Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sperm sayısı hemen 2 ayda artıyoda şu hareketlilik biraz zorluyo galiba ben öyle gözlemledim sabır ve zaman lazım bilmiyorum eşimin durumu su an ne alemde ama bizim 2 ayda sayı 60 milyondan 70 milyona çıktı ileri hızlı hareketli hiç değişmedi hareketliler yerinde ileri hareketli %10 artıl oldu işte bakalım 3. ayımız bizim daha

eşinde varikosel falan var mıydı canım? Bir dr un daha başlangıçta olan varikosele ameliyat deyip diğerinin ameliyata gerek yok lökosit var demesi kafamı çok karıştırdı! 1 aydan dolduktan sonra tekrar tahlil vermesi lazım! Siz havuç suyu ya da keçi boynuzu,çakşır macunu falan kullanmış mıydınız? hareket sizde kaçtı? Bizde haraketsiz %70 ileri hareketli %6 yerinde hareketli %16 doğrusal olmayan %8

Havc suyunu öneririm canm fayda edio

sayı 71 milyon ,Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30 . yok canım varikosel falan demedi biz proxeed plus kullanıyoruz 6. kutudayız şuan onun yanı sıra ilk ay cakşırlı keçiboynuzu kürü yaptım ikinci ay havuc suyu bu ayda keçi boynuzu kürü yapıyorum adet olursam gelecek ay tekrer havuc suyu yapıcam dönüşümlü olarak

İnşallah daha da artar canım,buradan güzel haberler verirsin bizlere! umarım bu yaptığım kürler bir işe yarar,korkuyom vallah kocayı zehirliycem diye Dr bize proxeed vermedi,l-argine,evicap,cipro ,radine ve başka bir ilaç daha verdi adını hatırlamıyorum! Bunların yanı sıra bala çakşır kökü karıştırdım sabah akşam onu yiyor,keçi boynuzu kürü yaptım onu içiyor sabah akşam ,sabahları muz ve kivi yediriyorum akşamları da ya portakal sıkıyor ya meyve tabağı hazırlıyor,ya da çerez,ceviz ve envayi çeşit pekmez sucuğu yediriyorum! inşallah fayda eder! hayır fayda etmezse kocam aşırı kilo alır diye korkuyom

sizin sonuçlar ilk başka ne kadardı acaba? kaç aylık proxeedden sonra oldu böyle! ya dr bize niye proxeed vermedi yaaa

2 ay da böyle oldu ama fazla artması % 5 erlik artış oldu sayıda 61 den 71 milyona çıktı bişi olmaz yedir korkma....doktordan doktora değişiyo ilaç sonucta hepsi aynı işi görüyor sıkınntı etme ....inşallah gelir bebeklerde zahmete değer

Amin inşallah canım! Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın! Eşimde varikosel başlangıcı ve lökosit yani enfeksiyon fazlalığı var! ilk fırsatta tekrar tahlil verecek!

Arkadaslar hız için ameliyattan sonuç alan var mı merak ediyorum Eşimin de sayı 28 milyon hareketli %15hareketsiz % 85 di iki ay önce sol varikosel ameliyat oldu böyle olupta sonuç alan var mı ?????? Lütfen

Bize doktorumuz sperm sayınız iyi ama canlılık yok dedi. Eşim Neofortil isimli ilacı kullanıyor bugün de bir aktardan özel macun yaptırdık ona başlayacak bakalım hayırlısı olsun hepimiz için Aktar daha önce ki müşterilerine de yapmış ve çoğunda olumlu sonuçlar almışlar, umarım bizde de aynısı olur

Eklentiler

• 20150428_155312.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 131
Arkadaşlar az önce ilgili başlıkların birinde okudum bir arkadaşın eşinde ileri hareketlilik hızı düşükmüş 35.haftada bebeği ölmüş,doktor eşinde ileri hareketlilik hızı düşük olanlarda ya düşük olur yada bebeğin karnında ölür gibi açıklama yapmış eşinde böyle sorun olup bebeğini kucağına alan arkadaşlar var mı?

Kizlarrr sakin umitsizlige kapilmayin bnmmde esimde varikosel vardi bir bucuk yildir bekliyorduk ve sonunda bugun hamile oldugumu ogrrendm... hala inanamiyorun soktayim esime surpriz yapmk icin gelmesini bekliyorum rabbim butun istyenlere versin insallahhh sakin umitsiz olmayin bn cok inandm olacgna ve hic bir tedavide gormedi esim

Arkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok mutlu olurum! 4 aylık çocuk denemesinden sonra olmayınca eşimle dr a gittik,bende bir sorun yok ama eşimde sperm hareket sorunu var. İleri hareketli %6,yerinde yavaş ve doğrusal olmayan da toplam %24 ama hareketsiz %70 sadece bir kere özel hastahanede sperm testi verdi eşim sonucu görünce üzüntüden mahvolduk tabii. özeldeki Dr varikosel var dedi,devlette bir dr a gittik tekrar, kesinlikle varikosel yok,lökosit 1,5 miyon,sırf para için ameliyat demişler size,dedi. Eşime l-argine,evicap ve birkaç tane enfeksiyon için ilaç verdi. Ben de eşime keçi boynuzu ve çakşır bal katıp verdim. Eşim 2 hafta sonra ciddi isteksizlik ve göğüslerde büyüme yaşamaya başladı. tekrar aynı dr a gittik ve hormon tahlili yaptırdık, hormonların çok bozulmuş keçi boynuzunu ve çakşırı bırak dedi. Testesteronu 103,44 çıktı yani alt sınırın da altında ( alt sınır 241). dr eşime enfeksiyon için bir ilaç ve sustanon iğne verdi. Şimdi eşim bütün ilaçlarını bıraktı,bir süre kendi halimde kalayım sonra tekrar dr a giderim diyor. Bu arada hormon tahlilinde fsh ve lh a bakılmamış Yani her dr eksik eksik şeylerle tedavi ediyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz?

Doktor bulamamak bizimde en buyuk caresizligimiz bence iyi bir üroloji doktoru bulup tekrar sperm testi yaptirip yeniden baslayin benim esimdede benzer sorunlar var proxeed verdi klomen ve bi ilac daha verdi 2ay kullandi birakti esim iyi bir doktor ariyoruz bulup en bastan baslicaz asilama yaptircaz biz oyle karar verdik sizinde allah yardimciniz olsun bence tekrar testle bastan tedaviye baslayin...

Arkadaslar bizim de durum ayni cok uzgunuz ieri hizli %15 siperm 22 milyon konsantrasyin 11 milyon yerinde hareketli %25 yani ne bileyin bi dojtor olur dedi bi kadin dogumcu olmaz uzulneyin fknndedi

merhaba umutbitmz Biz 26 mayısta tekrar dr a gittik eşimle. Varikosel yok kesinlikle,hormonların düzelmiş bir de spermlerine bakalım dedi,zorda olsa testi verdik ve sonuçlar gayet iyi geldi. İleri hareketli %6 dan %37 ye çıkmış toplamda da %57 hareketli ama sayı 28milyondan 16 milyona düşmüş. Morfoloji % 8 Enfeksiyon sorunu hala devam ettiği için 2 antibiyotik ve klomen verdi bir de nutraksin ultra men diye bitkisel bir ilaç verdi (l-argine yerine) Ben de cumartesi günü (adetimin 2.günü) eşimin sonuçlarını alıp dr a gittim,dr normal yolla olur sana yumurta takibi yapalım dedi ve klomene başlattı. Bugün ilacımın 3.günü cumartesi tekrar gideceğim. Sizde son durum ne???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…