Belirti tabiki canmBel ağrısı olup tutan var mı ki. Bel ağrısı belirti değildir demişlerdi
Ben bu forumda çok okudum canım bel ağrısı belirti diye Insallah tutmuştur da belirtidirBel ağrısı olup tutan var mı ki. Bel ağrısı belirti değildir demişlerdi
İnşallah canım yaBelirti tabiki canm
İnşallah canım benim yaaBen bu forumda çok okudum canım bel ağrısı belirti diye Insallah tutmuştur da belirtidir
aynen canim bel agrisi bi belirti. bide ayni adet olacakmissin gibi kasiklarin da agrimasi belirtiymis.Bu da bir belirti olabilir
Benimde öyle sıra bizde şimdi öyleyseaynen canim bel agrisi bi belirti. bide ayni adet olacakmissin gibi kasiklarin da agrimasi belirtiymis.
benimde yan komsum,görümcem,kuzenimizin karisi,ve iki en yakin arkadasim hamile ve bu hamilelik haberleri 2ser hafta arayla ogrendim. etrafimdada baska hamile kalacak kisi kalmadi zaten
allahin izni ile insallah hamilesindir canimBenimde öyle sıra bizde şimdi öyleyseadet ağrısı gibi bi bel ağrısı çok korkuyorum kırmızı görmekten bıktım
3.derece varikoselden ameliyat olcakken hamile,oldugunu ogrendiler incir vesileydi Allah büyükYa bide arkadasinizin eşinin durumu nasıldı ogrenseniz ..
Ne kadar güzel ya rabbim bizede bi mucize gönderir ınslalh sadece eşine mi yaptı inciri kendide uyguladı mi3.derece varikoselden ameliyat olcakken hamile,oldugunu ogrendiler incir vesileydi Allah büyük
Kendi bir sey yapmadi canimNe kadar güzel ya rabbim bizede bi mucize gönderir ınslalh sadece eşine mi yaptı inciri kendide uyguladı mi
Tmm canm teşekkürler umarım bize de ışe yararKendi bir sey yapmadi canim
Canım ben söyle yapıyorum incirleri ortadan 2 ye böldüm saf zeytin yağını ni kavanoza koydum 15 tane vardı incir ondan sonra incirleride zeytin ayağının içine koyup ağzını kapadım her sabah aç karnına 1 tane eşin 1 tane kendin yiyorum ama bazı yerlerde söyle az bi zeytin yağının içine 2 tane inciri ortadan bölüp atıyorlarmış sabah yedikten sonra yerine 2 tane incir koyuyorlarmış yedikçe koyuyorlarmış hangisini tercih edersen canm ben bi yerde okudum kadın benim dediğim gibi yapmış ve hamileydi ınslalh bizlerede şifa olurİncir kürünü banada yazarmısınız nasıl oluyor. Gerçi biZimki tüp bebekle bile olmadı ama yinede denemek istiyorum. Ayrı eşim dört tane sigara içiyor. Sigarayla içmesi sorun mu.
Önemli değil canm 3 ay diye biliyorum okuduğum kişi ilk ayda hamile kalmış eşi varikosel ameliyati olmuştu yanlış hatırlamıyorsam dene canm zaten bi zman sonta sperm testinde belli olur ise yarayıp yaramadığı ınslalh şifa olur canmKolaymış gün sayı var mı. Teşekürler bilgin için
Canım niye bu kadar umutsuzsun. Ne kadar zor durumda olanların gebeliğini duyuyoruz burda canını sıkma olacak Allahın izniyleBelki bi gün bebeğim olur diye kız bebek istediğim için yelek pratik pattaniye ordum hatta yorgani oyun minderi bile yaptim oyuncak bebeği bile var nereyi açsam bisey cikiyo bi yerden patiği bi yerden eteği görünce üzülüyorum kendimi yıpratıyorum bugün karar aldım hepsini toplayıp sandığın en altına koyucam artık görmek bile istemiyorum 4 yıldır tık yok aslında galiba sadece kendimi avutuyorum olur diye bugünden itibaren bırakıyorum bebek düşüncesini olmayacak biliyorum sadece avuntu benimki rabbim sizlerin yardımcısı olsun benimde içimdeki bu yangını sondursun alsin içimden bebek özlemini...
Belki ama artik umudumu da yitirdimCanım niye bu kadar umutsuzsun. Ne kadar zor durumda olanların gebeliğini duyuyoruz burda canını sıkma olacak Allahın izniyle
Ne denir ki cok haklısın ama bi yerde hak var umudunuzu kesenlerden olmayin diyor umarim tez zamanda bu Özlem biterBelki bi gün bebeğim olur diye kız bebek istediğim için yelek pratik pattaniye ordum hatta yorgani oyun minderi bile yaptim oyuncak bebeği bile var nereyi açsam bisey cikiyo bi yerden patiği bi yerden eteği görünce üzülüyorum kendimi yıpratıyorum bugün karar aldım hepsini toplayıp sandığın en altına koyucam artık görmek bile istemiyorum 4 yıldır tık yok aslında galiba sadece kendimi avutuyorum olur diye bugünden itibaren bırakıyorum bebek düşüncesini olmayacak biliyorum sadece avuntu benimki rabbim sizlerin yardımcısı olsun benimde içimdeki bu yangını sondursun alsin içimden bebek özlemini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?