- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
proxeed plus denedınız mı canımKızlar ben de çakşır koku aldım. Toz halinde inceltilmisini bulamadım. Robotta birazıni toz haline getirdim. Onu keciboynuzu pekmezine kattim. O şekilde yenilemeyecek gibi olmuyor. Pekmez tadı daha agir basıyor. İki hafta oldu başlayalı. Sabahları bir kaşık yiyor esim. Hız sıfır inşallah faydası olur.
ınsallah canımm bak senın ne guzel 1 tane varmıs rabbım acısını yaşatmasın.ınsallah bir kardes verir ona rabbım.. bana ve herkesede versın. ben daha 10 aylık evlıyımm :)
proxeed plus denedınız mı canım
Kızlar ben de çakşır koku aldım. Toz halinde inceltilmisini bulamadım. Robotta birazıni toz haline getirdim. Onu keciboynuzu pekmezine kattim. O şekilde yenilemeyecek gibi olmuyor. Pekmez tadı daha agir basıyor. İki hafta oldu başlayalı. Sabahları bir kaşık yiyor esim. Hız sıfır inşallah faydası olur.
aslında balla karistiriliyormus. Keçiboynuzu pekmezi yediremedim den ben ona koymak istedim. Balın içine kkoysam eşim yemez. Ama pekmezini iiçinde fark eedemiyor tat. KKüçükbir kavanoza hhazırladım olur da yyemezse diye ölçü yokSlm canım bende bu gün eşime söyledim bi soracak bakalım bula bilirsin alacak çakşırı bide sanırım 1 kilo bala 40 gr falan konuyormuş. Acaba bende bala değil pekmezdemi denesem olurmu ki bide sen nekadar pekmeze nekadar çakşır karıştırdın? Inşallah işe yarar hayırlı haberler verirsin bize:)
aslında balla karistiriliyormus. Keçiboynuzu pekmezi yediremedim den ben ona koymak istedim. Balın içine kkoysam eşim yemez. Ama pekmezini iiçinde fark eedemiyor tat. KKüçükbir kavanoza hhazırladım olur da yyemezse diye ölçü yok
Ne vr ne yk yaniNeyi naptık
Ne vr ne yk yani[/QUOTE
Şekerim ne olsun düştük yine bi umut peşine kimimiz ilaç kullanıyo kimimiz bitki rabbim hakkımızda herşeyin Hayırlısı nı nasip etsin inşallahsen nörüyon
Yok cektirmediler o yuzden yrabzonda olan ve tup asilama vs dusunen karadeniz hastahanesine hic gitmesin ilgi alaka sifir sinirlerim bozuluyor kapisindan gecerkensana aşılama yapılmadan önce hsg çektirmedilermi ilk defa duydum ya kesinlikle çektiriyolar öncesinde
Baksana nettn benziomu die. Egr oysada rabottan gecirirsn. Bde acısımı suda koyuverir belkiSlmmmm kızlar ya ben çakşır kökünü aldırdım, aldırdım da nasıl toz haline getircem bildiğin odun gibibide acı falan diyodunuz ama bu hiç acı değil yoksa başka bi kökü mü verdi adam ya? Şimdi adama çakşır diye odun yedır miyim töbe töbe cvp yazın heee
odun gibi zaten canım. Robotta birazı inceliyor onu elekle ele toz halinde olanı kullanabilirsin. Hepsini toz hale getiremedim ben.Slmmmm kızlar ya ben çakşır kökünü aldırdım, aldırdım da nasıl toz haline getircem bildiğin odun gibibide acı falan diyodunuz ama bu hiç acı değil yoksa başka bi kökü mü verdi adam ya? Şimdi adama çakşır diye odun yedır miyim töbe töbe cvp yazın heee
İnsallah canım.Heh kızlar yaptım yaaa sağoluninternetten de baktım benziyor inşallah işe yarar ya. Bide bişey diyim tadı hiç fena olmadı da bizimki yermi orası Meçhul! inşallah HAYIRLI SONUÇ alırım... seviyorum sizi mucuksss
çanım çakşırı bende kullandım ama toz halinde aldım yine de şu aktarlarda bazılarında oluyo değirmen gibi bişi onda çektirebilirsin...sen nasıl kullanacaksın ben 1 ay kullandırdım 100 gr çakşır otu kökü tozo ile 100 gr keçiboynuzu yozunu 750-800 gr balla karıştırdım sabah akşam 1 kaşık yedi eşim....2. ayda havuç suyu içiyor....adet olunca inşallah bebekden dolayı adet olmam ama olursam tekrar çakşırlı karışımı yapıp yedireceğim her ay dönüşümlü olarak ....inşallah hızlanır şu spermlerde gerek kalmazSlmmmm kızlar ya ben çakşır kökünü aldırdım, aldırdım da nasıl toz haline getircem bildiğin odun gibibide acı falan diyodunuz ama bu hiç acı değil yoksa başka bi kökü mü verdi adam ya? Şimdi adama çakşır diye odun yedır miyim töbe töbe cvp yazın heee
çanım çakşırı bende kullandım ama toz halinde aldım yine de şu aktarlarda bazılarında oluyo değirmen gibi bişi onda çektirebilirsin...sen nasıl kullanacaksın ben 1 ay kullandırdım 100 gr çakşır otu kökü tozo ile 100 gr keçiboynuzu yozunu 750-800 gr balla karıştırdım sabah akşam 1 kaşık yedi eşim....2. ayda havuç suyu içiyor....adet olunca inşallah bebekden dolayı adet olmam ama olursam tekrar çakşırlı karışımı yapıp yedireceğim her ay dönüşümlü olarak ....inşallah hızlanır şu spermlerde gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?