eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılamadan hamile kalan varmıııı?

ama biletimi aldım kafam karıştı şimdi sabaha kadar uyutmayacaksın beni galiba

Canım arkadaşım yumurta takibi yaptırdı onlarda 6 ay kadar uğraştılar.Kaldı ki aşılama tüp bebek de değil.Doktor yasakladı yolculuğu.
Bi ara bunlar dinlemeyip kaçmışlar yakın yer yavaş gideriz diye kanaması başlamış.Korkmuşlardı baya.Allahtan bişey olmadı.

bence sen biletini ertelet ya hamileysen??Yazık riske girmiş olacaksın.

Bir de şu var hamile değilsen bile bir sonraki tedavi için seni aktif adetin 2. yada 3. günü görmek ister tekrardan gitmen gerekir.

Erteletebilirsen ertelet de.

Yine de sen bilirsin yani, sonra sonuç olumlu yada olumsuz çıkar bana kızma seni engelledim diye :uhm:

Siz daha iyi bilirsiniz, karar sizin.Şimdi var mı akıntı felan?Normal adet günün ne zamandı?Bugün mü?

evet geçen ay 5 inde olmuştum.şubatın 29 çektiğini düşünürsek günümden önce oldum.zaten benim adetim gecikmez hep öne gelir.ne yapacağımı bilmiyorum.ben jelden sökülmedi diye düşündüm hep.bide hamiş değilsem ya kitler büyüdüyse ben de polikistik over var.oda ağrı yapmaz mı?

bide tuvalette 1-2 damla geliyo her girişte ama pede hiç bulaşmamış.canım seninde kafanı şişirdim kusura bakma hakkını helal et olurmu?

Canım jelden bazen gecikme görenler oluyor.Ben jel değilde hap kullanmıştım progestan o zaman biraz adet gecikmişti.
Kist ne gibi belirtiler verir bilmiyorum bu ay bendede oluşmuş bi tane 3 cm sanırım çikolata kisti.
Yapar belki onlarda.

bide tuvalette 1-2 damla geliyo her girişte ama pede hiç bulaşmamış.canım seninde kafanı şişirdim kusura bakma hakkını helal et olurmu?

Şimdi bu sitede o kadar mucize görüyoyoruz ki, herşeye rağmen hamile olabileceğini aklından çıkarma.Bazıları aylarca düzenli adet görür de hamile kaldığını farketmezlermiş.

Hatta hamile kalıp,-adet olunca dikkat etmediği için düşük yaşayanlarda baya çok oluyor.Ne olursa olsun test yaptırın diyorlar o kişiler hep.Bende onlardan sonra adette olsam yaptırıyorum.

YAğmur arkadaşımız transfer oldu değerleri çok düşmüştü düşük yapıyorum sandı ama bebeği tutmuştu.

Kanama kistlerden kaynaklı olur mu?Bilemiyorum ki hiç?

Ben çıkıyorum canım.Kendine iyi bak.En doğru kararı verirsin ve umarım bebiş yoldadır canım.
Birbirimize destek olmaya geliyoruz ne demek helal tabi a.s.
Kararını yaz mutlaka yarın.

kafamçokkarıştımrb akdas nasılsın benimde ilk aşılamam tutmadı ikinciyi yaptırdık 4 gün oldun bundanda hiç ümidim yok sen ne yaptın canım
kafamçokkarıştı

kaç gündür girmiyordum canım çok sıkkındı hiç kimsenin olumlu sonucu olmamış herkes hayal kırıklığına uğramş aynı bizim gibi tekrar aşılama olacakmısın sen

kaç gündür girmiyordum canım çok sıkkındı hiç kimsenin olumlu sonucu olmamış herkes hayal kırıklığına uğramş aynı bizim gibi tekrar aşılama olacakmısın sen

CANIM BEN 3. YÜ OLACAĞIM MARIN SONUNA GELİR. 19 adet tarihim bu ay ara oldu.

inşallah 2. tutar canım yaaaaaaüzülme bizler yanındayız

benzer inşallah.Neyi istersen oluyo canım eninde sonunda.
Ben geçen derramla şakalaşıyodum.Keşke ikimizinde aşılamaya gerek kalmadan olsa kendi kendine diye.

Hayal etmek bile hedefe yaklaştırıyor.

yaaa hayali aklımdan çıkmıyo ama olmayacağını düşünmeden de edmiyorum. olurmu dersin darkinnnn ne olur dua et benim için de canım.inşallah yarın duymak istediğin güzel haberler duyarsın canım

yaaa hayali aklımdan çıkmıyo ama olmayacağını düşünmeden de edmiyorum. olurmu dersin darkinnnn ne olur dua et benim için de canım.inşallah yarın duymak istediğin güzel haberler duyarsın canım

Bende bu duygular içindeydim canım gelir gelir inşallah bebeğin.

inşallah 2.aşılama tutar ben bebek sahibi olmuş kadar sevinirim güzel haberlerini bekliyorum çünkü bende çok ama çok bebek istiyorum

inşallah 2.aşılama tutar ben bebek sahibi olmuş kadar sevinirim güzel haberlerini bekliyorum çünkü bende çok ama çok bebek istiyorum

canım benim 3. başlıcak martın sonunda.bu ay ara verildi.sağol iyi dileklerin için

akdascım sen üçüncüyümü olacaksın ben ikinciyi oldum ama bundanda umudum yok artık batıya dönünce tüp bebek yaptırırız :a015:

canım benim 3. başlıcak martın sonunda.bu ay ara verildi.sağol iyi dileklerin için

inşallah en güzel haberi verirsin en kısa zamanda her zaman hapimiz için dualar ediyorum allah herkesi bebek sahibi anne olmayı göstersin aşılamadan ne kadar sonra belli oluyordu tutuğu bende bir kere denemiştim aşılamayı ama birdaha denemedim inşallah yaza kadar bende maddi yönden toparlanırsam tedaviye yeniden başlıycam haberlerini bekliyorum

kızlar ben keçi boynuzu kürünü başlattım eşime geçen perşembe günü.İnşallah faydası olur.eşimin sperm analizinde sayı 18 milyon,ileri hızlı hareket %25 ve morfoloji çok iyi çıktı bundan yaklaşık 6 ay önce yapılan testte.yazın gene tüp bebek tedavisine başlıyacağız,İnşallah hiç buna gerek kalmadan kendiliğinden hamilelik oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…