Özelde ne kdr olrki veya devletteözelde şartlara gerek yok ama ssk istiyor. 23 yaşımı mayısta dolduracağım ağustosta da 3 sene dolacak ama heyet raporu gerekiyormuş galiba. ben devlete gittim önceden olmuş olur dedi.
Özelde ne kdr olrki veya devlette
İnsallah gerek kalmaz yabilmiyorum ki canım. yerden yere değişiyor. devlette şartlar yerine gelirse ilaçların bi kısmını ödüyormuşsun
İnsallah gerek kalmaz ya
devletteki aşılama yada tüp için şartlar ne canoo ben bilmiyorum hep özele gidiyoruz yaözelde şartlara gerek yok ama ssk istiyor. 23 yaşımı mayısta dolduracağım ağustosta da 3 sene dolacak ama heyet raporu gerekiyormuş galiba. ben devlete gittim önceden olmuş olur dedi.
Valla öyle ya. Bn asılama deynce esm kızıo nn hmn umudunu laybediosn diekafam o kadar karışık ki hakkımız da hayırlısı
devletteki aşılama yada tüp için şartlar ne canoo ben bilmiyorum hep özele gidiyoruz ya
Valla öyle ya. Bn asılama deynce esm kızıo nn hmn umudunu laybediosn die
Offcanım bende tam bilmiyorum. google kopyaladım
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.
ooooo daha bi sürü bişeyler vardır kesin haae biz o defteri kapatalım en iyisicanım bende tam bilmiyorum. google kopyaladım
- Yapılan tıbbî tedavileri sonrasında normal tıbbî yöntemlerle çocuk sahibi olamadığının ve ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğine dair sağlık kurulu raporu düzenlenmiş olması,
- 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,
- Uygulamanın yapıldığı merkezin Kurum ile sözleşmeli olması,
- En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,
- Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Kurumla sözleşmeli sağlık hizmeti sunucusu sağlık kurulları tarafından belgelenmesi.
Hiç bebegmz olmasydı mecubrn tmm derlrdide smdide bklemk istiolrbenim eşimde aşılamaya sıcak bakmıyor ama belki vesile olur belki bebeğimize kavuşmamıza.
Aynn canım işimz Allah a kalmş yda baktk dhada olmuo yasımzda 26 27o zmn yptırırzooooo daha bi sürü bişeyler vardır kesin haae biz o defteri kapatalım en iyisi
benim yaşım tutuyo ama hiç devlette tedavi görmedim ki ayrıca benimde kendi sigortam var ben eşimden yararlanmıyorum keşke yararlansaymışım eşimin prim günü varda benim o kadar yok yandık şartın biri tutuyo ama diğer tutmuyoOffyasm yutmuo dha 2senedn fzla bekleme gerk maysta ztn 21 olcm nde dha 10aydr tedavi görüorm anca özel
tek yaşla olsa neyse illa ki şartın biri tutmuyo biz hep özele gittikAynn canım işimz Allah a kalmş yda baktk dhada olmuo yasımzda 26 27o zmn yptırırz
Offyasm yutmuo dha 2senedn fzla bekleme gerk maysta ztn 21 olcm nde dha 10aydr tedavi görüorm anca özel
ooooo daha bi sürü bişeyler vardır kesin haae biz o defteri kapatalım en iyisi
Hiç bebegmz olmasydı mecubrn tmm derlrdide smdide bklemk istiolr
ne zor ne çaresiz bi durumu yaşıyoruz 2 senedir ne yapsak olmuyo çaresisiz doktor ilaç hepsi fayda etmiyobunlar sadece şartlar bi de evrak hazırlama var
Ama dogru cnm sn bndn fzla hamile kalmsn ynebenimde mayısta yaş doluyor. ama doktorlar hamile kalabiliyorsun diyor. bizde anca özelde yaptırabiliriz gibi
Rabbim duyuo bliorm dularımızı kabul etcek hep inanıormne zor ne çaresiz bi durumu yaşıyoruz 2 senedir ne yapsak olmuyo çaresisiz doktor ilaç hepsi fayda etmiyokeşke bunları yaşamasaydık ama yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?