Bz kndmz aldk onu canm doktr bska bi e vitamini yazdı bi arkadastn duydm dier vitamnlr yapayms iyisi evicap mıs dieri gnde 2tane alıodu onuda öle ald ama btti 1hfta önce fln sfi pazr gnü fln tkrar alp baslyck btane verirm artk
Oda 300du cnm ama bda gnde btane bari vrmelidiğerinin demek ki mg mı azmış günde 2 tane olduğuna göre. paylaşa paylaşa öğreniyorum canım ben bilmediğim bi çok şeyi buradan öğrendim
canım 3 büyük havuctan 1 su bardağı su çıkıyo akşam yatmadan önce 3 tane büyük havucu yeyip yatarsa sıkıntı olmaz ....ama katı meyve sıkacağı illa bütün meyve atılandan olacak diye bişi yok 60 liraya sinbo nun var onlardan alabilirsin ...ya havuç suyu için katı meyve sıkacağı olacak dimihavucu yese aynı etki olmuyor muymuş ki kaç kilo havuç alıyonuz haftada?
Evt mesela bnde almştm markasnı hatrlamıorm ama dedigm gbi sok markete veya a101e glio indrmli 60liraya ama kesnlkle faydası oluo mübaregn yacanım 3 büyük havuctan 1 su bardağı su çıkıyo akşam yatmadan önce 3 tane büyük havucu yeyip yatarsa sıkıntı olmaz ....ama katı meyve sıkacağı illa bütün meyve atılandan olacak diye bişi yok 60 liraya sinbo nun var onlardan alabilirsin ...
1 ay kullanmayı düşüünüyoruz fazla havuç dokunmasın insan korkuyo kaş yaparken göz çıkarmayaEvt mesela bnde almştm markasnı hatrlamıorm ama dedigm gbi sok markete veya a101e glio indrmli 60liraya ama kesnlkle faydası oluo mübaregn ya
Ztn bir ay canım snrada arada bir içilioms.1 ay kullanmayı düşüünüyoruz fazla havuç dokunmasın insan korkuyo kaş yaparken göz çıkarmaya
Hyr canım ikisi aynı anda kullanılmıo sakn kullanma sanırm zararı oluo bi arastr istrsn özellkle sölenio habc suyuyla keciboynuzu kürü aynı anda kullanlmz diearkadaşlar yorumlardan okurken gördüm havuç suu hareketlilik artırıyormuş keçiboynuzu kürü ve havuç suyunu aynı anda kullansak olurmu ki ..ikisine de ihtiyacımız var vakit de kaybetmek istemiyoruz
Umtszlnma canım. Bkc ay kür dene sperm sayısı kac pkiarkadaşlar eşimin % 81 hareketsiz , morfoloji 1 , hareketli %5 yorumlarınızı bekliyorum..bunu düzeltmek için ne yapmalı..iki gün önce keçiboynuzu kürüne başladık başka var mı yapabileceklerimiz..doktor ilaç da vermedi tüp bebek dedi direk..tabi bende de rezerv azlığı varbittik yani ikimiz
2 milyonUmtszlnma canım. Bkc ay kür dene sperm sayısı kac pki
En azı 15milyon canım. Sizn önce keciboynuzu kurune bslamanz lazm 1ay arkasndnda 1ay havc suyuna baslamnz lazm2 milyonnormali kaç olmalı
sağol caım çarşamb başladık keçiboynuzuna bir dahaki ay da havuçsuyu deeyelim o zaman..peki bu değerlerde tüp bebek yaptırsak boşa mı gider sizceEn azı 15milyon canım. Sizn önce keciboynuzu kurune bslamanz lazm 1ay arkasndnda 1ay havc suyuna baslamnz lazm
Bnce hmn yptrma canım dedigm gbi önce kürleri drr 2ay snra bda tahlil yptrn hm degrlr dhada yukslmş olr Allah ın iznyle. Egr yptrcksnzda dha garanti olt tutması. Tbi ynede sn blrsmde bn fkrmi söluorm cnm hm üzlme bliosn dha ktu durmda olanlr var azosperm olnlr vr onlr npsnsağol caım çarşamb başladık keçiboynuzuna bir dahaki ay da havuçsuyu deeyelim o zaman..peki bu değerlerde tüp bebek yaptırak boşa mı gider sizce
Mrb cnm takviye kur fln kullanıomsnmerhaba benim eşimde de sperm hareketsizliği morfoloji sorunu var ileri hareket 0 morfoloji de 0 sayı da düşük ama çok değil hepsi için bazı takviyeler kullanıyor eşim 80 gün sonra yeni test yaptıracağım sonucu paylaşırım inşallah.
Mrb cnm takviye kur fln kullanıomsn
Oo.. kız bunlrn hpsni veriomsn ck fzla glmzmiarı sütü ve kırk kilit otuda içirmeyi düşünüyorum . Gerçi içermi bilmem ne duyarsan içiriyorsun diye kızıyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?