Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne denir ki cok haklısın ama bi yerde hak var umudunuzu kesenlerden olmayin diyor umarim tez zamanda bu Özlem biter
Aminn ama artik kendim için duayı bile kestim içimden alsin bebek istegimi rabbim son raddeye geldim artık sizin var galiba bebeğiniz maslalh subhanallah

Bizimde üç sene oldu. Aynı durumdayız erkek kız ayakabıları aldım ablamın kızı oldu birini ona hediye ettim. Yelek ördüm hepsini kaldırdım attım. Eşim emzik almış . Geçen gün onu fırlattım attım bilmiyom hangi köşede. çok zor anlatılmıyo işte.

Öyle canm çok bunaldim şimdi biraz iyiyim ağladım ettim ama bunları kaldirisam daha da rahatlicam

Ama sunun tabikide farkındayım rabbim ol derse olur kesinlikle isyan değil benim ki pisikolojik olarak böyleyim rabbim ne verirse hayırlısını verir bunu da biliyorum çok şükür inancım var rabbim sınıyor bunuda biliyorum okur veya olmaz kendimi daha güçlü daha iyi hissetmek için bunu yapıyorum gözümün önünde olmazsa daha iyi olacak

Canım ağlamak iyi geliyor bana yeniden doğmuş gibi oluyorum. Ama unutma dert bitmiycek bebeğimiz olcak sonra başka şeyler çıkacak hayatın kuralı bu aslında. Hep birşeyler eksik

Canım ağlamak iyi geliyor bana yeniden doğmuş gibi oluyorum. Ama unutma dert bitmiycek bebeğimiz olcak sonra başka şeyler çıkacak hayatın kuralı bu aslında. Hep birşeyler eksik
Aynn tabi öyle dertsiz insan yok olamyacakta tabi haklisin bi rahatım ki şuan ağladıktan sonra rahatladım ilk defa bu kadar çok ağladım iyi oldu öyle hayırlısı olsun ınslalh canm

Kızlar benımde bebeişim olmuyor 1.5 sene oldu 1 kimyasal dısında gebe kalamadım. Eşimin 3milyon spermi var %70 harekrtsiz %30 hareketli ne denediysemde fayda etmedi :/

Aşılama yada tüp bebek denediniz mi varikosel var mı neler yaptin bziim ileri hareket 0 o yüzden vazgeçtim herşeyden
Denemedik cnm. Varikosel ultrasonu içinde gitmedi işten dolayı. Bilmiyoruz o da var mı yok mu. Cakşır koku suyu. Ballı bi karısım ayrıca keciboynuzu pekmezi. Cnm kaç defa bakıldı sizin sperm testiniz ve kaç senedir olmuyor

Hm anladim canm biz 4 yıllık evliyiz önceden fark ettik varikoseli ama korktuk olamadık ameliyat olmadan önce aşılama yaptırdık tutmadı tabi ilk 12 milyon sonta 8 sonra 2 e düşünce sayı hemen ameliyat olduk anakara lokman hekimde şimdi 4 ay oldu hareket 0 di burada ankarada yaptırdık ileri hareket %15 di özel hastanede yaptırdık yani ankardaa oturmuyoz oraya gidince yaptırdık işte yani ileri hareket 0 değil ankaraya gidince bakalım düzelme var mi şimdi incir kurunu yapiyoz bakıcaz bende bi sıkıntı yok erkeğin sorunu daha kolay oluyormuş düzelmesi ınslalh düzelmistir böyle işte canm 4 yıllık evliyiz 4 yıldırda korunmuyoz

Bizde evlendigimizden beri korunmuyoruz . Cnm hareketi attmış işte ne güzel. 1 sperm yetiyor gebe kalmak için hareket ve hız ne kadar tüksek olursa gebelik oranı yukseliyor. İnşAllah Rabb'im daha fazla aratmadan nasip etsin. AMİN

Yasında 21 sanırım ??

Inslalh canm ınslalh sizinde en kısa zamanda olur bizim kadar beklemezsiniz bakalım öğrenecez evicap da kullanıyo bide cinko alacaz bakalım takviye lazım biraz canm

Inslalh canm ınslalh sizinde en kısa zamanda olur bizim kadar beklemezsiniz bakalım öğrenecez evicap da kullanıyo bide cinko alacaz bakalım takviye lazım biraz canm
Evet takviyeyle hareketin arttırılması lazım. Şifa olsun cnm inşAllah kullandklarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…