ama biletimi aldım kafam karıştı şimdi sabaha kadar uyutmayacaksın beni galiba
Canım jelden bazen gecikme görenler oluyor.Ben jel değilde hap kullanmıştım progestan o zaman biraz adet gecikmişti.evet geçen ay 5 inde olmuştum.şubatın 29 çektiğini düşünürsek günümden önce oldum.zaten benim adetim gecikmez hep öne gelir.ne yapacağımı bilmiyorum.ben jelden sökülmedi diye düşündüm hep.bide hamiş değilsem ya kitler büyüdüyse ben de polikistik over var.oda ağrı yapmaz mı?
bide tuvalette 1-2 damla geliyo her girişte ama pede hiç bulaşmamış.canım seninde kafanı şişirdim kusura bakma hakkını helal et olurmu?
kaç gündür girmiyordum canım çok sıkkındı hiç kimsenin olumlu sonucu olmamış herkes hayal kırıklığına uğramş aynı bizim gibi tekrar aşılama olacakmısın sen
Kızlar bizim pozitif hemde 3. aşılama öncesi olduu..(Maşallah)
Yani umudunuzu keybetmeyin lütfen..
MAŞALLAH MAŞALLAH talım
benimkide sana benzese keşkeeee
benzer inşallah.Neyi istersen oluyo canım eninde sonunda.
Ben geçen derramla şakalaşıyodum.Keşke ikimizinde aşılamaya gerek kalmadan olsa kendi kendine diye.
Hayal etmek bile hedefe yaklaştırıyor.
yaaa hayali aklımdan çıkmıyo ama olmayacağını düşünmeden de edmiyorum. olurmu dersin darkinnnn ne olur dua et benim için de canım.inşallah yarın duymak istediğin güzel haberler duyarsın canım
inşallah 2.aşılama tutar ben bebek sahibi olmuş kadar sevinirim güzel haberlerini bekliyorum çünkü bende çok ama çok bebek istiyorum
canım benim 3. başlıcak martın sonunda.bu ay ara verildi.sağol iyi dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?