Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben de çakşır koku aldım. Toz halinde inceltilmisini bulamadım. Robotta birazıni toz haline getirdim. Onu keciboynuzu pekmezine kattim. O şekilde yenilemeyecek gibi olmuyor. Pekmez tadı daha agir basıyor. İki hafta oldu başlayalı. Sabahları bir kaşık yiyor esim. Hız sıfır inşallah faydası olur.

proxeed plus denedınız mı canım

Denemedik canım. Doktor da bir ilac yazmadı,biz de almadik. Dört farklı doktora gittik ama biri bile ilaç onermedi., tüp bebek deyip gönderdiler. Onlar önermeden eşim kullanmaz ilaç.

ınsallah canımm bak senın ne guzel 1 tane varmıs rabbım acısını yaşatmasın.ınsallah bir kardes verir ona rabbım.. bana ve herkesede versın. ben daha 10 aylık evlıyımm :)

Günaydın canım amin Rabbim kimseye evlat acısı evlat hasreti yaşatmasın sen daha yeni evliymişsin benim de ilk bebeğim 18 ay sonra klomen tedavisiyle oldu. Yani sanırım bu bebiş te beni uğraştrcak olsun demekki henüz zamanı değil biz dua edicez ve çaba göstercez rabbim de eğer zamanı gelmişse ve kısmet se nasip edicek inşallahĺ hakkımızda hayırlısı:)

proxeed plus denedınız mı canım

Slm canım bende bu gün eşime söyledim bi soracak bakalım bula bilirsin alacak çakşırı bide sanırım 1 kilo bala 40 gr falan konuyormuş. Acaba bende bala değil pekmezdemi denesem olurmu ki bide sen nekadar pekmeze nekadar çakşır karıştırdın? Inşallah işe yarar hayırlı haberler verirsin bize:)

aslında balla karistiriliyormus. Keçiboynuzu pekmezi yediremedim den ben ona koymak istedim. Balın içine kkoysam eşim yemez. Ama pekmezini iiçinde fark eedemiyor tat. KKüçükbir kavanoza hhazırladım olur da yyemezse diye ölçü yok

Hmmm anladım canım ben demin eşime çakşır kökünü aldırdım. Şimdi akşam bi kilo bala çakşır,zencefil,zerdeçal,tarçın hindistan cevizi , fındık, çam fıstığı ,ceviz karıştırcam!! Bakalım ne olcak inşallah işe yarar dua et olurmu işe yarasın bende senin için edicem

sana aşılama yapılmadan önce hsg çektirmedilermi ilk defa duydum ya kesinlikle çektiriyolar öncesinde
Yok cektirmediler o yuzden yrabzonda olan ve tup asilama vs dusunen karadeniz hastahanesine hic gitmesin ilgi alaka sifir sinirlerim bozuluyor kapisindan gecerken

Slmmmm kızlar ya ben çakşır kökünü aldırdım, aldırdım da nasıl toz haline getircem bildiğin odun gibi bide acı falan diyodunuz ama bu hiç acı değil yoksa başka bi kökü mü verdi adam ya? Şimdi adama çakşır diye odun yedır miyim töbe töbe cvp yazın heee

Baksana nettn benziomu die. Egr oysada rabottan gecirirsn. Bde acısımı suda koyuverir belki

Od
odun gibi zaten canım. Robotta birazı inceliyor onu elekle ele toz halinde olanı kullanabilirsin. Hepsini toz hale getiremedim ben.

Heh kızlar yaptım yaaa sağolun internetten de baktım benziyor inşallah işe yarar ya. Bide bişey diyim tadı hiç fena olmadı da bizimki yermi orası Meçhul! inşallah HAYIRLI SONUÇ alırım... seviyorum sizi mucuksss

İnsallah canım.

çanım çakşırı bende kullandım ama toz halinde aldım yine de şu aktarlarda bazılarında oluyo değirmen gibi bişi onda çektirebilirsin...sen nasıl kullanacaksın ben 1 ay kullandırdım 100 gr çakşır otu kökü tozo ile 100 gr keçiboynuzu yozunu 750-800 gr balla karıştırdım sabah akşam 1 kaşık yedi eşim....2. ayda havuç suyu içiyor....adet olunca inşallah bebekden dolayı adet olmam ama olursam tekrar çakşırlı karışımı yapıp yedireceğim her ay dönüşümlü olarak ....inşallah hızlanır şu spermlerde gerek kalmaz

Slm tatlım sizdede hareketlilik problemi vardı? Ben kök olarak aldım önce biraz ezdim sonra robota verdim çakşır ,zerdeçal,zencefil,tarçın bide hindistan cevizi ni karıştırdım aslında bi kaç şey daha koyacaktım ama vaz geçtim abartımıyım dedim He bide ölçü gr olarak değilde hepsinden yarım kahve fincanı koydum 700 gr civarında bala karıştırdım daha yeni yaptım zaten akşam yiycek kocacım tabi yerse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…