Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm bak bülent tırasa gndr bzmkine nrml dedi a+b nin %55olması gerekio dio

bizim teste a b olarak yazmıyor 4 3 2 olarak yazıyor toplamı %50 ondan mı normal dedi anlamadım. bakalım kendi doktoruma da göstereceğim

3Ay oldktn snra yptrn bnce genlde bi hap tedavisne basladktn snra 3ay fln zamn gectktn snra istiolr
doktor 4 kutu bitince eşin tekrar test yaptırsın demişti o da 2 ay a denk geliyor bu ay adet olunca giderim doktora aşılama kararı mı alsam bu ilaca verdiğimiz para ile aşılama yapılır hayli hayli hsg yi ne zaman cekiyolar biliyomusun adet bitince falan mı acaba

cnm ben bu hafta çektireceğim adetin 10. günü çektireceğim. adet bittikten sonra çektirebiliyosun 11. günü olmaz dediler

He öle dedyse yptrn canım hsg yi hç blmiorm yaren92 10.gun dio ilaç cok pahalyms yani mantklı o ilaca vercene asılama olablr. Szn harektlilk kçtı unttmdaa

cnm ben bu hafta çektireceğim adetin 10. günü çektireceğim. adet bittikten sonra çektirebiliyosun 11. günü olmaz dediler
Canım çekilince buraya yaz tamam mı tüm ayrıntıları ile hem korkuyorum hemde maddiyatıı düşünüyorum devlete de gitmek istemiyorum....of of

Canım çekilince buraya yaz tamam mı tüm ayrıntıları ile hem korkuyorum hemde maddiyatıı düşünüyorum devlete de gitmek istemiyorum....of of

ben araştırmaya gitmiştim orası çekicekti ama ben istemedim. kendi gittiğim hastane 200 lira istedi . internette echomar ı tavsiye ettiler son sistem varmış ağrısız orayı aradım randevu aldım 450 lira. maddi olarak pahalı ama zaten doktorlara gide gide o para gidiyor.

Bz 3kerede özlde yptrmstk ilki %11 ikncsi %12 cktı canm

biz sorun bende diye hiç eşime yoğunlaşmadık. 1 senedir düzenli gidiyorum doktora 1 sene önce eşime yapılmış olsaydı test şimdiye kadar hızı yükselmiş olurdu. sizin iyiymiş morfoloji

biz sorun bende diye hiç eşime yoğunlaşmadık. 1 senedir düzenli gidiyorum doktora 1 sene önce eşime yapılmış olsaydı test şimdiye kadar hızı yükselmiş olurdu. sizin iyiymiş morfoloji
Ya iyide sanırm sorn bnde baksana dktr iyi dio. Bn anlamıorm kardesm bz dha çncs sornsz hamile kaldk ki esimzn bu degerlryle dmkki olmyck die bse yk bmce hğ strestn

Ya iyide sanırm sorn bnde baksana dktr iyi dio. Bn anlamıorm kardesm bz dha çncs sornsz hamile kaldk ki esimzn bu degerlryle dmkki olmyck die bse yk bmce hğ strestn

rabbim yine nasip eder inşallah canım. çok stres yapıyoruz ben ilk bebek istediğimizde 5 6 ay sonra olduydu ama hiç bi kere test bile yapmadıydım. o zamanlar bilmiyordum bu kadar şeyi

rabbim yine nasip eder inşallah canım. çok stres yapıyoruz ben ilk bebek istediğimizde 5 6 ay sonra olduydu ama hiç bi kere test bile yapmadıydım. o zamanlar bilmiyordum bu kadar şeyi
Bnmde 1bck ayda oldydu smdi okdr zn gcti tık yok valla. Ama bn rabbime güveniorm olck bign hepimzn olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…