- 5 Ağustos 2020
- 3.278
- 5.556
- 108
- Konu Sahibi cilekanonim
-
Bu konuda gerçekten buna mi takildiniz? Konu sahibi bir sürü şey yazmış?Salaklar…. Mallar…..
Nerde kaldı bayramın hayrı?
Söylenilenleri duydum evinize gidin dediler daha başka bir çok şey de söylediler ama algılamadım. O an karşıma geçip küfür de etseler ilgim dışındaydı her şey. Sürekli aileme ulaşmaya yerleri rahat mı emin olmaya ve en önemli eşya için bile olsa evlere girmeyin diye tembihle yalvarmayla meşguldüm, evin büyük çoğunluğu yıkılmıştı zaten..Kovulduğunuzu nasıl anlamadınız? Sonrasında ne oldu da anladınız? O anın şokuyla beklemediğiniz için yapılan davranışı konduramadığınız için mi yoksa gerçekten çok iyi rol mü yapıyorlar o nasıl oldu
Insanligini kayip etmisler. Bayram hayri islemez onlaraSalaklar…. Mallar…..
Nerde kaldı bayramın hayrı?
Söylenilenleri duydum evinize gidin dediler daha başka bir çok şey de söylediler ama algılamadım. O an karşıma geçip küfür de etseler ilgim dışındaydı her şey. Sürekli aileme ulaşmaya yerleri rahat mı emin olmaya ve en önemli eşya için bile olsa evlere girmeyin diye tembihle yalvarmayla meşguldüm, evin büyük çoğunluğu yıkılmıştı zaten..
Ya yapmayın. Depremin şokuyla ordaki kovulmayı anlamadınız, ertesi gün sokakta kalınca biz neden burdayız da mı demediniz. Ailemi arıyordum daha önemli sorunlarım vardı diyorsunuz ok bence de o hengamede kaynanayla çekişmek benim de aklıma gelmezdi ama aramak nasıl aklınıza geldi. Neden arıyorsunuz kv yi? Neden size en zor zamanınızda kapıyı yüzünüze kapatmış insanlardan hala bebek için hayırlı olsuna aramasını medet umuyorsunuz. Neden zorla iyi olmaya çalışıyorsunuz. Hadi eşinizin para göndermesine söz söyleme yetkiniz yok. Telefonu size uzatıp annemle konuş dediğinde ne münasebet ne konuşacam demiyorsunuz. Eşin seni baskılıyor ondan çekindiğin için kovulsan da aramak zorunda hissediyorsun, onla kötü olmamak için. Ona bu hakkı veren sensin bi sesini çıkar. Gerçekten sana yapılanı insan insana yapmaz. Tepkini önce eşine koy. Yazıya siz diye başlayıp sen diye bitirdim ama geri dönüp düzeltemicem şimdi. Bence bunlara takılma, önce eşine sınırlarını öğret ki kimse o sınırı aşmaya cesaret edemesin. Şahsen böyle bi olay yaşasam bana kimse annemi neden aramadın annem aramış al konuş diyemezdi, o telefonu yedirirdim. Otursun anasının yaptığının mahcubiyeti ile senden özür dilesin, hangi hakla hesap sorcak.Canım ben kovulduğumu depremin 2. Günü halen şok ve korku içinde ağlarken üzülürken fark etmedim. Bunu nasıl anlatayım bilmiyorum deprem psikolojisi çok farklıydı. Gittiktem sonra anladım kovulduğumu.. depremden sonra annesini aradım aslında yine boşluğuma geldi düşünmeden bi konu üzerine Aradım, açmayınca dedim bunlar boş yere olay yapıyor belli ki. 2 ay dönmeyince de iyce soğudum. Eşime sitem ettim dün gece çünkü onlar doldurmadan ben aramama sebeplerimi anlatmak istedim bak beni hiç aramadılar bana dönmediler hamileyim tebrik etmediler ailemi sormadılar vs diye. Huysuz insanlar bizi niye bayramda aramadı diye başa kalkacaklar biliyorum. Durduk yere benimki de gaza gelecek içten içe ne kadar sen haklısın dese de bana. her insan farklıdır ben eşimi az çok tanıyorum yani. Bunun için. Eşimin para göndermesine engel olmadım hiç sadece böyle bir tavır yapıp paramızı da almalarından rahatsız oldum. Bende bi kadınım zeka düzeyim de normal, az çok aynı şekilde düşünüyoruz buradaki bi çok kadınla.
Biz küçüğüz alttan alalım nedir yaw. Kovsunlar olur olur böyle şeyler diyip geçelim mi. Neyse czgiler çekilmiş en azından çok güzel bi adımHerkese iyi bayramlar hanımlar hemen konuya geçiyorum. Eşimin ailesi deprem zamanı yanlarına gittiğimizde saçma sapan sebepler sunup iftiralar atıp kavga çıkarıp bizi 2. Günü sabahı depremin olduğu şehre geri gitmek zorunda bıraktılar açıkça kovdular gidin dediler. Millet tanımadığına kol kanat gererken biz kovulduk günlerce farklı farklı yerlerde camilerde iş yerinde parkların içindeki kafelerde kış günü soğukta yattık (Eşimin ailesi deprem bölgesinde değil, biz ve benim ailem deprem bölgesinde farklı şehirlerde yaşıyoruz) Zaten bunların öncesi de hep böyle kavga gürültü çıkarıyorlar ve geriliyorum sürekli görüşmek istemiyorum korkuyorum dengesizliklerinden. Az etmediler bana. Şimdi depremden sonra yani kovulduktan sonra ben kv kişisini aradım eşimin hatırına ama sırf salaklığımdan arsızlığımdan ve olayları depremin verdiği duygusallıkla doğru değerlendiremeyişimden, 2 defa meşgule aldı 2 ay boyunca da o aramama dönmedi.düşünüyorum ve yaptığım hiçbi şey yok. 2 ay sonra baktım arıyor açmadım bende. Bu süreçte depremde benim ailemin de neredeyse tamamının evi yıkıldı. Başımıza bin türlü iş geldi. Olumlu olumsuz bi sürü büyük olay. Ha bi de hamile olduğumu öğrendim mesela hiçbi şekilde aramadılar sormadılar beni. Kendi oğullarıyla konuşuyorlar halen para falan bile istiyorlar gönderiyor enayi. Babası esnaf durumu bizim ikimiz memur olduğumuz halde bizden daha iyi. Neyse aramıyorlar beni Bende dedim zaten aramıyordum artık da hiç aramayacağım görüşmeyeceğim bunca zaman beni aramayan adamları, bayrama da gitmem zaten kovulmuşum net çizgi çektim. Dün biraz hüzünlü ve buruktu böyle memleketime gitmeden geçirdiğim ilk bayram, ailem halen ortalarda doğru düzgün düzen kuramadılar eşimin ailesi de bu şekil salaklar diye üzüldüm. Bayramlaşmaya bile aramadım. Akşama kadar hüzünlendim eşime anlattım bak hamile olduğumu duydular aramadılar ailemin evi yıkıldı insan bi kere arar nasılsın kızım üzüldün mü üzülme geçer bu günler, bunlar sadece yalanı dolanı para istemeyi işlerine gelmeyince de kavgayı biliyorlar bunu söyledim artık. 1-2 saat uyumuşum bi baktım kv beni arıyor. Eşime hangi konuda sitem ettiysem o konulara değindi samimiyetsiz ki konuşma yaptı ve kapattı. Şimdi adı aradım gelini oldu kalktı üstünden yükü. Ne diyim mallar. Gene de görüşmek istemiyorum. Bunlara çizgimi bi kere esnetirsem devamı gelir. Kaç kere kovuldum bi şey olmaz barışalım biz küçüğüz alttan alalım dedim yine kovdular. Bi kere iftira attılar sinirle söylemiştir bi şey olmaz dedim yine attılar. Böyle işte hanımlar. Neyse biraz içimi dökeyim dedim herkese hayırlı bayramlar olsun
Gereksiz dramayı bırakın ve bu insanlarla asla görüşmeyin, eş ailesi çok mu lazım size de ha bire sitem ediyorsunuz...Herkese iyi bayramlar hanımlar hemen konuya geçiyorum. Eşimin ailesi deprem zamanı yanlarına gittiğimizde saçma sapan sebepler sunup iftiralar atıp kavga çıkarıp bizi 2. Günü sabahı depremin olduğu şehre geri gitmek zorunda bıraktılar açıkça kovdular gidin dediler. Millet tanımadığına kol kanat gererken biz kovulduk günlerce farklı farklı yerlerde camilerde iş yerinde parkların içindeki kafelerde kış günü soğukta yattık (Eşimin ailesi deprem bölgesinde değil, biz ve benim ailem deprem bölgesinde farklı şehirlerde yaşıyoruz) Zaten bunların öncesi de hep böyle kavga gürültü çıkarıyorlar ve geriliyorum sürekli görüşmek istemiyorum korkuyorum dengesizliklerinden. Az etmediler bana. Şimdi depremden sonra yani kovulduktan sonra ben kv kişisini aradım eşimin hatırına ama sırf salaklığımdan arsızlığımdan ve olayları depremin verdiği duygusallıkla doğru değerlendiremeyişimden, 2 defa meşgule aldı 2 ay boyunca da o aramama dönmedi.düşünüyorum ve yaptığım hiçbi şey yok. 2 ay sonra baktım arıyor açmadım bende. Bu süreçte depremde benim ailemin de neredeyse tamamının evi yıkıldı. Başımıza bin türlü iş geldi. Olumlu olumsuz bi sürü büyük olay. Ha bi de hamile olduğumu öğrendim mesela hiçbi şekilde aramadılar sormadılar beni. Kendi oğullarıyla konuşuyorlar halen para falan bile istiyorlar gönderiyor enayi. Babası esnaf durumu bizim ikimiz memur olduğumuz halde bizden daha iyi. Neyse aramıyorlar beni Bende dedim zaten aramıyordum artık da hiç aramayacağım görüşmeyeceğim bunca zaman beni aramayan adamları, bayrama da gitmem zaten kovulmuşum net çizgi çektim. Dün biraz hüzünlü ve buruktu böyle memleketime gitmeden geçirdiğim ilk bayram, ailem halen ortalarda doğru düzgün düzen kuramadılar eşimin ailesi de bu şekil salaklar diye üzüldüm. Bayramlaşmaya bile aramadım. Akşama kadar hüzünlendim eşime anlattım bak hamile olduğumu duydular aramadılar ailemin evi yıkıldı insan bi kere arar nasılsın kızım üzüldün mü üzülme geçer bu günler, bunlar sadece yalanı dolanı para istemeyi işlerine gelmeyince de kavgayı biliyorlar bunu söyledim artık. 1-2 saat uyumuşum bi baktım kv beni arıyor. Eşime hangi konuda sitem ettiysem o konulara değindi samimiyetsiz ki konuşma yaptı ve kapattı. Şimdi adı aradım gelini oldu kalktı üstünden yükü. Ne diyim mallar. Gene de görüşmek istemiyorum. Bunlara çizgimi bi kere esnetirsem devamı gelir. Kaç kere kovuldum bi şey olmaz barışalım biz küçüğüz alttan alalım dedim yine kovdular. Bi kere iftira attılar sinirle söylemiştir bi şey olmaz dedim yine attılar. Böyle işte hanımlar. Neyse biraz içimi dökeyim dedim herkese hayırlı bayramlar olsun
Kusura bakmayın da burda gösterdiğiniz haşin kişiliğin yarısını sizi evden koşmaktan beter eden kv ye de gösterseydiniz keşke, ama yok nerdeee, ancak burdakilere saldırırsınız, Allah aşkına yazdığınız yazıyı bir daha okuyun , o kadar mantıksız şeyler yapmışsınız ki , haksızlığa uğrayan insan tavırları değil bunlar daha çok suçluluk duygusu ile verilen tepkileri vermişsiniz, hala daha kv ye sitemler ediyorsunuz sonra burakiler kızınca da basıyorsunuz yaygarayı, ilginç...Canım ben iyiliğimi benden daha iyi kimsenin düşünebileceğini sanmıyorum. Kayınvalidemin evinden de bu yüzden kovulmuşum bak bak bak az önce diliniz çok zehirli diyen sizin yazdığınız mesajın zehrine bakın. İnsanı kışkırtmaya çalışıyorsunuz resmen yada beni saftrik bi şey sandınız. Az önce arka çıktığınkz bayan da öyle sandı büyük ihtimalle. Yoruma kapalı değilim, haddi aşan şahsiyetime laf edip ezmeye çalışan iyi niyet altında zehirli sözlerini esirgemeyen insanların yorumuna kapalıyım
Bu üye de bir süre şey yazmış. Diğer yazdıklarını okursanız ne demek istediğini ve haklı olduğunu anlarsınız.Bu konuda gerçekten buna mi takildiniz? Konu sahibi bir sürü şey yazmış?
Kovulduğunuzu nasıl anlamadınız? Sonrasında ne oldu da anladınız? O anın şokuyla beklemediğiniz için yapılan davranışı konduramadığınız için mi yoksa gerçekten çok iyi rol mü yapıyorlar o nasıl oldu
Bence sen kendine üzül..Ya çok şaşırdım nasıl bu kadar öfkeli olabiliyorsunuz mübarek günlerin hayrına kendinizi bu kadar sinirlendirmeyin yıpratmayın boşverin biz bakarız başımızın çaresine valla üzüldüm ya
Ya gerçekten bu kadar salak bi insan değilim ama buraya her şeyi yazamadım. Niye kovulduktan sonra aradığım mesele haline geldi ama bunu da anlatırsam bambaşka bi mesele haline gelir. Beni kovduktan sonra aradım o günler arkamdan çok şeyler konuşmuşlar benimkini arayıp eşim anlattı. eşim bir anda tavır aldı sen bunu bunu yapmışsın bunu demişsin benim haberim yoktı şeklinde. Bizimkilerin huyu bu ama benim saf anlamıyor daha. Çoğu iftira. Kv yi Aradım hem bi yüzleşme hem eşimi doldurmasanız bak bu durumda bile bana bunu yapmayın derdim bana yetiyor ben böyle bi şey demedim yapmadım şeklinde bir konuşma yapmaktı niyetim. Ama baktım açmadı beklediğimden fazlaca bi tavır tepki olduğunu o zaman anladım. Bu arada ben cidden dedikleri şeyleri yapmadım. Bizi kovma sebepleri de şu ben üzgünken eşim bana sarıldı, nasıl sarılır ailesinin yanında ayıp değil miymiş ben zorla sartıltırmışım kendime, ben sürekli ağlıyormuşum elimde niye hep telefon varmış niye yüzüm gülmemiş sanki ailem ölmüş mü ne abartıyormuşum gibi şeyler. Aslında özetle benim yapmaya çalıştığım şey -eşime ve ailesine özel bi tavır onları çok iyi tanıdığım için- neyi neden yaptığımı eşime açıklamak (çünkü açıklamazsam bunu benden önce eşime bambaşka şekilde yansıtıyorlar eşimin kafası entrikaya basmadığı için direk inanıyor aslında bi çok kişinin eşi de böyledir ama benim kayın ailesi bilinçli sistematik yapıyorlar bunu ) hayırlı olsuna aramadılar diye üzülmedim bin yıl aramasalar umurumda olmaz ama eşime sitem etmek zorundaydım çünkü onların yapması gereken ama yapmadığı şeyi arada bir söylemesem bayramda aramadın gitmedin konusu olacak. Ben kendimce akıllılık ediyorum önden ben dolduruyorum açıklama yapıyorum. Olay bu.Ya yapmayın. Depremin şokuyla ordaki kovulmayı anlamadınız, ertesi gün sokakta kalınca biz neden burdayız da mı demediniz. Ailemi arıyordum daha önemli sorunlarım vardı diyorsunuz ok bence de o hengamede kaynanayla çekişmek benim de aklıma gelmezdi ama aramak nasıl aklınıza geldi. Neden arıyorsunuz kv yi? Neden size en zor zamanınızda kapıyı yüzünüze kapatmış insanlardan hala bebek için hayırlı olsuna aramasını medet umuyorsunuz. Neden zorla iyi olmaya çalışıyorsunuz. Hadi eşinizin para göndermesine söz söyleme yetkiniz yok. Telefonu size uzatıp annemle konuş dediğinde ne münasebet ne konuşacam demiyorsunuz. Eşin seni baskılıyor ondan çekindiğin için kovulsan da aramak zorunda hissediyorsun, onla kötü olmamak için. Ona bu hakkı veren sensin bi sesini çıkar. Gerçekten sana yapılanı insan insana yapmaz. Tepkini önce eşine koy. Yazıya siz diye başlayıp sen diye bitirdim ama geri dönüp düzeltemicem şimdi. Bence bunlara takılma, önce eşine sınırlarını öğret ki kimse o sınırı aşmaya cesaret edemesin. Şahsen böyle bi olay yaşasam bana kimse annemi neden aramadın annem aramış al konuş diyemezdi, o telefonu yedirirdim. Otursun anasının yaptığının mahcubiyeti ile senden özür dilesin, hangi hakla hesap sorcak.
Bence kayın ailesini bırakalım. Siz eşinizi napıcaksınız onu konuşalım. Asıl sorun o. O fırsat verdiği için ailesi sistematik olarak yapabiliyor bunu.Ya gerçekten bu kadar salak bi insan değilim ama buraya her şeyi yazamadım. Niye kovulduktan sonra aradığım mesele haline geldi ama bunu da anlatırsam bambaşka bi mesele haline gelir. Beni kovduktan sonra aradım o günler arkamdan çok şeyler konuşmuşlar benimkini arayıp eşim anlattı. eşim bir anda tavır aldı sen bunu bunu yapmışsın bunu demişsin benim haberim yoktı şeklinde. Bizimkilerin huyu bu ama benim saf anlamıyor daha. Çoğu iftira. Kv yi Aradım hem bi yüzleşme hem eşimi doldurmasanız bak bu durumda bile bana bunu yapmayın derdim bana yetiyor ben böyle bi şey demedim yapmadım şeklinde bir konuşma yapmaktı niyetim. Ama baktım açmadı beklediğimden fazlaca bi tavır tepki olduğunu o zaman anladım. Bu arada ben cidden dedikleri şeyleri yapmadım. Bizi kovma sebepleri de şu ben üzgünken eşim bana sarıldı, nasıl sarılır ailesinin yanında ayıp değil miymiş ben zorla sartıltırmışım kendime, ben sürekli ağlıyormuşum elimde niye hep telefon varmış niye yüzüm gülmemiş sanki ailem ölmüş mü ne abartıyormuşum gibi şeyler. Aslında özetle benim yapmaya çalıştığım şey -eşime ve ailesine özel bi tavır onları çok iyi tanıdığım için- neyi neden yaptığımı eşime açıklamak (çünkü açıklamazsam bunu benden önce eşime bambaşka şekilde yansıtıyorlar eşimin kafası entrikaya basmadığı için direk inanıyor aslında bi çok kişinin eşi de böyledir ama benim kayın ailesi bilinçli sistematik yapıyorlar bunu ) hayırlı olsuna aramadılar diye üzülmedim bin yıl aramasalar umurumda olmaz ama eşime sitem etmek zorundaydım çünkü onların yapması gereken ama yapmadığı şeyi arada bir söylemesem bayramda aramadın gitmedin konusu olacak. Ben kendimce akıllılık ediyorum önden ben dolduruyorum açıklama yapıyorum. Olay bu.
Beni kovduktan sonra aradım o günler arkamdan çok şeyler konuşmuşlar benimkini arayıp eşim anlattı. eşim bir anda tavır aldı sen bunu bunu yapmışsın bunu demişsin benim haberim yoktı şeklinde. Bizimkilerin huyu bu ama benim saf anlamıyor daha. Çoğu iftira. Kv yi Aradım hem bi yüzleşme hem eşimi doldurmasanız bak bu durumda bile bana bunu yapmayın derdim bana yetiyor ben böyle bi şey demedim yapmadım şeklinde bir konuşma yapmaktı niyetim
O da yavaş yavaş düzelecek artık yapacak bi şey yok. Biliyorum tüm mesele o da ne yapayım. O biraz sağlam durmayı öğrenecek. Çabalıyor arada bi tökezliyor. Belki de hiç öğrenmez bilinmez.Bence kayın ailesini bırakalım. Siz eşinizi napıcaksınız onu konuşalım. Asıl sorun o. O fırsat verdiği için ailesi sistematik olarak yapabiliyor bunu.
Eşiniz saf falan değil. 40 yıllık ailesini kimseden iyi bilmeyin. O biliyor zaten. Gücü size yetiyor. Size nazı geçiyor. İyi akşamlar.eşim bir anda tavır aldı sen bunu bunu yapmışsın bunu demişsin benim haberim yoktı şeklinde. Bizimkilerin huyu bu ama benim saf anlamıyor daha.
Ya estağfurullah kimse sana burda salaksın ya da biz daha akıllıyız demedi. Sadece madem konu açtın burdaki tecrübelere biraz kulak ver çünkü bunun akılla falan alakası yok. Bi kere senin eşine ailesinin yaptıklarını anlatmanla adam aydınlanmayacak, inan ki tecrübe konuşuyor. Zaten anlatmana gerek yok ki seninle birlikte onu da kovmadılar mı? Konuşma onların hakkında hiç konuşma. Eşin sana ara aramıyorsun derse de aramıyorum istemiyorum gideceksen sen git ben istemiyorum diyeceksin. Eşine bu konuda söz hakkı vermeyeceksin. Niye kovulduktan sonra aradığın mesele haline geldi çünkü aikenin orda evi yıkılmış, siz sokakta kalmışsınız, çok zor günler geçiriyorsunuz ama eşinin ailesi onu demiş bunu demiş eşine ispatlayacakmışsın falan ne gerek var. Kusura bakma eşin tabi ama salak olmasa görür zaten ailesinin ne mal olduğunu. Görmüyorsa zorlama bırak o tapsın ailesine sen görüşme.Ya gerçekten bu kadar salak bi insan değilim ama buraya her şeyi yazamadım. Niye kovulduktan sonra aradığım mesele haline geldi ama bunu da anlatırsam bambaşka bi mesele haline gelir. Beni kovduktan sonra aradım o günler arkamdan çok şeyler konuşmuşlar benimkini arayıp eşim anlattı. eşim bir anda tavır aldı sen bunu bunu yapmışsın bunu demişsin benim haberim yoktı şeklinde. Bizimkilerin huyu bu ama benim saf anlamıyor daha. Çoğu iftira. Kv yi Aradım hem bi yüzleşme hem eşimi doldurmasanız bak bu durumda bile bana bunu yapmayın derdim bana yetiyor ben böyle bi şey demedim yapmadım şeklinde bir konuşma yapmaktı niyetim. Ama baktım açmadı beklediğimden fazlaca bi tavır tepki olduğunu o zaman anladım. Bu arada ben cidden dedikleri şeyleri yapmadım. Bizi kovma sebepleri de şu ben üzgünken eşim bana sarıldı, nasıl sarılır ailesinin yanında ayıp değil miymiş ben zorla sartıltırmışım kendime, ben sürekli ağlıyormuşum elimde niye hep telefon varmış niye yüzüm gülmemiş sanki ailem ölmüş mü ne abartıyormuşum gibi şeyler. Aslında özetle benim yapmaya çalıştığım şey -eşime ve ailesine özel bi tavır onları çok iyi tanıdığım için- neyi neden yaptığımı eşime açıklamak (çünkü açıklamazsam bunu benden önce eşime bambaşka şekilde yansıtıyorlar eşimin kafası entrikaya basmadığı için direk inanıyor aslında bi çok kişinin eşi de böyledir ama benim kayın ailesi bilinçli sistematik yapıyorlar bunu ) hayırlı olsuna aramadılar diye üzülmedim bin yıl aramasalar umurumda olmaz ama eşime sitem etmek zorundaydım çünkü onların yapması gereken ama yapmadığı şeyi arada bir söylemesem bayramda aramadın gitmedin konusu olacak. Ben kendimce akıllılık ediyorum önden ben dolduruyorum açıklama yapıyorum. Olay bu.
Yorum yapmayın o zaman madem anlaşılmayacak niye kendinizi yoruyorsunuz. Amaç karşıyı mı aşağılamak. Buna niye mesai harcıyorsunuz mesela gecenin bu vakti anlaşılamayacağını bile bile şey bide hemen zeka testi algı testi bilmem ne testi uygulamış bi psikometrist raporu yazmış da bu yorumu yapıyorsunuz. Herkes kendini üst düzey yetkili bilir kişi karşıyı da salak laftan anlamayan sanıyor. Tamam hanfendiAslında çok şey var denecek ama anlaşılabileceğimi çok ummadığımdan, aslında çok da uğraşmak istemediğimden girmeyeceğim. Zaten sıkıntınız var, bayram bayram gerek yok böyle şeylere. Sadece şuna yorum yapacağım:
Eşiniz saf falan değil. 40 yıllık ailesini kimseden iyi bilmeyin. O biliyor zaten. Gücü size yetiyor. Size nazı geçiyor. İyi akşamlar.
Birebir katılıyorum şunu da eklemek istiyorum ne yapıp ne edip para yollaması da engellenmeli. Ha dinlemiyor mu? O zaman büyün masrafları ayırırım. 2 ye bölerim ortakları. Sadece kendi kazandığı paradan yollamasını sağlarım. O kadar hakaret duyup ve haksızlık yaşadığım insanlara paramı yedirmem.Ya estağfurullah kimse sana burda salaksın ya da biz daha akıllıyız demedi. Sadece madem konu açtın burdaki tecrübelere biraz kulak ver çünkü bunun akılla falan alakası yok. Bi kere senin eşine ailesinin yaptıklarını anlatmanla adam aydınlanmayacak, inan ki tecrübe konuşuyor. Zaten anlatmana gerek yok ki seninle birlikte onu da kovmadılar mı? Konuşma onların hakkında hiç konuşma. Eşin sana ara aramıyorsun derse de aramıyorum istemiyorum gideceksen sen git ben istemiyorum diyeceksin. Eşine bu konuda söz hakkı vermeyeceksin. Niye kovulduktan sonra aradığın mesele haline geldi çünkü aikenin orda evi yıkılmış, siz sokakta kalmışsınız, çok zor günler geçiriyorsunuz ama eşinin ailesi onu demiş bunu demiş eşine ispatlayacakmışsın falan ne gerek var. Kusura bakma eşin tabi ama salak olmasa görür zaten ailesinin ne mal olduğunu. Görmüyorsa zorlama bırak o tapsın ailesine sen görüşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?