mrb darkinlife sen aşılama oldunmu hiç
Selam Darkinlife Ben Ilk Defa Aşilama Yaptircam.hasta Olmadim Ama ön Görüşme Için Dr.gitcem Perşembe Günü özel Değil Devlet Hastanesi çok Heyecanliyim Bana Tavsiyelerin Neler.
kızlar günler geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaa. ağlıcam valla çok heyecenlıyım ilk aşılamadan tek farkı bu. büyük gün cumartesi tabiii ben o zamana kadar adet olmazsam.
sizleri evimde bilgisayar çöktüğünden dolayı okuldan takip ediyorum
allahım heepimize bebekler versin çifter çifter
Az kaldı canım sabret biraz daha inş. beklediğinin karşılığını alırsın.
Cumartesi haber vermeyi unutma.
arkadaşlar aşılama olanlar sonucunu aldınızmı bana yazın ne olur benim günüm üçgün geçti test yaptırmıyorum negatif çıkcak diye çok korkuyorum bir kaçgün daha bekleyim belki adetim olur aşılama olunca adet günü gecikiyormu yoksa normal gününde oluyormu bu durumu yaşayan arkadaşlar beni aydınlatın ne olur
arkadaşlar aşılama olanlar sonucunu aldınızmı bana yazın ne olur benim günüm üçgün geçti test yaptırmıyorum negatif çıkcak diye çok korkuyorum bir kaçgün daha bekleyim belki adetim olur aşılama olunca adet günü gecikiyormu yoksa normal gününde oluyormu bu durumu yaşayan arkadaşlar beni aydınlatın ne olur
CUMARTESİYE KALMADI YAAAAAAAAAAAAAAAAA adet oldumm. çok mutsuzummmmmmm
yarın gideyimmi acaba 3. aşılama için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?