Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz emre bakırcıogluna göründük o bize Gnc Coenzyme Q-10 önerdi bende bu takviyeleri sordum kullanalım mı diye kullanabilirsiniz dedi :)

sadece 90 gün dayanacak yapacak bir şey yok :) biz elimizden geleni duyup inandıklarımızı yapalım Rabbim nasip ederse edecek inşallah. Tabi bunları öğrenecek imkan veriyorsa bunda da bir hayır var kullanmasam içim rahat etmezdi. 3 ay sonra sonucu paylaşırım sizinle inşallah.

Allah şifa versin hepimize inşallah...hayırlısıyla gelsin bebişler

merhabalar,
sorun bendeki pıhtılaşma diye düşünürken, meğer eşimde de problem varmış, çok üzgünüm arkadaşlar 2 tane kürtajla sonuçlanan düşüğüm var. pıhtılaşma çıktı bende. sebep bu sanıyordum, normal yolla gebe kalabildim, ilki 3. ayda, diğer gebeliğim 5. ayda kendiliğinden oldu. 3. gebelik için hazırlık yaparken eşimede bakalım dedi dr. test sonuçları bugün çıktı, problem varmış, ben hiç araştırmadım daha önce erkekle ilgili konuları lütfen yorumlarmısınız, önemli olanların üstünü çizdi kızlar yazıyorum, çok kötüyüm gerçekten dr. ya tüp bebek yada aşılama dedi

total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28

eşimin % 81 hareketsiz , morfoloji 1 , hareketli %5 sayı 2 milyon..sanırım senin tahilliler benim eşime göre daha iyi ..bize de direk tüp bebek dedi şans % 25 ..dünyam başıma yıkıldı salı günü başka doktora gidecem o nederse başlıyoruz zaman kaybetmemek için

Uzlck bse yok canım ek kürlerle gıdalrla duzelr insallah sperm sayısı gayet iyi mesela sadece harektszlk var

galiba bi nebze daha iyi canım, size de çok geçmiş olsun, ama çokta yorum yapamıyorum inanki. ben gebe kalabildiğim için hep sorunu kendimde aradım. pıhtılaşmada var zaten, düşük sebeplerini de hep buna bağladım. hiç bilgim olmadı sperm testleriyle ilgili. baya korkuttu dr. birde düşük sebebi oluyormuş yapısı bozuk sperm. onlarda çok yıpratıyor insanı, kalp atışalrı duruyor, çok üzülüyorum. İnşallah sorun yoktur. Allah şifa versin hepimize

Uzlck bse yok canım ek kürlerle gıdalrla duzelr insallah sperm sayısı gayet iyi mesela sadece harektszlk var
Çok sağol canım ya içime su serptin, bu dr. niye evham yaptırdı ki bana bukadar, ben panikle her yere yazdım bu mesajı, meğer insanların daha büyük sorunu varmış. ben hep şükrettim gebe kalabildiğim için, insanlar doğal olarak biraz büyüttüğümü düşünmüş ama ben hiç bilmiyorum ki bu değerlerin normalini. kürleri bir araştırayım ozaman

Merhaba hanımlar
Biz de E vitaminine başlamaya karar verdik

Ephynal mi yoksa Evicap mı önerirsiniz? Çoğunluk Evicap kullanıyor gördüğüm kadarıyla ama eczacı Ephynal'i önerdi kararsız kaldık, ne dersiniz?

Cnm bzde ephynal kullanıodk ama arkadaslrdn duydm ki evicap dha iyiyms diolr dier vitamnlr yapayms ama evicap doglms dedilr blmiorm

Önce havuc suyuna basla canım. Bz kullandık %50den %55e cıktı harektlilk

Cnm bzde ephynal kullanıodk ama arkadaslrdn duydm ki evicap dha iyiyms diolr dier vitamnlr yapayms ama evicap doglms dedilr blmiorm

yanlış yönlendirmek istemem fakat evicap doğal değil tablet şeklinde. Oysa ki doğal vitaminler soya dan üreiliyor genelde ve kapsül içinde öğütülmüş olarak tüketiliyor.eşim solgarın antioksidanını kullanıyor ve içinde 100 iu e vitaminine eşdeğer soya var var günde iki kez kullandığı zaman yeteli miktarda alınmış oluyor. 200 üstüne çıkılmasını önermiyor doktorlar.

Bn öle duydm cnm blmiorm ibrahm saracoglu onu önerioms senin kulladgının fiyatı ne kdr pki

havuç suyu, tamam canım çok sağ ol hemen başlıycam, inşallah her şey güzel olur :)
Önmli deil cnm ne demk insallah faydası olr 1ay kullancn her aksam esin yatmadn önce 1su bardagı iccek.yani yatmdan 15-20dakıka önce faln içr bk bde sekersz turk kahvesi harektlilk saglıyms her aksm onuda içireblrsn bde oda ilşkidn yarm saat ömce bde mtlaka gnde btane muz yedr bde fındk cevz badem

tamam canım tavsiyelerine uyacağım, bu havuç suyu nasıl oluyor ama kaynar suya 1 havuç falan mı ? bilemedim. vaktin varsa yazarmısın canım ?

tamam canım tavsiyelerine uyacağım, bu havuç suyu nasıl oluyor ama kaynar suya 1 havuç falan mı ? bilemedim. vaktin varsa yazarmısın canım ?
Kız yok derken vaktim yok demek istemedm yanls anlama suya atlmıo demk istedm ona yk dedm :) sorablrsn istedgni bi faydam olrsa ne mtlu bna bn cok arstrdm bunları ck fayda edrse bnada dua ediverirsn

Kız yok derken vaktim yok demek istemedm yanls anlama suya atlmıo demk istedm ona yk dedm :) sorablrsn istedgni bi faydam olrsa ne mtlu bna bn cok arstrdm bunları ck fayda edrse bnada dua ediverirsn
ederim tabi canım dua etmez miyim. hımmm katı meyve sıkacağıyla diyorsun. bende soğan kürü gibi, sıcak suda falan haşlama sandım :) tamam canım deneyelim bakalım, şifa Allahtan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…