evet canım hızlı ileri hareket %10 yavaş ileri % 20 yerinde hareketli %30 maalesefSlm tatlım sizdede hareketlilik problemi vardı? Ben kök olarak aldım önce biraz ezdim sonra robota verdim çakşır ,zerdeçal,zencefil,tarçın bide hindistan cevizi ni karıştırdım aslında bi kaç şey daha koyacaktım ama vaz geçtim abartımıyım dedimHe bide ölçü gr olarak değilde hepsinden yarım kahve fincanı koydum 700 gr civarında bala karıştırdım daha yeni yaptım zaten akşam yiycek kocacım tabi yerse?
evet canım hızlı ileri hareket %10 yavaş ileri % 20 yerinde hareketli %30 maalesefbu arada hayli bişiyi karıştırmışsın inşallah yer ama bizimki beni yaptığımı öle çok hoşlanmamakla birlikte mecbur yemişti havuc suyuna gectik daha rahat etti ama bu ay olmazsa tekrar çakşıra devam duyunca havuç iyiydi diyor...pazartesi bi ihtimal test sonucu cıkar yazarım buraya
önemli olan hızlı ileri hareketli ile ileri hareketli toplamı %50 ve üzeri olmalıymış....yakalıycaz inşallah daha 2 ay oldu bugün test yaptır dedim eşime ama yaptırmamış ...pazartesiye kaldı artık sonra doktora gidicem doktor iki ay ilacı kullanıp tekrar test yapıp gelin dedi duruma göre karar vereceğiz aşılama felan inşallah gerek kalmaz...ilac bi dunya para 2 ayda 4 kutu bittiyor kutusu 140 tl civar 4 tanesi 560 lira yapıyo aşılamada aynı paraHadi inşallah Hamiş haberini verirsin:) ya bizde ileri hareketli%30 yerinde hareketli%5 hareketsiz% 65 bide Morfolojisi %3 bende bu ay kendim ada çayı bide civan perçemi içiyorum kocamada bu çakşır macunu nu yedircem inşallah işe yararHe bide hiç bu kürleri uyguladıktan sonra test yaptırdınzmı? Bi değişiklik oldumu?
önemli olan hızlı ileri hareketli ile ileri hareketli toplamı %50 ve üzeri olmalıymış....yakalıycaz inşallah daha 2 ay oldu bugün test yaptır dedim eşime ama yaptırmamış ...pazartesiye kaldı artık sonra doktora gidicem doktor iki ay ilacı kullanıp tekrar test yapıp gelin dedi duruma göre karar vereceğiz aşılama felan inşallah gerek kalmaz...ilac bi dunya para 2 ayda 4 kutu bittiyor kutusu 140 tl civar 4 tanesi 560 lira yapıyo aşılamada aynı para
özele gidiyorum ama o kadar pahalı değil diye biliyorum özelde olsa bile....devlet de aşılamaya para mı alıyorlar....hangi şehirdesinYa ilaçlar çok pahalı dediğin gibi! Sen özelemi gidiyorsun devletemi? Devlette aşılama için 1500 dediler bize bende bi süre bu kürleri deniycem hayırlısı:) sonuçtan haberdar et bizi olurmu?
Ben istanbuldayım canım araştırma hastanesine gittim ya şimdi 1000 lirayı 1500 mü hatırlamıyorum ama istediler vallaözele gidiyorum ama o kadar pahalı değil diye biliyorum özelde olsa bile....devlet de aşılamaya para mı alıyorlar....hangi şehirdesin
hımm büyük şehirler de özel hastaneler cok pahalı oluyo buralara göre halam trabzonda özel hastanede hsg çektirdi hemde anestezili 255 lira ödediBen istanbuldayım canım araştırma hastanesine gittim ya şimdi 1000 lirayı 1500 mü hatırlamıyorum ama istediler vallageçen sene gitmiştim şimdi özele gidiyorum ama özelde de hiç sormadım ne yalan söyliyim...
hımm büyük şehirler de özel hastaneler cok pahalı oluyo buralara göre halam trabzonda özel hastanede hsg çektirdi hemde anestezili 255 lira ödedi
anestezisiz olandan kork bencede çektiren biriyle konuşmuştum çektiğini anlata anlata bitiremiyordu ....anestezilide kormana gerek yok halam sabah ac karnına gitti saat 10 daydı randövü iğne yapıp uyutmuşlar uyandığında parol vermiş doktor ilaç olarak bide hasta bezi ile bezlemişler bi iki damla kan varmış bezde sonrasında da ağrı sızı olmamış...biraz ayrıntılı oldu kusura bkama ama korkma diye yazdımHadi ya burda 1000 lira civarında anestezilibenden istediler ama çektirmeye korkuyorum.
anestezisiz olandan kork bencede çektiren biriyle konuşmuştum çektiğini anlata anlata bitiremiyordu ....anestezilide kormana gerek yok halam sabah ac karnına gitti saat 10 daydı randövü iğne yapıp uyutmuşlar uyandığında parol vermiş doktor ilaç olarak bide hasta bezi ile bezlemişler bi iki damla kan varmış bezde sonrasında da ağrı sızı olmamış...biraz ayrıntılı oldu kusura bkama ama korkma diye yazdım
aaa bi çocuğun varsa gerek yok ki niye kapansın tüplerYok canım böyle ayrıntılı yazman daha iyi oldu:) da benim bi çocuğum var hani sezaryen le doğum yaptım ama tüpler tıkanırmı bilmiyorum ki ? Bide çok pahalı dediğin gibi anesteziz olanını çektiremem dayanamam çünki çok sancılıymışbi süre normal ilaç tedavisi olayım son çare artık çektiricez
Heh işte bende öyle dedim bi çocuk var diye ama sezaryen tıkayabiliyomuş? Hareketsizliği öncede varmıdır bilmiyorum eşimde bol miktarda lökosit vardı diye ilac kullandı bide sperm kalitesini arttıran bi ilaç kullandı tabi ne yazıkki ben hatırlamıyorum ilacı bende o ay klomen kullandım ve o ay hamile kaldım. Şimdi tekrar aynı tahlilleri yaptırmak zorundayız ben de önce bu ay kür deneyelim dedimaaa bi çocuğun varsa gerek yok ki niye kapansın tüpler
sperm hareketsizliği sonradan mı oldu
hımmm allah hepimizn yardımcısı olsun ....tez zamanda bebişlerimiz gelsinHeh işte bende öyle dedim bi çocuk var diye ama sezaryen tıkayabiliyomuş? Hareketsizliği öncede varmıdır bilmiyorum eşimde bol miktarda lökosit vardı diye ilac kullandı bide sperm kalitesini arttıran bi ilaç kullandı tabi ne yazıkki ben hatırlamıyorum ilacı bende o ay klomen kullandım ve o ay hamile kaldım. Şimdi tekrar aynı tahlilleri yaptırmak zorundayız ben de önce bu ay kür deneyelim dedim
Amiiiiiiiin canım inşallah en yakın zamanda bol bol bebiş haberleri alır ve veririzhımmm allah hepimizn yardımcısı olsun ....tez zamanda bebişlerimiz gelsin
Cnm bnmde bi bebegm oldu 1bck se önce hamle kaldm kaybttm blrsnz belki 1se oldu bnada hsg dedilr cnkü iltihaptn fln yapısklk olablymş dha önce haile kalmkla alakası yk yaniaaa bi çocuğun varsa gerek yok ki niye kapansın tüpler
sperm hareketsizliği sonradan mı oldu
Basn saolsn canım. Bu hapları kndnzmi aldnz yksa recetmicanlarim bnm benim esimin hizli iler hareketi%1di yerinfe hareketliligi %70 idi morfolojisi filan iidi doktor esime cartine trental bde adni unttugum bi ilac werdi bnn yannda e vitamini keçi boynuzu pekmezini kullandi bir ay kadar sonra test yaptm hamilymisim ama cok sevinmeden gitti bebegim
yoook ne oldunu bilem bilmiyorumKızlar progestn kullqndnz mı hç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?