Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ederim tabi canım dua etmez miyim. hımmm katı meyve sıkacağıyla diyorsun. bende soğan kürü gibi, sıcak suda falan haşlama sandım :) tamam canım deneyelim bakalım, şifa Allahtan :)
Tbi canım sen elinden geleni yapta buarada son bi tabsiye dha vereym sıkacagı pahalı bse almana gerek yok sok markete veya a101e gelio 60liraya ondan alablrsn :)

Tbi canım sen elinden geleni yapta buarada son bi tabsiye dha vereym sıkacagı pahalı bse almana gerek yok sok markete veya a101e gelio 60liraya ondan alablrsn :)
robotun katı meyve sıkacağı bölümü var ama hiç kullanmadım, bi deneyim yarın canım, bakalım olacak mı olmazsa gerçekten para vermem şimdi ona, dediğin gibi a-101 e falan bakarım, çok sağol canım.

Varsa alma tbi canım. Elindekni degerlndirirsn önmli degl canım ne demk sende saol. Bs olrsa aklna takıln sorablrsnnbilgm oldgu kdr sölerm

a 101 e 5 mart da katı meyve sıkacağı geliyomuş 65 liraymış almak isteyen alabilir şu havuç suyu için

bizde evicap kullanıyoruz zaten doktor vermişti üstüne ibrahim saraçoğlundan duydum içinde soya olan baş harfi e sonu p dedi isim veremediği için eczacıyada sordum doğal dedi ve içindeki kağıdı okudum odada soya yazıyodu ilk defa senden duydum evicapa doğal demeyen canım

arı sütü ve kırk kilit otuda içirmeyi düşünüyorum . Gerçi içermi bilmem ne duyarsan içiriyorsun diye kızıyor bana :)
arı sütünü denemedik ama yazdan beri kırkkiliti uyguluyoruz bazen arada bıraktığımız oluyo ama sonra tekrar devam ediyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…