- 17 Mart 2015
- 10
- 3
- 1
- 31
Aynen canim bugun 4.proxeedi aldim sondu birdahada almicam asilama icin doktor hastane arastirmaya basladim ben.bu arada izmirde tavsiyesi olan varmi bu topigede sorayimadetin 29. günü , çift çizgiden sonraki 12. gün yani bugün test yaptım negatif çıktıbu ayda hüsran...boşa şu ilaçlara para veriyoruz gidip o parayla aşılama mı yaptırsam bi cesaret gelse yaw
bizimkide 4. kullanıyor bissürü para bi işede yaramıyor....eşim istese aşılama yaptırcam istemiyo yok gelip tahlil veremezmiş yok o hallerde beni görmek istemezmiş falan da filan ne olacak bilmiyorum ilaça verilen para asılama yapmıştı ...canım izmir konusun da fikrim hiç yok ....hakket bunayacaz bu gidişleOfffff ne olcak bizim bu halimiz düşün düşün buna
Aynen canim bugun 4.proxeedi aldim sondu birdahada almicam asilama icin doktor hastane arastirmaya basladim ben.bu arada izmirde tavsiyesi olan varmi bu topigede sorayim
Anammm bizdede tam tersi esim tutturdu bu kadar parayi ilaca degil asilamaya verelim bu ilac ise yaramiyor diye ben bi kac ay gecsin oyle diyorum saatlerce konustu az once amannn dedim ya son kutuydu bidahhaki ay adam gibi urolog bulup asilama yaptircambizimkide 4. kullanıyor bissürü para bi işede yaramıyor....eşim istese aşılama yaptırcam istemiyo yok gelip tahlil veremezmiş yok o hallerde beni görmek istemezmiş falan da filan ne olacak bilmiyorum ilaça verilen para asılama yapmıştı ...canım izmir konusun da fikrim hiç yok ....hakket bunayacaz bu gidişle
Hngi xift cizgi cnm?adetin 29. günü , çift çizgiden sonraki 12. gün yani bugün test yaptım negatif çıktıbu ayda hüsran...boşa şu ilaçlara para veriyoruz gidip o parayla aşılama mı yaptırsam bi cesaret gelse yaw
Ovulasyonda çift çizgiden sonra ki 12.günHngi xift cizgi cnm?
Urolog aşılama yapııyor mu biz ürolog a hiç gitmedik jinekolog a gidiyoruzAnammm bizdede tam tersi esim tutturdu bu kadar parayi ilaca degil asilamaya verelim bu ilac ise yaramiyor diye ben bi kac ay gecsin oyle diyorum saatlerce konustu az once amannn dedim ya son kutuydu bidahhaki ay adam gibi urolog bulup asilama yaptircam
:)) allah iyiligini versin guldurdun beni gece gece.asilamayi urolog yapmicak tatlim sperm testi yaptorcazya sonuclarimiza bakicak urolog asilaa yapin yada bekleyin gibi bi yol gosterir sonucta Jinekolog dan daha bilgili spermler konusunda[/QUOTE][QUOTE="arsinli, post: 40067060, member: 441582og aşılama yapııyor mu biz ürolog a hiç gitmedik jinekolog a gidiyoruz
Sperm konusunda bizde mi gitsek ürolog a ....kocam kesin itiraz eder ama...ben bu herifle napıcam[/QUOTE]:h iyiligini versin guldurdun beni gece gece.asilamayi urolog yapmicak tatlim sperm testi yaptorcazya sonuclarimiza bakicak urolog asilaa yapin yada bekleyin gibi bi yol gosterir sonucta Jinekolog dan daha bilgili spermler konusunda
Siz testi yaptirdiktan sonra kime gosterdiniz daha once bizi ladin dogumcu urologa yonlendirdi o istedi testi sonucu o yorumladi kadin dogumcu bisey demedi iacida urolog yazdi.ay bu adamlar zaten cocuk gibi ugrastiriyorlar her duydugumu yapnaya calisiyormusum benimkide benden sikayetci sanki bdn hareketsiz yaptim o spermleri[/QUOTE]Sperm konusunda bizde mi gitsek ürolog a ....kocam kesin itiraz eder ama...ben bu herifle napıcam
hiç sorma zorla doktora gidiyolar.....ben kadın doğuma gidiyordum başlarda zaten beyimiz kendinde problem görmediği için her ay hüsran olunca kendimde problem arıyodum gittim geldim doktor bişi bulamıyor rahim temiz yumurtalıklar güzel hormon testlerim normal....9 ay üstüne kocam ikna oldu bu arada kadın doğumcu bi kağıda spermiogram testi yazdı eşin labaratuarda bu testi yaptırsın dedi yaptırdı allah dan sonra o malum sonucu öğrendik dediki hareketlerde biraz problem var eğer hemen cocuk istersen aşılama yapalım ama bekleyelim dersen proxeed plus yazdı bunu 2 ay kullansın sonra test yaptırsın duruma göre karar verelim dedi ....bu ay 11. ayımız bir yıl olacak neredeyse korunmayı bırakalı allahım aratmadan versin hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı evlatlar....[/QUOTE]arsint: 40068109 .!.:Siz testi yaptirdiktan sonra kime gosterdiniz daha once bizi ladin dogumcu urologa yonlendirdi o istedi testi sonucu o yorumladi kadin dogumcu bisey demedi iacida urolog yazdi.ay bu adamlar zaten cocuk gibi ugrastiriyorlar her duydugumu yapnaya calisiyormusum benimkide benden sikayetci sanki bdn hareketsiz yaptim o spermleri
Aminnn canim rabbim aratmasin hayirli sonuclar alalim insallah[/QUOTE]hiç sorma zorla doktora gidiyolar.....ben kadın doğuma gidiyordum başlarda zaten beyimiz kendinde problem görmediği için her ay hüsran olunca kendimde problem arıyodum gittim geldim doktor bişi bulamıyor rahim temiz yumurtalıklar güzel hormon testlerim normal....9 ay üstüne kocam ikna oldu bu arada kadın doğumcu bi kağıda spermiogram testi yazdı eşin labaratuarda bu testi yaptırsın dedi yaptırdı allah dan sonra o malum sonucu öğrendik dediki hareketlerde biraz problem var eğer hemen cocuk istersen aşılama yapalım ama bekleyelim dersen proxeed plus yazdı bunu 2 ay kullansın sonra test yaptırsın duruma göre karar verelim dedi ....bu ay 11. ayımız bir yıl olacak neredeyse korunmayı bırakalı allahım aratmadan versin hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı evlatlar....
Teşekkürler canım cevabın için. İçimi rahatlattın.hiç korkma anlamıyosun bile zaten anestezili oluyo
Hareketli lerde sorun var canım doktor ilaç verir bilgide verir biz kullanıyoruz bakalım işe yararsa haber veririz....allah şifa versinmerhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız
abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon
total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97 keçi boynuzu işe yarıyor mu
inşallah arkadaşımHareketli lerde sorun var canım doktor ilaç verir bilgide verir biz kullanıyoruz bakalım işe yararsa haber veririz....allah şifa versin
Urolog aşılama yapmaz tüp bebek yapar bi de test sonuçlarını iyi bi Urolog göstermek lazım çoğu Urolog bilmiyor eşim ilk test yaptırdığını Urolog hiçbişey yok olur demiş halbuki kadın doğumuna gösterdim o da iler hızlı Sperm yok nasıl sorun yokmuş diye adama kizdiUrolog aşılama yapııyor mu biz ürolog a hiç gitmedik jinekolog a gidiyoruz
ya ben bişi soracam bugün eşim test vermeye gitti bundan önceki testte morfolojiye bakılmamıştı söylemiş spermiogram yaptırırken morfolojiye bakılcak mı diye onun için ayrı bigün gelmeniz gerekiyor örnek alıp ankaraya gönderiliyormuş çok saçma diğil mi ne o türk filmi gibi ankaraya gidecek falan kaldımı öyle işler...haliyle sadece spermiogram yaptırmış sonuçlar 1 de cıkıcak inşallah ilaçlar işe yaramıştırUrolog aşılama yapmaz tüp bebek yapar bi de test sonuçlarını iyi bi Urolog göstermek lazım çoğu Urolog bilmiyor eşim ilk test yaptırdığını Urolog hiçbişey yok olur demiş halbuki kadın doğumuna gösterdim o da iler hızlı Sperm yok nasıl sorun yokmuş diye adama kizdi
inş canım ilaçlarınız işe yararHareketli lerde sorun var canım doktor ilaç verir bilgide verir biz kullanıyoruz bakalım işe yararsa haber veririz....allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?