Tbi canım sen elinden geleni yapta buarada son bi tabsiye dha vereym sıkacagı pahalı bse almana gerek yok sok markete veya a101e gelio 60liraya ondan alablrsn :)ederim tabi canım dua etmez miyim. hımmm katı meyve sıkacağıyla diyorsun. bende soğan kürü gibi, sıcak suda falan haşlama sandım :) tamam canım deneyelim bakalım, şifa Allahtan :)
robotun katı meyve sıkacağı bölümü var ama hiç kullanmadım, bi deneyim yarın canım, bakalım olacak mı olmazsa gerçekten para vermem şimdi ona, dediğin gibi a-101 e falan bakarım, çok sağol canım.Tbi canım sen elinden geleni yapta buarada son bi tabsiye dha vereym sıkacagı pahalı bse almana gerek yok sok markete veya a101e gelio 60liraya ondan alablrsn :)
Varsa alma tbi canım. Elindekni degerlndirirsn önmli degl canım ne demk sende saol. Bs olrsa aklna takıln sorablrsnnbilgm oldgu kdr sölermrobotun katı meyve sıkacağı bölümü var ama hiç kullanmadım, bi deneyim yarın canım, bakalım olacak mı olmazsa gerçekten para vermem şimdi ona, dediğin gibi a-101 e falan bakarım, çok sağol canım.
bizde evicap kullanıyoruz zaten doktor vermişti üstüne ibrahim saraçoğlundan duydum içinde soya olan baş harfi e sonu p dedi isim veremediği için eczacıyada sordum doğal dedi ve içindeki kağıdı okudum odada soya yazıyodu ilk defa senden duydum evicapa doğal demeyen canımyanlış yönlendirmek istemem fakat evicap doğal değil tablet şeklinde. Oysa ki doğal vitaminler soya dan üreiliyor genelde ve kapsül içinde öğütülmüş olarak tüketiliyor.eşim solgarın antioksidanını kullanıyor ve içinde 100 iu e vitaminine eşdeğer soya var var günde iki kez kullandığı zaman yeteli miktarda alınmış oluyor. 200 üstüne çıkılmasını önermiyor doktorlar.
arı sütünü denemedik ama yazdan beri kırkkiliti uyguluyoruz bazen arada bıraktığımız oluyo ama sonra tekrar devam ediyoruz bizdearı sütü ve kırk kilit otuda içirmeyi düşünüyorum . Gerçi içermi bilmem ne duyarsan içiriyorsun diye kızıyor bana :)
canoo unuttunmu benim listeyi neler neler evicap proxeed plus keçi boynuzu havuç suyu kırkkilit muz elma liste uzuyoOo.. kız bunlrn hpsni veriomsn ck fzla glmzmi
canomun diğeride burdaymış sen ben umutbitmez burda da yanyanayız derdimiz aynıdiğerinin demek ki mg mı azmış günde 2 tane olduğuna göre. paylaşa paylaşa öğreniyorum canım ben bilmediğim bi çok şeyi buradan öğrendim
yine karşılaştık nasılsın canım son durum negelmedi cnm klbi durdu
Tmm da cnım onun cognlugu ilç senin 2tanesi harc ek gıda gbi bse.canoo unuttunmu benim listeyi neler neler evicap proxeed plus keçi boynuzu havuç suyu kırkkilit muz elma liste uzuyo
Valla öle canımcanomun diğeride burdaymış sen ben umutbitmez burda da yanyanayız derdimiz aynı
ilaç olar ayrıca antibiyotik alıyo onu unutmuşum lokosit içinTmm da cnım onun cognlugu ilç senin 2tanesi harc ek gıda gbi bse.
evet benim tek farkım hiç gebelik olmaması cano aslında bnm durum daha vahimValla öle canımyaren92 de kaderdas bz onla hmn hmn aynı zmnlrda beegmzi kaybtmsk onun kızıda nisan dogmluolckms bnm kızmda nisamda olcktı
Bn korkuorm bse olr die ya o yızdn suan sadece evicap kullanıoilaç olar ayrıca antibiyotik alıyo onu unutmuşum lokosit için
Hç öle dusnme canm bz yprndk ama sn dha yğranmadn yani rahm olark diormevet benim tek farkım hiç gebelik olmaması cano aslında bnm durum daha vahim
her ay hem bitki hem ilaç olarak bi sürü kullanıyo bakalım sonumuz ne olacak ama biz doktora soruyoruzBn korkuorm bse olr die ya o yızdn suan sadece evicap kullanıo
evet orası öyle canoo herkesin derdi farklı işte ama amaç aynı bebekHç öle dusnme canm bz yprndk ama sn dha yğranmadn yani rahm olark diorm
Sorn tbi canım cnku bi aktr bze bi yanlş.kürle tüm spermlri öldürürsn dedi insan korkuoher ay hem bitki hem ilaç olarak bi sürü kullanıyo bakalım sonumuz ne olacak ama biz doktora soruyoruz
Tbi canım bnm tek umudm ilki oldu iknci ndn olmasn diorm bi yandn ama bi yandanda dmkki sorn vr olmuo diormevet orası öyle canoo herkesin derdi farklı işte ama amaç aynı bebek
ben netten de çok araştırıyorum bide bi sürü doktora mail yolluyorum kendi doktorumuzu da soruyoruz öyle kullanıyoruz canooSorn tbi canım cnku bi aktr bze bi yanlş.kürle tüm spermlri öldürürsn dedi insan korkuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?