eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılamadan hamile kalan varmıııı?

canım iyi geceler,sana bir sorum olacak.....asılamadan sonra verilen ilaclar regi gününü geciktiriyor diye...yazmıssın.bende progesteron sabah 2 aksam 2 olarak kullanıyorum.sendemi bu ilacdan kullanmıştın?tesekkürlera.s.
Benimde ikinci aşılamamda adetim 3 gün gecikmişti ama hamile değildim.Kullandıgımız ilaçlar geciktiriyormuş .Sen yinede ümidini kaybetme inşallah hamilesindira.s.

Hazalım ben aşılamadan sonra ilaç kullanmıyorum.Sadece aşılama öncesi 5 gün klomen kullandım.Bide stres yapıyoruz ondanda gecikebilir.Çünkü benimde adetimin günü hiç şaşmazdı ilk defa aşılama sonrası öyle oldu.
Bence sen bi test yaptır yada evde kendin yap.
Sonuçtanda bizi haberdar et dualarım seninleŞeniz

bitanem bu dr.beni deli etti valla sabah aksam cifter cifter ilaç.bide yutmuyorum fitil yerine kullandırıyor.yan etkisi daha az olsun diyee...birde maddi olarak bizi iyi kazıkladı.cnm ben daha gectigimiz pazartesi asılama oldum.daha teste günüm var...ama içimde hiç umut yok.gögüslerim biraz agrıyo...hayırlısısen ne asamadasın cnm?

DaRKİNCİGİM NERELERDESİNNN?BEN HERKESE TESELLİ VERİRKEN ŞİMDİ BENİM İHTİYACIM VARRRR....YAAAA SONUCA DAHA 1 HAFTA VAR.AMA BEN DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALAMIYOOORUMMMM....BU BEBİŞLER BİZİ SERSEM ETTİ.ISIRMAK LAZIM BUNLARI,ESİM UNUTAYIM DİYE DISARIYA CIKARIYOR EEEE NE GÖRÜRSÜN HERKESİN KUCAGINDA ELİNDE BEBEK,COCUK DAHA COK ETKİLENİYORUM BU SEFER...İÇİMDE EN UFAK BİR HEYECAN BİLE YOK.TUTMADI BU BEBİŞ YAAA....SEN NE YAPTIN CNM?

Ben bugün akşam çatlatma iğnesini yaptırdım pazartesi sabahta aşılamam yapılacak.Bu üçüncü aşılamam:çok üzgünüm:
Gecen yıl bende özel hastanede yaptırmıştım 1000 ytl 'ye yakın ödemiştik.Şimdi tüp bebege rapor alabilmek için fakültede yaptırıyorum ve sadece çatlatma iğnesini kendim alıyorum.Sen nerde yaptırıyosun özel hastanede mi?

EVET CNM AMA BU TEDAVİDEN SONUC ALAMASSAM HASTANEYE GİDECEM.BU DOK.BİZİM GİBİLERDEN İYİ PARA KAZANIYORLAR.HEM MADDİ HEM MANEVİ YIPRANIYORUZ.AMA BEN NİSANDA ESİMİN İŞİ NEDENİYLE SEHİR DEGİŞTİRİYORUZ.KASIMA TEKRAR DÖNÜYORUZ.YANİ YAZIN BURADA YOKUM.TEDAVİM RETELENİYOR,BİDE DOK.CATLAMA İGNESİNDEN SONRA 36 SAAT SONRA ASILAMA YAPTI.AMA ULTRASYONLA BAKMADI CATLAMIŞ MI DİYE...BU KAFAMI KARIŞTIRDIfisfisfis

canım benim stresssss yok HAZALIMMMMMM tutacak senin ben inanıyorum
ben bu ay yaptıramıyorum allahtan kist falan değil bu ay önceki aşılamalar nedeni ile yumurtam çabuk büyümş iğne başlarsak 9. gün aşılama olur o zamanda rahim hazır olmazmış

marta kaldık yaaaaaaaaa

Benimde yumurtalarıma bakmadı çatlamışmı diye.Ben gecen ay çatladıgını hissetmiştim hafif sancım oldu kasıklarımda doktorada söyledim evet çatlamış demişti.Bu ay hiç belirti yok.Çatlatma iğnesi olalı 39 saat oldu aşılamam da yapıldı ama hala hiçbir çatlama belirtisi hissetmedim.
Bu arada doktorum bana baharatlı şeyler yemememi tavsiye etti.

kuzi mikro enjeksiyon nasıl yaptırılıyo biraz anlatırsan sevinirim ben aşılama denedim bir kere olmadı ikinciyi düşünmüyorum valla okadar yoruldum ki biraz rahat bırakıcam belki kendiliğinden olur benimde eşimde ileri hareketliliği az var nasip diyelim herkese mevlam nasip etsin

Biraz daha deneyin ileri azlığı varsa.Bizde hiç ileri çıkmamıştı.Yinede hemen geçmemeiştik aşılamaya.Zor bir süreç sonuçta..

akdasss bu acık renkdeki az kahve rengi leke ne yaaa...belim kasıklarım agrıyor.yarın test yaptırıyorum.15.gün yeter gercekten cok stres bir durummuş...cnm insallah tutar bu asılamam amiiinnnnsenağlama

demiraayyy coook mutsuzummm.senden ne haber agrıdan ölecem bune yaaa....senin agrılar ne oldu?lekelenme oldumu sende...insallah hamişsindir.ben umudu kestimsenağlama
canım senin ki bu üstüne görme dediklerinden olmasın.inşallah öledir.dualarım seninle....

ben berbat durumdayım...3 gündür ağrıdan ölcem.nasıl bi sancı anlatamam. bugün tuvalette damla damla geldi ama pedde hiç bişey yok çıldırıcam.yarın sabah ankaraya gelicem biletimi aldım.senin kahverengi leke anormal bi durm yani hamiş olabilirsin

cnm senden kan mı geldi?sen progesteron kapsül mü kullanıyorsun?sende hamiş olabilirsin ozaman...

kan gibi hafif kahveyle kırmızı arası.bu progestan jelden olabilir diye düşünüyorum.yarın doktora gidince belli olcak.benim ağrılarım had safhada.bacağıma doğru vuruyor artık.

kan gibi hafif kahveyle kırmızı arası.bu progestan jelden olabilir diye düşünüyorum.yarın doktora gidince belli olcak.benim ağrılarım had safhada.bacağıma doğru vuruyor artık.

Benim geçen aylarda öyle bir ağrım oldu bacağıma vuran ama ben test yaptırdım yoktu bişey.

Fakat belirtileri hiç öyle şiddetli ve yoğun yaşamamıştım açıkçası.Ben hala döllendi ama tutmadı diye kanda çıkmadığına inanıyorum.

Bacağa vuruyorsa hamile olabilirsin.Yerleşmek için tutunmaya çalışırken kılcal damara denk gelirse kanama olabilirmiş.Bacak ağrısı da ondan olabilirmiş canım.

Kızlar aaaaaa ne tembelsiniz ya yaptırın bi test walla ben çatladım bakın burda.Hormonlarımı bozuyosunuz bak kist bilem oldu.Yarın hemen yapın lüpleeeeennnn

canım yaa gerçekten mi.yarın doktoruma gidiyorum regl oldum diye test yapmayı kafamdan silmiştim.yine boşuna ümitlenmeyeyim.yanlız bir sağ taraf ağrıyo bi sol taraf ağrıyo bacaklarıma doğru hatta diz kapaklarıma doğru.ne olcak bilmiyorum doktorum bide şehir dışında yarın 4 saat yol çekecem.

Hayır hayıııırrrr kesinlikle yola çıkmaaaaa.
Sen testini olduğun yerde yaptır pozitifse dr.un sana telefonda bilgi verir.

Özellikle tedaviyle hamile kalanlarda ilk gebelik öğrenildiği zamanlarda dr.lar yolculuğu yasaklıyor.Arkadaşımdan biliyorum.
Riske girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…