Erkek İnfertilitesi Eşinde sadece sperm hareketi sorunu olanlar dertleşelim.:-(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladm bu spermler neden hareket etmez ki ya herkesin sıkıntısı hareket af Allah ım af rabbim yardımcınız olsun
Amiiin Amin canım inşallah artık zaman ilerledikçe malesef artıyor bu sorunlar artık hemen hamile kalanlara şaşırır oldum hamile kalmak bana çok büyük bir yetenek gibi geliyor

Yok canım baktırmadık. Aşılamamı yapan tüp bebek doktoruydu gerek görmedi. Üroloji doktorumuz da gerekli görmedi diye yaptırmadık. İnşallah öyle bir şey yoktur
Biz de hiç yaptirmadik canım aşılama mi yaptirdin ay hadi Insallah tutar ben ignelerinden korkusundan kaçtım hep doktorum da ben hiç öneriyorum direk tup bebek yap aşılama yapacaksan dedi

Biz de hiç yaptirmadik canım aşılama mi yaptirdin ay hadi Insallah tutar ben ignelerinden korkusundan kaçtım hep doktorum da ben hiç öneriyorum direk tup bebek yap aşılama yapacaksan dedi
Aşılamanın tutma olasılığı düşük evet ama denemeye değer bence. İğne işi kolay ya incecik eşime yaptırdım iğneleri hiç acımıyor ki benim canım tatlıdır aslında.

Aşılamanın tutma olasılığı düşük evet ama denemeye değer bence. İğne işi kolay ya incecik eşime yaptırdım iğneleri hiç acımıyor ki benim canım tatlıdır aslında.
Ben de öyleyim düşünüyorum aslında ve aklımda kalsın istemiyorum yaptırma taraftariyim benim de canım çok tatlı hep bu korkudan dolayı kaçıyorum ama böyle acımıyor dedikçe cesaretleniyorum

Ben de öyleyim düşünüyorum aslında ve aklımda kalsın istemiyorum yaptırma taraftariyim benim de canım çok tatlı hep bu korkudan dolayı kaçıyorum ama böyle acımıyor dedikçe cesaretleniyorum
yok yok hiç acımıyor zaten incecik bi iğne inşallah tutar ama bel ağrım var çok korkuyorum. Hayırlısı inşalla[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…