Bizimde 2 ydi canm olduk olduk da düzelir ınslalh ama çok hamile kalan var bu varikoselde sonra umarım hepimiz alırız bebisleriİnşallah hepimizin canım bizim varikoselin derecesi 2ydi. Yine de olduk ameliyatı
Umarım canım. Bazıları gereksiz diyor ama gördük ki gereksiz değilmiş bebişler daha gelmese deBizimde 2 ydi canm olduk olduk da düzelir ınslalh ama çok hamile kalan var bu varikoselde sonra umarım hepimiz alırız bebisleri
Aynn canm bencede gereksiz değil ve inan hamile kalan çok en kısa zamanda bizimde oalcak inanUmarım canım. Bazıları gereksiz diyor ama gördük ki gereksiz değilmiş bebişler daha gelmese de
İnşallah canım isteyen herkesin olsun hemen inşallah. Bi gelseler pek kıymetli olacaklarda nazlılarAynn canm bencede gereksiz değil ve inan hamile kalan çok en kısa zamanda bizimde oalcak inan
Aynn ya nasil bakariz ozelliklede esim cok istiyor onun için çok çabalıyorumİnşallah canım isteyen herkesin olsun hemen inşallah. Bi gelseler pek kıymetli olacaklarda nazlılar
Kızlar ben de öğretmenim uc yıldır uğraşıyorum ne kadar ortak yanımız varÖğretmenim kuzum ama atandım şükür darısı sana inşallah canım.
Sizin sorunuz nedir acabaKızlar ben de öğretmenim uc yıldır uğraşıyorum ne kadar ortak yanımız var
sadece yarın ileri harekette sıkıntı var bazen normal çıkıyor bazen çok düşükSizin sorunuz nedir acaba
Anladm bu spermler neden hareket etmez ki ya herkesin sıkıntısı hareket af Allah ım af rabbim yardımcınız olsunsadece yarın ileri harekette sıkıntı var bazen normal çıkıyor bazen çok düşük
Bizimde bazen normal bazen biraz düşük çıkıyor ama en kısa zamanda inşallah hepimizin olursadece yarın ileri harekette sıkıntı var bazen normal çıkıyor bazen çok düşük
Amiiin Amin canım inşallah artık zaman ilerledikçe malesef artıyor bu sorunlar artık hemen hamile kalanlara şaşırır oldum hamile kalmak bana çok büyük bir yetenek gibi geliyorAnladm bu spermler neden hareket etmez ki ya herkesin sıkıntısı hareket af Allah ım af rabbim yardımcınız olsun
Siz baktirdiniz mi acaba DNA hasarinaBizimde bazen normal bazen biraz düşük çıkıyor ama en kısa zamanda inşallah hepimizin olur
Yok canım baktırmadık. Aşılamamı yapan tüp bebek doktoruydu gerek görmedi. Üroloji doktorumuz da gerekli görmedi diye yaptırmadık. İnşallah öyle bir şey yokturSiz baktirdiniz mi acaba DNA hasarina
Biz de hiç yaptirmadik canım aşılama mi yaptirdin ay hadi Insallah tutar ben ignelerinden korkusundan kaçtım hep doktorum da ben hiç öneriyorum direk tup bebek yap aşılama yapacaksan dediYok canım baktırmadık. Aşılamamı yapan tüp bebek doktoruydu gerek görmedi. Üroloji doktorumuz da gerekli görmedi diye yaptırmadık. İnşallah öyle bir şey yoktur
Vlla banada öyle geliyor nasil hemen kalıyorlar diye biz beceremedik..Amiiin Amin canım inşallah artık zaman ilerledikçe malesef artıyor bu sorunlar artık hemen hamile kalanlara şaşırır oldum hamile kalmak bana çok büyük bir yetenek gibi geliyor
Aşılamanın tutma olasılığı düşük evet ama denemeye değer bence. İğne işi kolay ya incecik eşime yaptırdım iğneleri hiç acımıyor ki benim canım tatlıdır aslında.Biz de hiç yaptirmadik canım aşılama mi yaptirdin ay hadi Insallah tutar ben ignelerinden korkusundan kaçtım hep doktorum da ben hiç öneriyorum direk tup bebek yap aşılama yapacaksan dedi
Ben de öyleyim düşünüyorum aslında ve aklımda kalsın istemiyorum yaptırma taraftariyim benim de canım çok tatlı hep bu korkudan dolayı kaçıyorum ama böyle acımıyor dedikçe cesaretleniyorumAşılamanın tutma olasılığı düşük evet ama denemeye değer bence. İğne işi kolay ya incecik eşime yaptırdım iğneleri hiç acımıyor ki benim canım tatlıdır aslında.
yok yok hiç acımıyor zaten incecik bi iğne inşallah tutar ama bel ağrım var çok korkuyorum. Hayırlısı inşalla[/QUOTE]Ben de öyleyim düşünüyorum aslında ve aklımda kalsın istemiyorum yaptırma taraftariyim benim de canım çok tatlı hep bu korkudan dolayı kaçıyorum ama böyle acımıyor dedikçe cesaretleniyorum
[/QUOTE]yok yok hiç acımıyor zaten incecik bi iğne inşallah tutar ama bel ağrım var çok korkuyorum. Hayırlısı inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?