Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla bzm dktr ktü dio bnde arkadslra soruorm iyi dio anlamadm ki bn cm ya

Kizlar esimin testinde morfoloji diye bisey yok ne o baska adi varmi?

Bu canim bizim sonuc umutbitmz

Ilacla mi yukseldi cnm

Canım keçi boynuzu kürü, çinko ve evicap kullanıyor eşim. Birde 20 gün kadar demir dikeni kapsülü kullanıyor. Eylülde de varikosel ameliyatı oldu. Artık yükselme neden kaynaklı bilmiyorum. İlaç ve keçi boynuzu kürünü kullanmaya devam ediyoruz.

Arkadaşlar 2.5 yil dünyanınilacini kullandik.proxeed plus zinco kürler de cabasi. En son q10 denen vitamini fatkettim. Ne kaybederizki ddedim. 2 ayda etki ediyormuş 1.5 ay sonra hamile kalmisim.
Kime onerdiysem hamileligine vesile oldu.
Bu yolu biz de yürüdük lütfen en azindan 2 ay deneyin

[QUOTE post: 38982738, member: 426613"]Arkadaşlar 2.5 yil dünyanınilacini kullandik.proxeed plus zinco kürler de cabasi. En son q10 denen vitamini fatkettim. Ne kaybederizki ddedim. 2 ayda etki ediyormuş 1.5 ay sonra hamile kalmisim.
Bu yolu biz de yürüdük lütfen en azindan 2 ay deneyin[/QUOTE]
Sizin degerler nasıldı başta

OTE="whiterose55, post: 38989418, member: 630088"][QUOTE post: 38982738, member: 426613"]Arkadaşlar 2.5 yil dünyanınilacini kullandik.proxeed plus zinco kürler de cabasi. En son q10 denen vitamini fatkettim. Ne kaybederizki ddedim. 2 ayda etki ediyormuş 1.5 ay sonra hamile kalmisim.
Bu yolu biz de yürüdük lütfen en azindan 2 ay deneyin[/QUOTE]
Sizin degerler nasıldı başta[/QUOTE]
Günaydın canım sizin sorununuz neydi ve o vitamini tekmi kullandi esin?

Biz kullanmadım canım ilacı. Ben de eşime derman olacak bir şeyler arıyorum. Sperm sayı sorunumuz var , fiziksel da 0 maalesef

K kahve_delisi whiterose00
Kozlar bizim 4 ml de 1 milyon civari cikmisti.Hizli sayimiz çok azdi.ölü sperm %65 ti düşünün artik. Solgar marka q10 var. Ama ben daha ucuz diye yurtdisindan getirttim.kutusu 6 euro. Ayni ilaç İstanbul da var resim ekleyemedim ilacin resmini paylasacaktim. İnşaallah size de vesile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…