemedim. Adam öyle bi zorluğun içinde bile onlara para göndermiş deli midir nedir.
Bende boşanmak beni kesmez şu durumdaa. Çizgimin dışına çıkar onun o an duyduğum gibi canına okurum. Ailesine ayrı ona ayrı neler ederim bilmiyorum. Terbiyessiz adam ya. Hiç mi saygın sevgin yok senin karına da ne acısını paylaşabiliyor ne de koruyabiliyor.Valla böyle adamlar işini biliyor da eşini seçiyor. Benim gibi delinin eline geçecekti o adam, başında saç kalıyor muydu şimdiye acaba? Şehrim yıkılmış, evime barkıma giremiyorum, ailemin evi yıkılmış, aaa o da ne, beyefendi gaayet keyfi, parası pulu evi barkı yerinde ailesini yine parasız koymamış. Şuracıkta yemin ediyorum, yolarım. Hiç boş atmıyorum, parçalarım.
Bende bir depremzedeyim kv olsun kim olursa olsun o çaresiz zor günde bana bunları yaşatanı asla affetmezdimHerkese iyi bayramlar hanımlar hemen konuya geçiyorum. Eşimin ailesi deprem zamanı yanlarına gittiğimizde saçma sapan sebepler sunup iftiralar atıp kavga çıkarıp bizi 2. Günü sabahı depremin olduğu şehre geri gitmek zorunda bıraktılar açıkça kovdular gidin dediler. Millet tanımadığına kol kanat gererken biz kovulduk günlerce farklı farklı yerlerde camilerde iş yerinde parkların içindeki kafelerde kış günü soğukta yattık (Eşimin ailesi deprem bölgesinde değil, biz ve benim ailem deprem bölgesinde farklı şehirlerde yaşıyoruz) Zaten bunların öncesi de hep böyle kavga gürültü çıkarıyorlar ve geriliyorum sürekli görüşmek istemiyorum korkuyorum dengesizliklerinden. Az etmediler bana. Şimdi depremden sonra yani kovulduktan sonra ben kv kişisini aradım eşimin hatırına ama sırf salaklığımdan arsızlığımdan ve olayları depremin verdiği duygusallıkla doğru değerlendiremeyişimden, 2 defa meşgule aldı 2 ay boyunca da o aramama dönmedi.düşünüyorum ve yaptığım hiçbi şey yok. 2 ay sonra baktım arıyor açmadım bende. Bu süreçte depremde benim ailemin de neredeyse tamamının evi yıkıldı. Başımıza bin türlü iş geldi. Olumlu olumsuz bi sürü büyük olay. Ha bi de hamile olduğumu öğrendim mesela hiçbi şekilde aramadılar sormadılar beni. Kendi oğullarıyla konuşuyorlar halen para falan bile istiyorlar gönderiyor enayi. Babası esnaf durumu bizim ikimiz memur olduğumuz halde bizden daha iyi. Neyse aramıyorlar beni Bende dedim zaten aramıyordum artık da hiç aramayacağım görüşmeyeceğim bunca zaman beni aramayan adamları, bayrama da gitmem zaten kovulmuşum net çizgi çektim. Dün biraz hüzünlü ve buruktu böyle memleketime gitmeden geçirdiğim ilk bayram, ailem halen ortalarda doğru düzgün düzen kuramadılar eşimin ailesi de bu şekil salaklar diye üzüldüm. Bayramlaşmaya bile aramadım. Akşama kadar hüzünlendim eşime anlattım bak hamile olduğumu duydular aramadılar ailemin evi yıkıldı insan bi kere arar nasılsın kızım üzüldün mü üzülme geçer bu günler, bunlar sadece yalanı dolanı para istemeyi işlerine gelmeyince de kavgayı biliyorlar bunu söyledim artık. 1-2 saat uyumuşum bi baktım kv beni arıyor. Eşime hangi konuda sitem ettiysem o konulara değindi samimiyetsiz ki konuşma yaptı ve kapattı. Şimdi adı aradım gelini oldu kalktı üstünden yükü. Ne diyim mallar. Gene de görüşmek istemiyorum. Bunlara çizgimi bi kere esnetirsem devamı gelir. Kaç kere kovuldum bi şey olmaz barışalım biz küçüğüz alttan alalım dedim yine kovdular. Bi kere iftira attılar sinirle söylemiştir bi şey olmaz dedim yine attılar. Böyle işte hanımlar. Neyse biraz içimi dökeyim dedim herkese hayırlı bayramlar olsun
Valla konu sahibi bana da kızacak ama onda da suç var. Deprem olduğunda biz istanbuldan bile deprem dışında konu konuşmadık haftalarca. Adam geliyor kovuldukları evden anneme şunu yapmışsın babama şunu demişsin diyor. Ailesinin evi yıkılmış kız depremi yaşamış ortalarda kalmış kocası gelmiş bık bık demiyor ki aileni al g.tüne sok defol git başımdan( valla normalde küfür eden biri değilim burdaki konular beni küfürbaz yaptı) bi de arıyor ben size şunu demedim bunu demedim ben haklıyım. Haklı olduğunu davranışlarınla göster. Bi daha asla konuşmayarak, isimlerini bile anmayarak. O kadar dert yan o kadar şikayet et sonra gider kadın aradığında telefonu alıp normal konuşursan yaptığınız tüm haksızlıkları kabul ediyorum bi dahakine daha çok yapın demek bu.Maalesef kompleksli bir erkek. Aileme nasıl yaranırım derdinden birey olmayı becerememiş. Aile sevgisi ile kul köle olma arasını dengeleyememiş. Böyleleriyle değil evlenmek, kapının önünden geçirmeyeceksin ama anlayamıyorsun işte. Belli ediyor aslında ama yakıştıramayıp yok öyle değildir diye evleniyor kadınlarımız sonrası böyle sıkıntılar işte. Kendisini düşünmeyen karısını hiç düşünemiyor işte. Ay yazdıkça ben soğudum. Allah akıl fikir versin.
Önce bir kocasını idrak etsin de konu sahibi, kendi hatalarını da gözden geçirir. Kadın zor günler geçirdiği için belki de idrak edemedi olaylar böyle gelişti. Belki birde kocamı kaybetmeyeyim diye düşündü bilemiyorum ki. O yüzden ona birşey diyemeyeceğim ama bu kocanın artık bundan önce yapılamadıysa da bundan sonra canına okunması lazım. Belli ki kendisi bundan anlıyor.Valla konu sahibi bana da kızacak ama onda da suç var. Deprem olduğunda biz istanbuldan bile deprem dışında konu konuşmadık haftalarca. Adam geliyor kovuldukları evden anneme şunu yapmışsın babama şunu demişsin diyor. Ailesinin evi yıkılmış kız depremi yaşamış ortalarda kalmış kocası gelmiş bık bık demiyor ki aileni al g.tüne sok defol git başımdan( valla normalde küfür eden biri değilim burdaki konular beni küfürbaz yaptı) bi de arıyor ben size şunu demedim bunu demedim ben haklıyım. Haklı olduğunu davranışlarınla göster. Bi daha asla konuşmayarak, isimlerini bile anmayarak. O kadar dert yan o kadar şikayet et sonra gider kadın aradığında telefonu alıp normal konuşursan yaptığınız tüm haksızlıkları kabul ediyorum bi dahakine daha çok yapın demek bu.
Önce bir kocasını idrak etsin de konu sahibi, kendi hatalarını da gözden geçirir. Kadın zor günler geçirdiği için belki de idrak edemedi olaylar böyle gelişti. Belki birde kocamı kaybetmeyeyim diye düşündü bilemiyorum ki. O yüzden ona birşey diyemeyeceğim ama bu kocanın artık bundan önce yapılamadıysa da bundan sonra canına okunması lazım. Belli ki kendisi bundan anlıyor.
Sonunu düşünen kahraman olamaz. Deli olmak iyidir. Aslında burda herkes konu sahibine hak verdi ve onun tarafında yorum yaptı. Biz gelemedik bu haksızlığa.Valla böyle adamlar işini biliyor da eşini seçiyor. Benim gibi delinin eline geçecekti o adam, başında saç kalıyor muydu şimdiye acaba? Şehrim yıkılmış, evime barkıma giremiyorum, ailemin evi yıkılmış, aaa o da ne, beyefendi gaayet keyfi, parası pulu evi barkı yerinde ailesini yine parasız koymamış. Şuracıkta yemin ediyorum, yolarım. Hiç boş atmıyorum, parçalarım.
Konu sahibi de bizi haşladı nasıl oldu o jsjshsjsSonunu düşünen kahraman olamaz. Deli olmak iyidir. Aslında burda herkes konu sahibine hak verdi ve onun tarafında yorum yaptı. Biz gelemedik bu haksızlığa.
Çünkü gerçekle karşılaştı. Kvye o hakkı veren kocası, kocasını o hakkı veren de konu sahibi. Tamam biz sabaha kadar kv kötüleyelim dedikodusunu yapalım ama bu bir çözüm değil.Konu sahibi de bizi haşladı nasıl oldu o jsjshsjs
Katip ben de artık kendi çarpık düzeninden çıkmaya cesareti olmayana yazmamaya karar verdim valla. Yoruluyorum, yoruluyorum karşılığı trip. Geçen kocasina gay olabilir mi dedim diye kalpsiz oldumValla böyle adamlar işini biliyor da eşini seçiyor. Benim gibi delinin eline geçecekti o adam, başında saç kalıyor muydu şimdiye acaba? Şehrim yıkılmış, evime barkıma giremiyorum, ailemin evi yıkılmış, aaa o da ne, beyefendi gaayet keyfi, parası pulu evi barkı yerinde ailesini yine parasız koymamış. Şuracıkta yemin ediyorum, yolarım. Hiç boş atmıyorum, parçalarım.
Bu tarz insanlardan ne kdr uzak durulsa fayda var her ne kdr kayınvalideniz dahi olsa sonuçta zor zamanınızda elinizden tutmamış kapıya bırakmış biri lütfen o günleri unutmayınHerkese iyi bayramlar hanımlar hemen konuya geçiyorum. Eşimin ailesi deprem zamanı yanlarına gittiğimizde saçma sapan sebepler sunup iftiralar atıp kavga çıkarıp bizi 2. Günü sabahı depremin olduğu şehre geri gitmek zorunda bıraktılar açıkça kovdular gidin dediler. Millet tanımadığına kol kanat gererken biz kovulduk günlerce farklı farklı yerlerde camilerde iş yerinde parkların içindeki kafelerde kış günü soğukta yattık (Eşimin ailesi deprem bölgesinde değil, biz ve benim ailem deprem bölgesinde farklı şehirlerde yaşıyoruz) Zaten bunların öncesi de hep böyle kavga gürültü çıkarıyorlar ve geriliyorum sürekli görüşmek istemiyorum korkuyorum dengesizliklerinden. Az etmediler bana. Şimdi depremden sonra yani kovulduktan sonra ben kv kişisini aradım eşimin hatırına ama sırf salaklığımdan arsızlığımdan ve olayları depremin verdiği duygusallıkla doğru değerlendiremeyişimden, 2 defa meşgule aldı 2 ay boyunca da o aramama dönmedi.düşünüyorum ve yaptığım hiçbi şey yok. 2 ay sonra baktım arıyor açmadım bende. Bu süreçte depremde benim ailemin de neredeyse tamamının evi yıkıldı. Başımıza bin türlü iş geldi. Olumlu olumsuz bi sürü büyük olay. Ha bi de hamile olduğumu öğrendim mesela hiçbi şekilde aramadılar sormadılar beni. Kendi oğullarıyla konuşuyorlar halen para falan bile istiyorlar gönderiyor enayi. Babası esnaf durumu bizim ikimiz memur olduğumuz halde bizden daha iyi. Neyse aramıyorlar beni Bende dedim zaten aramıyordum artık da hiç aramayacağım görüşmeyeceğim bunca zaman beni aramayan adamları, bayrama da gitmem zaten kovulmuşum net çizgi çektim. Dün biraz hüzünlü ve buruktu böyle memleketime gitmeden geçirdiğim ilk bayram, ailem halen ortalarda doğru düzgün düzen kuramadılar eşimin ailesi de bu şekil salaklar diye üzüldüm. Bayramlaşmaya bile aramadım. Akşama kadar hüzünlendim eşime anlattım bak hamile olduğumu duydular aramadılar ailemin evi yıkıldı insan bi kere arar nasılsın kızım üzüldün mü üzülme geçer bu günler, bunlar sadece yalanı dolanı para istemeyi işlerine gelmeyince de kavgayı biliyorlar bunu söyledim artık. 1-2 saat uyumuşum bi baktım kv beni arıyor. Eşime hangi konuda sitem ettiysem o konulara değindi samimiyetsiz ki konuşma yaptı ve kapattı. Şimdi adı aradım gelini oldu kalktı üstünden yükü. Ne diyim mallar. Gene de görüşmek istemiyorum. Bunlara çizgimi bi kere esnetirsem devamı gelir. Kaç kere kovuldum bi şey olmaz barışalım biz küçüğüz alttan alalım dedim yine kovdular. Bi kere iftira attılar sinirle söylemiştir bi şey olmaz dedim yine attılar. Böyle işte hanımlar. Neyse biraz içimi dökeyim dedim herkese hayırlı bayramlar olsun
Aylar yıllarca içinde cebelleştikleri durumu şuraya biz yazınca zorlarına gidiyor, yaşarken bu kadar içlenmiyorlar, biz alıştık zaten.Katip ben de artık kendi çarpık düzeninden çıkmaya cesareti olmayana yazmamaya karar verdim valla. Yoruluyorum, yoruluyorum karşılığı trip. Geçen kocasina gay olabilir mi dedim diye kalpsiz oldumKonu sahibi bu post sana değil.
Aslında o ne biliyo musun kendi de biliyor ne olduğunu kendi bildiğini biz söyleyince sorun oluyor. Bu herkesin hayatı için geçerli. Benim kabullenemedigim gerçeği biri söyleyince tepki koyuyorum da, bana ait olmayan birşey söylenince gülüp geçiyorum.Aylar yıllarca içinde cebelleştikleri durumu şuraya biz yazınca zorlarına gidiyor, yaşarken bu kadar içlenmiyorlar, biz alıştık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?