Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne zor ne çaresiz bi durumu yaşıyoruz 2 senedir ne yapsak olmuyo çaresisiz doktor ilaç hepsi fayda etmiyo keşke bunları yaşamasaydık ama yaşıyoruz

ben hamile kalamamayı sorun etmiyorum rabbim daha zor imtihanlardan korusun. hamile kaldım ama o kadar zor zamanlardı ki rabbim kimseye yaşatmasın. bu da bizim imtihanımız. inşallah bize de nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim.

hergünümüz böyle dua etmekle geçiyo başka çaremiz yok verende alanda o kader diyorum ama tabiki içimden alıştımda desem kendimi kandırıyorum canoo İNŞALLAH bi an önce sonuç alırız

hergünümüz böyle dua etmekle geçiyo başka çaremiz yok verende alanda o kader diyorum ama tabiki içimden alıştımda desem kendimi kandırıyorum canoo İNŞALLAH bi an önce sonuç alırız

her ay bekliyoruz acabalarla ..

aynen cano her ay önce bi üzülüyoruz sonra olsun deyip bi daha ki ayı bekliyoruz kısır döngü aynı devam ediyo bi çıkamadık içinden

ben bu ay rahim filminden sonra ya çıkmayı düşünüyorum bu döngüden ya da tamamen içine girmeyi.

kimyasalın üstünden 7 ay geçti. bekliyoruz işte tekrar nasip olmasını.
Dha erkn canım. Bn mapaym 14ay olck bu ayn sonunda. Bnmki dha ktü kemer karnımı maffetmşti dha yakn zamana kdr karmn acıodu mosmordu hmde ne bcm o derece içine geçmş dmkki

Dha erkn canım. Bn mapaym 14ay olck bu ayn sonunda. Bnmki dha ktü kemer karnımı maffetmşti dha yakn zamana kdr karmn acıodu mosmordu hmde ne bcm o derece içine geçmş dmkki

rahim filmi çektirdin mi canım sen. rabbim bi daha yaşatmasın evlat acısı .

rahim filmi çektirdin mi canım sen. rabbim bi daha yaşatmasın evlat acısı .
Amin canm kmseye yasatmasn yok cektrmedm. Bülent tıras varya sonucları ona gönderdm esimn sonclarını o normal dio rahim filmmden falan bahsetms n kdrki onu cektrmk canım ya

Kızlar proxeed plus kullanıp 3-4 kutu sonrasında tekrar test yaptıranınız oldumu biz hala yaptıramadık bakalım artık 4. Kutudan sonra doktora gidecez o zaman mecbur yapılacak artmışmıdır acaba 3. Kutudayız şimdi

Amin canm kmseye yasatmasn yok cektrmedm. Bülent tıras varya sonucları ona gönderdm esimn sonclarını o normal dio rahim filmmden falan bahsetms n kdrki onu cektrmk canım ya

cnm devlette ücretsiz çekiliyormuş. bnm sürekli gittiğim hastane 200 lira dedi. tavsiye üzerine başka bi yere gideceğim orası da 450 lira dedi. ben doktora gerek var mı hamile kaldım dedim. o da gebeliklerden kaynaklı içeride enfensiyon gibi risklerden dolayı olabilir dedi. hem rahimi temizlermiş. rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmış okudum da. bende mi yollsam ki o doktora özelden mi mesaj atıyosun

Özelden msj atıorm canm szn harektlilk kctı unttmda malesf bzm burası o kdr gelşmş deil. Ceklceni sanmıorm

Ne kdr oldu hapı kullanmya baslayalı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…