25 ocak da başladı eşim ilacaNe kdr oldu hapı kullanmya baslayalı cnm
Canm bak bülent tırasa gndr bzmkine nrml dedi a+b nin %55olması gerekio dio
Toplaı %30diosn ya canım %55ve uzeri olması gerkıomsbizim teste a b olarak yazmıyor 4 3 2 olarak yazıyor toplamı %50 ondan mı normal dedi anlamadım. bakalım kendi doktoruma da göstereceğim
3Ay oldktn snra yptrn bnce genlde bi hap tedavisne basladktn snra 3ay fln zamn gectktn snra istiolr25 ocak da başladı eşim ilaca
Toplaı %30diosn ya canım %55ve uzeri olması gerkıoms
doktor 4 kutu bitince eşin tekrar test yaptırsın demişti o da 2 ay a denk geliyor bu ay adet olunca giderim doktora aşılama kararı mı alsam bu ilaca verdiğimiz para ile aşılama yapılır hayli hayli hsg yi ne zaman cekiyolar biliyomusun adet bitince falan mı acaba3Ay oldktn snra yptrn bnce genlde bi hap tedavisne basladktn snra 3ay fln zamn gectktn snra istiolr
doktor 4 kutu bitince eşin tekrar test yaptırsın demişti o da 2 ay a denk geliyor bu ay adet olunca giderim doktora aşılama kararı mı alsam bu ilaca verdiğimiz para ile aşılama yapılır hayli hayli hsg yi ne zaman cekiyolar biliyomusun adet bitince falan mı acaba
Bzede %55 olmasna ragmn ktu dedi snde gndr bk msj bulent tras nrml dedi morfoloji kç pkiöyle de cnm doktor normal dedi. soracağım kendi doktoruma da
He öle dedyse yptrn canım hsg yi hç blmiormdoktor 4 kutu bitince eşin tekrar test yaptırsın demişti o da 2 ay a denk geliyor bu ay adet olunca giderim doktora aşılama kararı mı alsam bu ilaca verdiğimiz para ile aşılama yapılır hayli hayli hsg yi ne zaman cekiyolar biliyomusun adet bitince falan mı acaba
Bzede %55 olmasna ragmn ktu dedi snde gndr bk msj bulent tras nrml dedi morfoloji kç pki
%4-14 Nrml demş doktr canm bzmde %12%5 canım.
Canım çekilince buraya yaz tamam mı tüm ayrıntıları ile hem korkuyorum hemde maddiyatıı düşünüyorum devlete de gitmek istemiyorum....of ofcnm ben bu hafta çektireceğim adetin 10. günü çektireceğim. adet bittikten sonra çektirebiliyosun 11. günü olmaz dediler
%4-14 Nrml demş doktr canm bzmde %12
Bz 3kerede özlde yptrmstk ilki %11 ikncsi %12 cktı canmbizim devlette %1 çıktıydı doktor normal sonuçların ama özelde de yaptır demiş. özelde %5 çıktı.
Canım çekilince buraya yaz tamam mı tüm ayrıntıları ile hem korkuyorum hemde maddiyatıı düşünüyorum devlete de gitmek istemiyorum....of of
Bz 3kerede özlde yptrmstk ilki %11 ikncsi %12 cktı canm
Ya iyide sanırm sorn bnde baksana dktr iyi dio. Bn anlamıorm kardesm bz dha çncs sornsz hamile kaldk ki esimzn bu degerlryle dmkki olmyck die bse yk bmce hğ strestnbiz sorun bende diye hiç eşime yoğunlaşmadık. 1 senedir düzenli gidiyorum doktora 1 sene önce eşime yapılmış olsaydı test şimdiye kadar hızı yükselmiş olurdu. sizin iyiymiş morfoloji
Ya iyide sanırm sorn bnde baksana dktr iyi dio. Bn anlamıorm kardesm bz dha çncs sornsz hamile kaldk ki esimzn bu degerlryle dmkki olmyck die bse yk bmce hğ strestn
Bnmde 1bck ayda oldydu smdi okdr zn gcti tık yok valla. Ama bn rabbime güveniorm olck bign hepimzn olckrabbim yine nasip eder inşallah canım. çok stres yapıyoruz ben ilk bebek istediğimizde 5 6 ay sonra olduydu ama hiç bi kere test bile yapmadıydım. o zamanlar bilmiyordum bu kadar şeyi
Bnmde 1bck ayda oldydu smdi okdr zn gcti tık yok valla. Ama bn rabbime güveniorm olck bign hepimzn olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?