Benimde ikinci aşılamamda adetim 3 gün gecikmişti ama hamile değildim.Kullandıgımız ilaçlar geciktiriyormuş .Sen yinede ümidini kaybetme inşallah hamilesindira.s.
Hazalım ben aşılamadan sonra ilaç kullanmıyorum.Sadece aşılama öncesi 5 gün klomen kullandım.Bide stres yapıyoruz ondanda gecikebilir.Çünkü benimde adetimin günü hiç şaşmazdı ilk defa aşılama sonrası öyle oldu.
Bence sen bi test yaptır yada evde kendin yap.
Sonuçtanda bizi haberdar et dualarım seninleŞeniz
Ben bugün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım pazartesi sabahta aşılamam yapılacak.Bu üçüncü aşılamam:çok üzgünüm:
Gecen yıl bende özel hastanede yaptırmıştım 1000 ytl 'ye yakın ödemiştik.Şimdi tüp bebege rapor alabilmek için fakültede yaptırıyorum ve sadece çatlatma iğnesini kendim alıyorum.Sen nerde yaptırıyosun özel hastanede mi?
:çok üzgünüm:yaaaa akdas yaaa...yinemi olmadı,üzülme demiyecem artık seni daha iyi anlıyorum.çünkü asılama olupta beklemek cooooook zor imiş;cnm direk tüp bebek tedavisine gecsene,ben öyle düsünüyorum.bundan sonuc alamassam.insallah cnm bu sefer hamiş haberlerini alırız.inan aklıma geldikce dua ediyorum.hadi hayırlısı canımsııınnnn
canım benim stresssss yok HAZALIMMMMMM tutacak senin ben inanıyorum
ben bu ay yaptıramıyorum allahtan kist falan değil bu ay önceki aşılamalar nedeni ile yumurtam çabuk büyümş iğne başlarsak 9. gün aşılama olur o zamanda rahim hazır olmazmış
marta kaldık yaaaaaaaaa
canım senin ki bu üstüne görme dediklerinden olmasın.inşallah öledir.dualarım seninle....
ben berbat durumdayım...3 gündür ağrıdan ölcem.nasıl bi sancı anlatamam. bugün tuvalette damla damla geldi ama pedde hiç bişey yok çıldırıcam.yarın sabah ankaraya gelicem biletimi aldım.senin kahverengi leke anormal bi durm yani hamiş olabilirsin
kan gibi hafif kahveyle kırmızı arası.bu progestan jelden olabilir diye düşünüyorum.yarın doktora gidince belli olcak.benim ağrılarım had safhada.bacağıma doğru vuruyor artık.
Benim geçen aylarda öyle bir ağrım oldu bacağıma vuran ama ben test yaptırdım yoktu bişey.
Fakat belirtileri hiç öyle şiddetli ve yoğun yaşamamıştım açıkçası.Ben hala döllendi ama tutmadı diye kanda çıkmadığına inanıyorum.
Bacağa vuruyorsa hamile olabilirsin.Yerleşmek için tutunmaya çalışırken kılcal damara denk gelirse kanama olabilirmiş.Bacak ağrısı da ondan olabilirmiş canım.
Kızlar aaaaaa ne tembelsiniz ya yaptırın bi test walla ben çatladım bakın burda.Hormonlarımı bozuyosunuz bak kist bilem oldu.Yarın hemen yapın lüpleeeeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?