Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Test yapmıycam canım günümün 2, 3 gün geçmesini bekliycem inşallah adet olmam da test yaparım. 14 gün sonra yap dedi doktorum ama çok korkuyorum.
rabbimize sigin canim dua etmekten baska yapabilecegiimiz bir sey yok. zaten 4 gun kaldi beklenen tarihe.umarim bebis vardir ve adet olmazsin.bende persembe gidecegim doktora. sabaha karsi iliski sonra 8.30 da burda olun dedi. benim vajinamdan sivi alip esimin spermlerinin hareketliligine bakacakmis. ilk hareketsizligide bu yolla saptamisti doktor artişa bakacak

Hayırlısı canım umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Yok canım baktırmadık. Aşılamamı yapan tüp bebek doktoruydu gerek görmedi. Üroloji doktorumuz da gerekli görmedi diye yaptırmadık. İnşallah öyle bir şey yoktur
Cogu doktor önemsiz görüyor canm ama görünmeyen sebep bence bizim hız ve morfolojı ortalarda ama hasar %29 cıktı bu deger maX 15 olması gerekmiş yüksek oldugu için yumurta spermi bulsa bile döllenme olmuyormus bence sizde baktırın

Öyle canm çok bunaldim şimdi biraz iyiyim ağladım ettim ama bunları kaldirisam daha da rahatlicam
Canım benim seni cok iyi anlıyoruz inan hepimiz aynıyız o yüzden ben velilerin bana getirdigi örgü yelekleri bile kaldırdım görmüyorum ki bırak kendim bişe alayım bunlar insano daha bi demoriZe ediyor uzak dur bebek magazası vitrinini görünce kafamı ceviriyorum ama inanıyorum ki beklediğikleri bi zaman var sıpaların sağlıkla gelsinlerde gerisi unutulur

okadar haklisinki canim benimde gozumun onunde bebek ile ilgili hicbirsey yok. hamile kalsamda aylarca bir şey almayacagim galiba... ah umarim neler atlatmişiz diyebilecegimiz gunler en yakin zamanda gelir. dna hasari nasir onaliyormus canim doktorunuz neler onerdi. çok gecmiş olsun

Biz bi ürolog gittik bize hasardan hiç bahsetmedi sadece sayımızı artırmak için eşime sürekli hormon iğnesi verdi yolladı ama sayımız da artmadı sonra ben emin olamadım doktoru degiştim kaan hocadan randevu aldım o da cok yogun 3 ay sonraya alabildim bu arada ona maille ulastım bosuna zaman geçmesin die dna hasar testimizi istedi yaptırarak gelin dedi yaptırdık 29 cıktı ama ben daha önce emodexe başladım vitamin oldugu için korkmadım cünkü okudugum heryerde kaan hoca emodexi takviye olarak veriyordu.bunun yanında hasar onarımı için haftada 3 kez nohut yemegi yalnız nohutu beklettiğin suyla pisiriceksin,koyu yeşil yapraklı bitkilerden salata bol miktarda ve keçiboynuzu tozu günde 2*2 tatlı kaşıgı bu sekilde yaptım ona ragmen 29 cıktı demekki 2 ay yapmadan test yapsak daha yüksek cıkıcaktı.bizim en büyük sorunumuz testesteron eksikliği onun yüzünden sayımız düşük bunun içinde eşim spor yaptı salona yazıldı kıyamıyorum cok yoruluyor hafta 3 gün ve ıstırgan otu demliyorum 2 fincan...onuda kaan hocanın sayfasında okumustum.ama bence kesinlikle bu ıstırgan otu cok etkili biz etkisini farkettik.bu ay kaan hocamla ilk randevumuz var bakalım n ilacı vericek

umarim kaan hoca cok guzel seyler söyler. ne kadar cok sey ogrendik degil mi. etrafomdaki insanlar bazen soruyor nasil bu kadar cok sey biliyorsun bu konular hakkinda diye bilmiyorlar ki hangi dertlerle ugrasiyoruz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. alalim bebeklerimizi kucagimiza bir an once.
umarim yaptigin kurler yiyecekler tez zamanda fayda eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…