Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar konudan alakasiz bisey sorucam yardim lutfen

dogum kontrol hapini adetim geciksin 2 gun fazladan ictim yani 21 gunluk tabletim bitti plus 2 daha ictim fazladan henuz adet olmadim

sorum su ki simdi 2 . tablete ne zaman baslicam?? normalde 21 gun bitince 2 gun icinde adet oluyordum ve sadece 7 gun ara veriyordum.. simdi 2 gun fazladan icince 5 gun mu ara vericem bir sonraki ayin tabletine?

bi yardim edin nolur, bilen varsa, telas oldum? cook teskur

Kız arastrdm bn bunları ck parayms bde hdi parasınıda gectm pk ilgilnmiolr diolr durdk yrde para istio fln diolr ankra bma 4saat aslma gtmesne gdermde sıkı bi para olck cebnde
aynen orda oteli yemesi içmesi yol parası oooo bir sürü para bide bize şu tahilileri yaptırın diye liste yazmış ben onları eşimin doktoruna sordum bunlara gerek yok dedi ama kaan hocayı söyledim tanıdı baya ünlüymüş yani mesleğinde aslında başarılıdır da çok para lazım

hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç öğleden sonra ben de başka doktora gidecem o ne derse başlıyoruz artık eski dıoktor tüp bebek dedi şans da % 25çok sıkıntılıyım

En az 10milyarı gözdn ckarcn canım tup bebk içn yani ama asılama dha uygn tup bebege göre

hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç öğleden sonra ben de başka doktora gidecem o ne derse başlıyoruz artık eski dıoktor tüp bebek dedi şans da % 25çok sıkıntılıyım
Dogru diosn insan cok yıpranıo ya

En az 10milyarı gözdn ckarcn canım tup bebk içn yani ama asılama dha uygn tup bebege göre
aşılamayı denemeden tüpe geçmem hemde aşılama tutmadı diyelim bi kaç sefer denerim ailemin orda ki doktora tıp fakültesine giderim en son çare tüp ama RABBİM muhtaç etmesin

bende ablama sordum o Ankara tıp da aşılama yaptırdı prof olduğu için fark ödüyomuşsun doktora aşılama da da sadece ilaçların parasını ödemişler fazla tutmamış. aşılama yaptırsam onda da belli şartlar gerekiyormuş galiba tüp bebekte olduğu gibi.

bu site de ki doktoru dün akşam haberlerde gördüm adamla kadına çocuğunuz olmaz demişler bu doktorun tedavisi sayesinde olmuş

oluyodur da çok para ister onlar ünlü yaa

öyledir. haftaya rahim filmini alınca doktorla konuşacağım. aklımda ki herşeyi soracağım. ya doktoru değiştirmek istiyorum ama ilk gebeliğimde ki sağlık sorunu olursa özelde olsa eline almıyor araştırmaya gönderiyor o yüzden değiştirmek istemiyorum.

bi flim temiz çıksında duruma göre bakarsın canoo

Of amn su sartlarda neki ya isteyn istedgi zmn yptrsn

Of amn su sartlarda neki ya isteyn istedgi zmn yptrsn

özelde şartlara gerek yok ama ssk istiyor. 23 yaşımı mayısta dolduracağım ağustosta da 3 sene dolacak ama heyet raporu gerekiyormuş galiba. ben devlete gittim önceden olmuş olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…