Eşin sorunlu ailesi, deprem ve bayram

Milyonlarca yürek tek soru

Neden açtınız o telefonu

Bende sizin gibi hakedene zehirli konuşabiliyorum bu özellik sadece sizde bulunmuyor. Kendim dünyanın en iyi insanıyım demiyorum. Ben sizi neden kışkırtayım ya da saftirik gibi göreyim çok mu umrumdasınız? Ben bir haksızlık gördüm ve bununla ilgili düşüncemi dile getirdim. Ki ben size gayet normal bir şekilde fikrimi de ilk sayfalarda yazdım. Direkt buradan girmedim konuya. Neyse çok önemi yok, nasılsa bizden bir çıkarınız olmadığı için bizi tınlamazsınız.

Milyonlarca yürek tek soru

Neden açtınız o telefonu
Ya aslında eksik anlatmışım beni aramadı eşimi aramış uyku sersemi uyur uyanık koltukta yatarken al annem seni istiyor diye verdi kulağıma. Hepten katakulliye geldim

Ya aslında eksik anlatmışım beni aramadı eşimi aramış uyku sersemi uyur uyanık koltukta yatarken al annem seni istiyor diye verdi kulağıma. Hepten katakulliye geldim
Yalan dolan oyun bariz

Eşiniz telefonu size annesiyle konuşurken apar topar verdi bence, kadında konuşmak zorunda kaldı

Kesinlikle ver çilekle konusacam dememistir

Bazı post sahipleri bu yüzleşmeyi kaldiramiyorlar istedikleri kaynana sürat as minvali tavsiyelerYormayın kendinizi yani

Yaşadıklarınızın tek sebebi eşiniz. Siz bence eşinizi ne yapacağınızı düşünün. Kayın aileniz çok problemli ama eşinizden yüz buldukları için böyleler yoksa yapamazlardı. Kayınvalidenizle de bir daha konuşmayın yüz vermeyin. Onların umurunda olmaz ama siz etkilenirsiniz.

Ben olsam esime de ailesine de ağzıma geleni sayarım. Cok istiyirsan sen de git derim eşe de. Ekin resti. Kv arayinca azarlasaydiniz şimdi mi siruyirsun diye. Halen gec degil arayin sayin rahatlayin sizin içinizde kalip dert olacagina ona deyin o dert etsin

Sizi en zor zamanınızda evlerinden kovmuşlar. İnsanlarda merhamet, vicdan yok. Hadi gelini geçtim oğullarının hatırına bile sizi evlerinde ağırlamamışlar. Siz gerçekten hamileliğiniz için arayacaklarını, tebrik edeceklerini mi düşünüp umut ettiniz? Vicdan yoksunu insanlar sizi kovduktan sonra bir de utanmadan para istemişler, nasıl yüzsüzlükse. O parayı gönderen eşinizde garip. Daha çok ihtiyacı olan sizin ailenize verseymiş keşke.
Kusura bakmayın ama ben kovulduktan sonra ne bir daha telefonlarını açardım (hatta engellerdim her yerden) ne de eşimin o parayı göndermesine razı olurdum. Eşinizde aşırı pısırık, aşırı aileci, pısırık ve anne babasının ağzına bakan tip demek ki, direk soğuma sebebi. İnsanda biraz gurur olur, para göndermek yerine utanmıyor musunuz para istemeye, bizi evinizden kovdunuz diye çıkışamamış bile.

Haram olsun dicem de sizden çıktıktan sonra haram olsa nolur
Allah görüyor evladimizin rizkindan kesiliyor sonuçta babası durmadan çocukken ben size baktım şimdi evlat babaya bakmalı diye sürekli biseyler istiyor manipüle ediyorlar. Allah'a havale ediyorum açıkçası . Elbet bir yerden çıkar

Evet mallar hatta arsız, yüzsüz, nankör, fesatlar. Ayrıca bayramın hayrını kaybetmekle ne ilgisi var? Bayram dışında niye sevgi, saygı, aile bağı olmuyor. Sadece bayramdan bayrama mı ailelerin değer oluyor? Kalp kırmanın hayırlı günü, bayramı olmaz. Kalp hiçbir gün kırılmamalı. Evden kovulmuşlar üstüne arsızca para istiyorlar, çocuklarını zor durumda bıraktıkları gibi vicdan yaptırıp kullanmaya devam ediyorlar. Takıldığınız şey mal demesi mi gerçekten?

Canım ben kovulduğumu depremin 2. Günü halen şok ve korku içinde ağlarken üzülürken fark etmedim. Bunu nasıl anlatayım bilmiyorum deprem psikolojisi çok farklıydı. Gittiktem sonra anladım kovulduğumu.. depremden sonra annesini aradım aslında yine boşluğuma geldi düşünmeden bi konu üzerine Aradım, açmayınca dedim bunlar boş yere olay yapıyor belli ki. 2 ay dönmeyince de iyce soğudum. Eşime sitem ettim dün gece çünkü onlar doldurmadan ben aramama sebeplerimi anlatmak istedim bak beni hiç aramadılar bana dönmediler hamileyim tebrik etmediler ailemi sormadılar vs diye. Huysuz insanlar bizi niye bayramda aramadı diye başa kalkacaklar biliyorum. Durduk yere benimki de gaza gelecek içten içe ne kadar sen haklısın dese de bana. her insan farklıdır ben eşimi az çok tanıyorum yani. Bunun için. Eşimin para göndermesine engel olmadım hiç sadece böyle bir tavır yapıp paramızı da almalarından rahatsız oldum. Bende bi kadınım zeka düzeyim de normal, az çok aynı şekilde düşünüyoruz buradaki bi çok kadınla.

Kovulduğunuzu nasıl anlamadınız? Sonrasında ne oldu da anladınız? O anın şokuyla beklemediğiniz için yapılan davranışı konduramadığınız için mi yoksa gerçekten çok iyi rol mü yapıyorlar o nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…