Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim senin eşyin değerleri nasıldı benim eşimin siprm hareketliliği düşüktü şimdi düzelmiş sizinkide aynimiydi
başka doktor yok canım.varda devlet hastanesindeorasıda çok kalabalık. ama sanırım çıkışım biraz işe yaradı bu defa daha fazla açıklama yaptıa.s
sayi ve hareketliligi duzeltmek morfolojiyi duzeltmekten daha kolay galiba......esimdede morfoloji bozuk napicagimizi bilmiyoruz...
Malesef morfoloji düzelmiyo galiba!!
Düzeltebilen var mı acaba??
Benim eşim çok sigara içiyor aslında 3-5 ay bıraksa şu iş olana kadar en azından düzelir morfoloji diye düşünüyorum.
Ben sigarayı tek tük içmeye başlamıştım.Şimdi tekrar bırakma yolundayım.Günde ya bi tane ya bi tane içiyorum şimdilik.
Bırakcam ama..a.s.
Herkese bol şanslar...
Akdascım ne var ne yok??
morfoloji;spemin yapısında bozuklukmu oluyor.ben pco hastasıyım eşimdede sperm sayısı iyi ama yapısında %80 bozukluk vardı.ürolojiye gittik.bir ilaçla e vitamini verdi bunu kullan bittikten 2 ay sonra gel dedi eşime belki gerek kalmaz hamile kalır eşin demiş ama olmadı bir daha da gitmedi. aşılama yaptık olmadı şimdi tüp bebek tedavisi gördüm bekliyorum sonucunu.ikisi bir araya gelince gebe kalmam daha da zorlaşıyormuş.
evet cnm yapisal bozukluk oluyo bende esime multivitamin kapsulu aldim her vitaminden var icinde.bide iste bal findik ceviz filan yiyo esim cok sigara iciyo :çok üzgünüm:gunde 2 paket ve fazla saglikli beslenmiyo yasakkelime
yani sebze filan sevmiyo fazla bundan oldugunu dusunuyorum duzelten varsa lutfen yazsin buraya a.s.
Malesef morfoloji düzelmiyo galiba!!
Düzeltebilen var mı acaba??
Benim eşim çok sigara içiyor aslında 3-5 ay bıraksa şu iş olana kadar en azından düzelir morfoloji diye düşünüyorum.
Ben sigarayı tek tük içmeye başlamıştım.Şimdi tekrar bırakma yolundayım.Günde ya bi tane ya bi tane içiyorum şimdilik.
Bırakcam ama..a.s.
Herkese bol şanslar...
Akdascım ne var ne yok??
iyiyim canım ne yapayım yine beklemedeyim.a.s sen baaşladınmı aşılımıya?
Evet evet Buradayızkızlar bende sizi arıyorumm burayamı kactınızz :):) bulurum ben nasılsınız bakımm
Evet canım morfoloji spermlerin şekil olarak incelenmesi.Bizim Noramli %1 çıkmıştı.Kruger kriterlerine göre %4 olmalı en az.Bizimki biraz altta bi değermorfoloji;spemin yapısında bozuklukmu oluyor.ben pco hastasıyım eşimdede sperm sayısı iyi ama yapısında %80 bozukluk vardı.ürolojiye gittik.bir ilaçla e vitamini verdi bunu kullan bittikten 2 ay sonra gel dedi eşime belki gerek kalmaz hamile kalır eşin demiş ama olmadı bir daha da gitmedi. aşılama yaptık olmadı şimdi tüp bebek tedavisi gördüm bekliyorum sonucunu.ikisi bir araya gelince gebe kalmam daha da zorlaşıyormuş.
Mutlaka vardır sebzeyle de alakası.Açıkcası biz de çok düzenli beslenmiyoruz.Bi de yediğimiz her şey hormonlu.Bence bu da kötü etkiliyor.Sigara zaten baştan başa bir hata.Malesef kullanıyo eşim çok hemde..evet cnm yapisal bozukluk oluyo bende esime multivitamin kapsulu aldim her vitaminden var icinde.bide iste bal findik ceviz filan yiyo esim cok sigara iciyo :çok üzgünüm:gunde 2 paket ve fazla saglikli beslenmiyo yasakkelime
yani sebze filan sevmiyo fazla bundan oldugunu dusunuyorum duzelten varsa lutfen yazsin buraya a.s.
Sigarayla alakası vardır yani tetikliyodur.İçmeyenlerde başka bir sebepten olabilir.Ama içenlerinkinin bence büyük bölümü sigaradandır.Eltiminde 4 yıl çocuğu olmamış.Genetik de olabilir belki.Yani ahh bi bilsekk...Ona göre uğraşırız da.Doktorlarda pek üzerinde durup tedavi etmeye yanaşmıyolar.benim eşimde sebze yemiyor seçiyor yani ama sigara içmiyor.belki sigarayla alakası yoktur.
Canım Krugere göre yapılan testlerin alt sınırı %4 internettede yazıyor zaten.Ama aşılama için verilen alt sınır bana pek mantıklı gelmedi.Zaten normal değer onlar.Neden tedaviye gerek duyulsun ki o zaman?sizin morfoloji kac bizim 3% yani asilama olmasi icin en az 5%-14% arasi olmasi gerekiyomus
İnşallah seninki hemen tutar da sen bized umut olursun.Biz sana olamadıkslm nix siz hiç aşılama olmadınızmı ben ilk aşılamamı oldum bekliyorum burada birkaç kez olan arkadaşlar var benimde ümidim kelmadı
slm nix siz hiç aşılama olmadınızmı ben ilk aşılamamı oldum bekliyorum burada birkaç kez olan arkadaşlar var benimde ümidim kelmadı