benim özel tüp bebek merkezi sskda geçerliArkadaşlar merhabalar, aşılama ile ilgili ödediğiniz ücret bilgilerini paylaşmışsınız. Ben de bu konuda kendi durumumu paylaşmak istedim. Aşılama işlemi için hiç ücret vermedik. Bu süreçte sadece kullandığım puregonların %20 sini ödedik o kadar. Gazi ünv. hastanesinde yaptırdık. Bildiğim kadarıyle ünversite hastaneleri bu işlem için ekstra ücret istemiyor.
canım bişy sorucam.benim aşılamada 4.günüm ve 2.günden itibaren karnım çok şiş gaz var.kasıklarıma va karnıma çok sancı yapıyo zor yürüyorum sendede varmıydı cvp verirsen sevinirimbende de sorun vardı canım ama çok şükür 2.aşılamam tuttu ama eşime yedirmediğimde kalmadııı yaniii allah hepimizin gönlüne göre versin umarımmm
maleseeeeeeeef.adetin 2veye 3.günü iğnelere başlanıyortrabzon karadeniz teknik ünv.yaptırmaya karar verdik orada herhangi bir ücret istemediler.özel hastanelerin ücretleri belirttiğim gibi çok yüksek bakalım ilk defa görüşmeye gideceğim salı günü bakalım ne tedavisinde bulunacaklar. bide bir şey sorcam hanımlar illa adetken mi gidilmesi gerekiyor..
bende de sorun vardı canım ama çok şükür 2.aşılamam tuttu ama eşime yedirmediğimde kalmadııı yaniii allah hepimizin gönlüne göre versin umarımmm
Bende bu ay arı poleni ve harnup pekmezi aldım ikimizde sabah akşam yiyoruz.Bide arada havuç suyu içiyoruz bakalım bu ay bi değişiklik olacakmı
Başka varsa söyle papatya onuda yiyip içelim:icecream:
gökdenizzcim ameliyat 1 saat sürdü değerleride değişti hepsi çok iyi şu an bende aşlama oldum 9 gün oldu aşılama olalı eşimde ameliyat olalı9 ay oldu
gökdenizz sen kaçkez aşılama oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?