ayyy inşallah canım labaratuara gidiyorum cok heycanlandım inşallah artmıştır hareketlililikinş canım ilaçlarınız işe yarar
CANIM İLERİ HAREKETLİLİK ARTMAMIŞ DEĞİL Mİ VARİKOSEL GİBİ Bİ PROBLEMİNİZ VAR MIsperm sayısı 65 milyon ilaç sonrası 71 milyon
hızlı ileri hareketli %10 [ 2 ay proxeed plus( 4 kutu) sonrasında] %10
yavaş ileri hareketli %20 ilaç sonrası %25
yerinde hareketli %30 ilaç sonrası %35
hareketsiz %40 ilaÇ sonrası %30
BİZİMDE SAYI İYİ AMA İLERİ HAREKETLİ % 7 MALESEF BİR DE MORFOLOJİ % 4CANIM İLERİ HAREKETLİLİK ARTMAMIŞ DEĞİL Mİ VARİKOSEL GİBİ Bİ PROBLEMİNİZ VAR MI
yok artmamış bilmem ki doktor varikosel falan demedi sadece hareketlerde biraz problemimiz var dediCANIM İLERİ HAREKETLİLİK ARTMAMIŞ DEĞİL Mİ VARİKOSEL GİBİ Bİ PROBLEMİNİZ VAR MI
PARDON KIZLAR MORFOLOJİ % 3BİZİMDE SAYI İYİ AMA İLERİ HAREKETLİ % 7 MALESEF BİR DE MORFOLOJİ % 4
BİZİM DE HAREKET PRONLEMİ VAR BİR DE SOLDA VARİKOSEL DEMİŞ 2. DERECEyok artmamış bilmem ki doktor varikosel falan demedi sadece hareketlerde biraz problemimiz var dedi
of ne olacaz biz ya ilaç kullanıyor mu eşinBİZİMDE SAYI İYİ AMA İLERİ HAREKETLİ % 7 MALESEF BİR DE MORFOLOJİ % 4
KİMİSİ HİÇ AMELİYATLA İLAÇLA VAKİT KAYBETME TÜP BEBEK VE AŞILAMAYA YÖNEL DİYOR KİMİSİ AMELİYAT OL DİYOR SİZ AŞILAMA FELAN DENEDİNİZ Mİ CANIM?BİZİM DE HAREKET PRONLEMİ VAR BİR DE SOLDA VARİKOSEL DEMİŞ 2. DERECE
onu nasıl anlıyorlar ultrasonla falan mıBİZİM DE HAREKET PRONLEMİ VAR BİR DE SOLDA VARİKOSEL DEMİŞ 2. DERECE
CANIM BU GÜN SONUCLARI DOKTORA GÖTÜRDÜ NE DİYECEK HİÇ BİLMİYORUM AMELİYAT OL DEMİŞ HERALDE İLAÇ DA YAZARSA KEÇİ BOYNUZU VE HAVUÇ SUYU TAKVİYESİ YAPACAMof ne olacaz biz ya ilaç kullanıyor mu eşin
doktor dediki bekleyelim derseniz ilaçı ( proxeed plus ) kullanın ama hemen olsun derseniz aşılama yapalım bizde bekleyelim dedik bakalım test sonuçlarını getirince ne diyecekKİMİSİ HİÇ AMELİYATLA İLAÇLA VAKİT KAYBETME TÜP BEBEK VE AŞILAMAYA YÖNEL DİYOR KİMİSİ AMELİYAT OL DİYOR SİZ AŞILAMA FELAN DENEDİNİZ Mİ CANIM?
ÜROLOJİYE GİTTİ BENİM EŞİM ROTGEN CEKİNCE GÖRÜNÜYOR ZATENonu nasıl anlıyorlar ultrasonla falan mı
CEN DE İLAÇ VERİRSE TAKVİYE YAPIP BEKLEYELİM DİYORUM 3 AY SONRA AŞILAMA YA DA TÜP BEBEĞE YONELİRİZ ARTIKdoktor dediki bekleyelim derseniz ilaçı ( proxeed plus ) kullanın ama hemen olsun derseniz aşılama yapalım bizde bekleyelim dedik bakalım test sonuçlarını getirince ne diyecek
ARSİNLİ BURDA YAZ İLAÇ SONUÇLARINI OLUR MU BİR DE HANGİ ŞEHİRDESİN?CEN DE İLAÇ VERİRSE TAKVİYE YAPIP BEKLEYELİM DİYORUM 3 AY SONRA AŞILAMA YA DA TÜP BEBEĞE YONELİRİZ ARTIK
sayı ne kadar canımPARDON KIZLAR MORFOLOJİ % 3
doktor dediki bekleyelim derseniz ilaçı ( proxeed plus ) kullanın ama hemen olsun derseniz aşılama yapalım bizde bekleyelim dedik bakalım test sonuçlarını getirince ne diyecek
CANIM İLACI ÜROLOJİ Mİ YAZDI JİNEKOLOJİ Mİ?doktor dediki bekleyelim derseniz ilaçı ( proxeed plus ) kullanın ama hemen olsun derseniz aşılama yapalım bizde bekleyelim dedik bakalım test sonuçlarını getirince ne diyecek
canım yazdım ya 2 ay kullandık proxeed plus ı sonuçlar o şekilde değişti işte bide keçi boynuzu havuc suyu kullandıkARSİNLİ BURDA YAZ İLAÇ SONUÇLARINI OLUR MU BİR DE HANGİ ŞEHİRDESİN?
jinekolog yazdı canımCANIM İLACI ÜROLOJİ Mİ YAZDI JİNEKOLOJİ Mİ?
48 MİLYON CANIMsayı ne kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?