Eşin sorunlu ailesi, deprem ve bayram

Bundan bahsediyordum işte, ne yazsam yaranamayacaktım, siz stres boşaltmaya gelmişsiniz buraya, çözümde gözünüz yok, çünkü sorunu görüp uğraşmaya cesaretiniz yok. Estağfurullah salak falan değilsiniz, eşinizin saf olmadığı gibi.

Kesinlikle. Yandıklarını görsem bi damla su atmam üzerlerine. Millet tanımadığı kişilere evini açtı bunlar kendi çocuklarını kapıya koymuş. Konu sahibinin hiçbir şey anlatmasına gerek yok. B.k gibi insanlar olduğu belli zaten. Gerçekten bu kız suçlu bile olsa gitmeyin nereye gideceksiniz bu halde diye alttan almaları gerekiyorken yaptıklarına bak. Ama eşine nasıl engel olur orasını bilemedim. Adam öyle bi zorluğun içinde bile onlara para göndermiş deli midir nedir.

Maalesef kompleksli bir erkek. Aileme nasıl yaranırım derdinden birey olmayı becerememiş. Aile sevgisi ile kul köle olma arasını dengeleyememiş. Böyleleriyle değil evlenmek, kapının önünden geçirmeyeceksin ama anlayamıyorsun işte. Belli ediyor aslında ama yakıştıramayıp yok öyle değildir diye evleniyor kadınlarımız sonrası böyle sıkıntılar işte. Kendisini düşünmeyen karısını hiç düşünemiyor işte. Ay yazdıkça ben soğudum. Allah akıl fikir versin.

Valla böyle adamlar işini biliyor da eşini seçiyor. Benim gibi delinin eline geçecekti o adam, başında saç kalıyor muydu şimdiye acaba? Şehrim yıkılmış, evime barkıma giremiyorum, ailemin evi yıkılmış, aaa o da ne, beyefendi gaayet keyfi, parası pulu evi barkı yerinde ailesini yine parasız koymamış. Şuracıkta yemin ediyorum, yolarım. Hiç boş atmıyorum, parçalarım.

Bende boşanmak beni kesmez şu durumdaa. Çizgimin dışına çıkar onun o an duyduğum gibi canına okurum. Ailesine ayrı ona ayrı neler ederim bilmiyorum. Terbiyessiz adam ya. Hiç mi saygın sevgin yok senin karına da ne acısını paylaşabiliyor ne de koruyabiliyor.

Bende bir depremzedeyim kv olsun kim olursa olsun o çaresiz zor günde bana bunları yaşatanı asla affetmezdim
Hiç tanımadığımız bilmediğimiz insanlar sahip çıktı öyle insanın gereği yok aslangörüşmeyin

Deprem falan görünce üzüldüm, cevaplar da canınızı sıkmış gibi gelince en azından duymak istediğiniz neyse onu yazayım öyle laf olsun moral olsun diye düşündüm ama bu sayfaya gelene kadar herkese o kadar kizmissiniz ki tam olarak buradan ne duymak istediniz bir türlü anlayamadım geçmiş olsun diyeyim bari.

Hayretler içerisinde okudum konuyu.
Daha öncede kovulmuşsunuz, depremin etkisiyle anlamama gibi bir durumunuz olacağını sanmıyorum. Nasil öncekileri yok saydınız bunu da yok sayıp sizi en mağdur olabileceğiniz zamanlardan birinde evlerinden kovan insanları aramışsınız. Sebebi de neymiş eş hatri. O es sizi defalarca kovulduğunuz eve yine götürüyorsa iğne ucu kadar bir şeyi haketmiyordur. Ne hatrı?
En son kovulmanizdan sonra ailesiyle görüşüp, üstüne para da göndermesine diyecek hiçbir şey bulamadım. Bu kadar gurursuz, karakteri zayıf bir adama nasıl saygı duyup kocam diyorsunuz?
Bayramda ise hiçbir şekilde konusmamaliydiniz.

Bu konu çok sinir etti beni cidden.

Valla konu sahibi bana da kızacak ama onda da suç var. Deprem olduğunda biz istanbuldan bile deprem dışında konu konuşmadık haftalarca. Adam geliyor kovuldukları evden anneme şunu yapmışsın babama şunu demişsin diyor. Ailesinin evi yıkılmış kız depremi yaşamış ortalarda kalmış kocası gelmiş bık bık demiyor ki aileni al g.tüne sok defol git başımdan( valla normalde küfür eden biri değilim burdaki konular beni küfürbaz yaptı) bi de arıyor ben size şunu demedim bunu demedim ben haklıyım. Haklı olduğunu davranışlarınla göster. Bi daha asla konuşmayarak, isimlerini bile anmayarak. O kadar dert yan o kadar şikayet et sonra gider kadın aradığında telefonu alıp normal konuşursan yaptığınız tüm haksızlıkları kabul ediyorum bi dahakine daha çok yapın demek bu.

Önce bir kocasını idrak etsin de konu sahibi, kendi hatalarını da gözden geçirir. Kadın zor günler geçirdiği için belki de idrak edemedi olaylar böyle gelişti. Belki birde kocamı kaybetmeyeyim diye düşündü bilemiyorum ki. O yüzden ona birşey diyemeyeceğim ama bu kocanın artık bundan önce yapılamadıysa da bundan sonra canına okunması lazım. Belli ki kendisi bundan anlıyor.

Sonunu düşünen kahraman olamaz. Deli olmak iyidir. Aslında burda herkes konu sahibine hak verdi ve onun tarafında yorum yaptı. Biz gelemedik bu haksızlığa.

Katip ben de artık kendi çarpık düzeninden çıkmaya cesareti olmayana yazmamaya karar verdim valla. Yoruluyorum, yoruluyorum karşılığı trip. Geçen kocasina gay olabilir mi dedim diye kalpsiz oldumKonu sahibi bu post sana değil.

Bu tarz insanlardan ne kdr uzak durulsa fayda var her ne kdr kayınvalideniz dahi olsa sonuçta zor zamanınızda elinizden tutmamış kapıya bırakmış biri lütfen o günleri unutmayın

Aylar yıllarca içinde cebelleştikleri durumu şuraya biz yazınca zorlarına gidiyor, yaşarken bu kadar içlenmiyorlar, biz alıştık zaten.

Aylar yıllarca içinde cebelleştikleri durumu şuraya biz yazınca zorlarına gidiyor, yaşarken bu kadar içlenmiyorlar, biz alıştık zaten.
Aslında o ne biliyo musun kendi de biliyor ne olduğunu kendi bildiğini biz söyleyince sorun oluyor. Bu herkesin hayatı için geçerli. Benim kabullenemedigim gerçeği biri söyleyince tepki koyuyorum da, bana ait olmayan birşey söylenince gülüp geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…