Dogru dogru kaan aydos hastanesne cagırıo ztnaynen yaa işte ön kalıp aynı kopyal yapıştır yapıyolardır ne olacak başka
Bz ck dek ya yda 3-4 kezBizde çok tuketiyorduk şimdide tüketiyoruz ama biraz kota geldi diyelim :)
bende adını duysam okusam hemen vnm çeker şimdiki gibi turşuuuuuuuuuuuu :)ben çok severim acı biber ama duyduğumdan beri yememeye çalışıyorum da arada kaçamak yapıyorum
ama gidemeyiz ki taaa ankaradaDogru dogru kaan aydos hastanesne cagırıo ztn
Kız arastrdm bn bunları ck parayms bde hdi parasınıda gectm pk ilgilnmiolr diolr durdk yrde para istio fln diolr ankra bma 4saat aslma gtmesne gdermde sıkı bi para olck cebndeama gidemeyiz ki taaa ankarada
aynen orda oteli yemesi içmesi yol parası oooo bir sürü para bide bize şu tahilileri yaptırın diye liste yazmış ben onları eşimin doktoruna sordum bunlara gerek yok dedi ama kaan hocayı söyledim tanıdı baya ünlüymüş yani mesleğinde aslında başarılıdır da çok para lazımKız arastrdm bn bunları ck parayms bde hdi parasınıda gectm pk ilgilnmiolr diolr durdk yrde para istio fln diolr ankra bma 4saat aslma gtmesne gdermde sıkı bi para olck cebnde
En az 10milyarı gözdn ckarcn canım tup bebk içn yani ama asılama dha uygn tup bebege göreaynen orda oteli yemesi içmesi yol parası oooo bir sürü para bide bize şu tahilileri yaptırın diye liste yazmış ben onları eşimin doktoruna sordum bunlara gerek yok dedi ama kaan hocayı söyledim tanıdı baya ünlüymüş yani mesleğinde aslında başarılıdır da çok para lazım
Dogru diosn insan cok yıpranıo yahem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreçöğleden sonra ben de başka doktora gidecem o ne derse başlıyoruz artık eski dıoktor tüp bebek dedi şans da % 25 çok sıkıntılıyım
aşılamayı denemeden tüpe geçmem hemde aşılama tutmadı diyelim bi kaç sefer denerim ailemin orda ki doktora tıp fakültesine giderim en son çare tüp ama RABBİM muhtaç etmesinEn az 10milyarı gözdn ckarcn canım tup bebk içn yani ama asılama dha uygn tup bebege göre
En az 10milyarı gözdn ckarcn canım tup bebk içn yani ama asılama dha uygn tup bebege göre
bana biraz kendi hastanesine çağırıyo gibi geldi çünkü başlık aynı herkese aynı şekil yazmaya başlamış sana ne yazacak bakalım ona göre karşılaştırırız zaten asistanları falan yazıyodur
oluyodur da çok para ister onlar ünlü yaabu site de ki doktoru dün akşam haberlerde gördüm adamla kadına çocuğunuz olmaz demişler bu doktorun tedavisi sayesinde olmuş
oluyodur da çok para ister onlar ünlü yaa
bi flim temiz çıksında duruma göre bakarsın canooöyledir. haftaya rahim filmini alınca doktorla konuşacağım. aklımda ki herşeyi soracağım. ya doktoru değiştirmek istiyorum ama ilk gebeliğimde ki sağlık sorunu olursa özelde olsa eline almıyor araştırmaya gönderiyor o yüzden değiştirmek istemiyorum.
Canım cevap yazmıs bmada dktrbi flim temiz çıksında duruma göre bakarsın canoo
bi flim temiz çıksında duruma göre bakarsın canoo
Of amn su sartlarda neki ya isteyn istedgi zmn yptrsnbende ablama sordum o Ankara tıp da aşılama yaptırdı prof olduğu için fark ödüyomuşsun doktora aşılama da da sadece ilaçların parasını ödemişler fazla tutmamış. aşılama yaptırsam onda da belli şartlar gerekiyormuş galiba tüp bebekte olduğu gibi.
Of amn su sartlarda neki ya isteyn istedgi zmn yptrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?