eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılamadan hamile kalan varmıııı?

Hesretim Canim Biz Yedi Senelik Evliyiz.önce Korunduk Ve çoçuk Sahibi Olmak Istediğimizde Sorunlar çikti Karşimiza.eylülden Bu Yana Deniyoruz.bende Cukulata Kisti Var

Kistim Küçük Olduğu Için Doktor Ameliyata Yanaşmiyor.alti Ay Falan Deneyelim Diyor.bu Ay Yumurtlamami Falan Takip Edecek.yumurtlamada Sorun Varmi Bakacak.nasip Işte.

selam kızlar aşılama yaptıranlar sonuçları aldılarmı epeydir takip edemedim

ah ah darkinlife bilsek cozumunu bulanlar paylassin burda lutfen.....

Selam Darkinlife Ben Ilk Defa Aşilama Yaptircam.hasta Olmadim Ama ön Görüşme Için Dr.gitcem Perşembe Günü özel Değil Devlet Hastanesi çok Heyecanliyim Bana Tavsiyelerin Neler.

Selam Darkinlife Ben Ilk Defa Aşilama Yaptircam.hasta Olmadim Ama ön Görüşme Için Dr.gitcem Perşembe Günü özel Değil Devlet Hastanesi çok Heyecanliyim Bana Tavsiyelerin Neler.

Selam Tonyacım,
İlk kez aşılama yaptırcaksan,öncelikle unutmaman gereken konu sakin olmak.
Aşılamada ağrı duymuyorsun ama kişiden kişiye değişebilir.Belki
spekulum takılırken biraz rahatsızlık duyabilirsin.

Sakın kendini kasma,olabildiğince rahat olmaya çalış.

Ne kadar rahat olursan spermler kanallardan o kadar rahat geçer.

Aşılamadan sonra bacak bacak üstüne atıp seni 20dk. kadar yatırcaklar.
Zaten önemli olan bu süre.Bir miktar sperm akabilir dışarıya,bu çok normal.

Aşılama sonrasında normal hayatına dönebilirsin.Fakat kesinlikle,ağır kaldırma,Üst raflara uzanma ve mümkün olduğunca sıcak tut kendini,ayaklarını.

Canım aklıma bunlar geliyor.

Bu arada yaşadığın tecrübeleri "Aşılama Yolunda Tecrübelerimiz" konusuna
yazarsın artık.Konuyla alakasız yazıyoruz diye bu konu kilitlenmesin sonra.

Spermiyogram sonuçlarını da bizimle paylaşmayı unutma.
Sizdede hareket sorunu morfoloji sorunu var mıydı?

Bol şanslar öpüyorum.

kızlar günler geçmek bilmiyor yaaaaaaaaaaaaaa. ağlıcam valla çok heyecenlıyım ilk aşılamadan tek farkı bu. büyük gün cumartesi tabiii ben o zamana kadar adet olmazsam.

sizleri evimde bilgisayar çöktüğünden dolayı okuldan takip ediyorum

allahım heepimize bebekler versin çifter çifter

Az kaldı canım sabret biraz daha inş. beklediğinin karşılığını alırsın.
Cumartesi haber vermeyi unutma.

arkadaşlar aşılama olanlar sonucunu aldınızmı bana yazın ne olur benim günüm üçgün geçti test yaptırmıyorum negatif çıkcak diye çok korkuyorum bir kaçgün daha bekleyim belki adetim olur aşılama olunca adet günü gecikiyormu yoksa normal gününde oluyormu bu durumu yaşayan arkadaşlar beni aydınlatın ne olur

ben aşılamada bir hafta önce olmuştum adet.İnşallah hamişsindir.Kan testi yaptırsan çıkar aslında canım,iyi durabiliyorsun.

CANIM BENİM İLKİNDE AŞILAMANIN 15. GÜN OLMUŞTU. 2. DE 14. GÜN

Benimde ikinci aşılamamda adetim 3 gün gecikmişti ama hamile değildim.Kullandıgımız ilaçlar geciktiriyormuş .Sen yinede ümidini kaybetme inşallah hamilesindira.s.

:çok üzgünüm:yaaaa akdas yaaa...yinemi olmadı,üzülme demiyecem artık seni daha iyi anlıyorum.çünkü asılama olupta beklemek cooooook zor imiş;cnm direk tüp bebek tedavisine gecsene,ben öyle düsünüyorum.bundan sonuc alamassam.insallah cnm bu sefer hamiş haberlerini alırız.inan aklıma geldikce dua ediyorum.hadi hayırlısı canımsııınnnn
CUMARTESİYE KALMADI YAAAAAAAAAAAAAAAAA adet oldumm. çok mutsuzummmmmmm

yarın gideyimmi acaba 3. aşılama için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…