Bzmde morfoloji %12 onu kürle düzelmio diolr ya e vitamnyle düzeio diolr ama blmiorm ki15 Ekimden beri uyguluyorum. Eşim test yaptırdı bu arada. Sayı artmış. İleri hız artmış ama morfoloji yüzde 1
Valla bzm dktr ktü dio bnde arkadslra soruorm iyi dio anlamadm ki bn cm yaEvet cnm araştırma yapmaya devam ediyorum.Dünya sağlık örgütüne göre belirlenen rakam sanırım en az yüzde 50 ama drlar yüzde40 ve üstünü normal kabul edio sanırım.Bu başlıklardaki arkadaşlar daha bilgi sahibi bu konularda bi yardımcı olabilseler keşke bize bekliyoruz...
Bzmde morfoloji %12 onu kürle düzelmio diolr ya e vitamnyle düzeio diolr ama blmiorm ki
Adı ne pki hapn cnmE vitamini de kullanıyor canım eşim. Ama bundan sonra daha dikkatli kullanalım. Bazen unutuyor almayı.
Evicap.Adı ne pki hapn cnm
Artmş derkn kaçtı da kaça cktı cnm15 Ekimden beri uyguluyorum. Eşim test yaptırdı bu arada. Sayı artmış. İleri hız artmış ama morfoloji yüzde 1
Bzmde ephynalEvicap.
Cnm testi tam anlayla yazılnlrı gnderirmsn bazılrnda farklıyazıodaKizlar esimin testinde morfoloji diye bisey yok ne o baska adi varmi?
Bu canim bizim sonucbizim değerlerde kötü sanrım arkadaşlar moralim çok bozuldu
RENK : gri
PH : 8.4
HACİM : 2.8 CC
LİKOFAKSİYON : 15DK
VİSKOZİTE : KIVAMLI
LÖKOSİT : 1-2 ADET
ERİTROSİT : YOK
AGLÜTİNASYON : YOK
SAYI : 37.800.000
TOTAL SAYI : 105.840.000
HAREKET : 5
HIZLI İLERİ HAREKET % : 3
YAVAŞ HAREKET % : 2
YERİNDE HAREKET % : YOK
HAREKETSİZ % : 95
NORMAL % : 76
ANORMAL % : 24
anlayan varsa beni aydınlatabilirmi arkadaşlar?
Bk nrmal anormal yzıo ya o sanıdm cnm ztn morfoloji yapı bozuklugu dmk.Bu canim bizim sonucumutbitmz
Artmş derkn kaçtı da kaça cktı cnm
Ilacla mi yukseldi cnmİleri hareket %6 idi. %14'e yükselmiş.
Ilacla mi yukseldi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?