canım sperm sayısı hemen 2 ayda artıyoda şu hareketlilik biraz zorluyo galiba ben öyle gözlemledim sabır ve zaman lazım bilmiyorum eşimin durumu su an ne alemde ama bizim 2 ayda sayı 60 milyondan 70 milyona çıktı ileri hızlı hareketli hiç değişmedi hareketliler yerinde ileri hareketli %10 artıl oldu işte bakalım 3. ayımız bizim dahaAmin canım inşallah cümlemiz güzel haberler veririz burdan! ya canım gittik film çekildi,varikosel filmini çeken uzman önemli bir şey yok dedi, ama üroloji dr u ameliyat edelim dedi hemen! 3 aylık ilaç veririz sonra tekrar tahlil verir dedi! özel hastahane olduğu için güvenemedik tabi,sonra eltim devlette hemşire olduğu için kendi üroloji dr una göstermiş,varikosel daha başlangıç ama lökosit var,ameliyata gerek yok ilaç tedavisi ile hallolur demiş! Şimdi l-arginine,evicap,antibiyotik ve 1-2 ilaç daha kullanıyor eşim! ben de keçi boynuzu kürü ve çakşır kökü macunu yaptım! Sence bu şekilde sperm hareket hızı ne kadar artar,tüp bebekten korkuyorum
eşinde varikosel falan var mıydı canım? Bir dr un daha başlangıçta olan varikosele ameliyat deyip diğerinin ameliyata gerek yok lökosit var demesi kafamı çok karıştırdı! 1 aydan dolduktan sonra tekrar tahlil vermesi lazım! Siz havuç suyu ya da keçi boynuzu,çakşır macunu falan kullanmış mıydınız? hareket sizde kaçtı? Bizde haraketsiz %70 ileri hareketli %6 yerinde hareketli %16 doğrusal olmayan %8canım sperm sayısı hemen 2 ayda artıyoda şu hareketlilik biraz zorluyo galiba ben öyle gözlemledim sabır ve zaman lazım bilmiyorum eşimin durumu su an ne alemde ama bizim 2 ayda sayı 60 milyondan 70 milyona çıktı ileri hızlı hareketli hiç değişmedi hareketliler yerinde ileri hareketli %10 artıl oldu işte bakalım 3. ayımız bizim daha
Havc suyunu öneririm canm fayda edioeşinde varikosel falan var mıydı canım? Bir dr un daha başlangıçta olan varikosele ameliyat deyip diğerinin ameliyata gerek yok lökosit var demesi kafamı çok karıştırdı! 1 aydan dolduktan sonra tekrar tahlil vermesi lazım! Siz havuç suyu ya da keçi boynuzu,çakşır macunu falan kullanmış mıydınız? hareket sizde kaçtı? Bizde haraketsiz %70 ileri hareketli %6 yerinde hareketli %16 doğrusal olmayan %8
keçi boynuzu kürü ile aynı anda kullanmayın diyor! Keçi boynuzunu kullanalı 2 hafta olmadı daha!Havc suyunu öneririm canm fayda edio
He o zmn kullanlmıo tbi.ama havx suyu hareketlilige fayda saglıo. Denedk cnkü.keçi boynuzu kürü ile aynı anda kullanmayın diyor! Keçi boynuzunu kullanalı 2 hafta olmadı daha!
sayı 71 milyon ,Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30 . yok canım varikosel falan demedi biz proxeed plus kullanıyoruz 6. kutudayız şuan onun yanı sıra ilk ay cakşırlı keçiboynuzu kürü yaptım ikinci ay havuc suyu bu ayda keçi boynuzu kürü yapıyorum adet olursam gelecek ay tekrer havuc suyu yapıcam dönüşümlü olarakeşinde varikosel falan var mıydı canım? Bir dr un daha başlangıçta olan varikosele ameliyat deyip diğerinin ameliyata gerek yok lökosit var demesi kafamı çok karıştırdı! 1 aydan dolduktan sonra tekrar tahlil vermesi lazım! Siz havuç suyu ya da keçi boynuzu,çakşır macunu falan kullanmış mıydınız? hareket sizde kaçtı? Bizde haraketsiz %70 ileri hareketli %6 yerinde hareketli %16 doğrusal olmayan %8
sayı 71 milyon ,Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30 . yok canım varikosel falan demedi biz proxeed plus kullanıyoruz 6. kutudayız şuan onun yanı sıra ilk ay cakşırlı keçiboynuzu kürü yaptım ikinci ay havuc suyu bu ayda keçi boynuzu kürü yapıyorum adet olursam gelecek ay tekrer havuc suyu yapıcam dönüşümlü olarak
sayı 71 milyon ,Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30 . yok canım varikosel falan demedi biz proxeed plus kullanıyoruz 6. kutudayız şuan onun yanı sıra ilk ay cakşırlı keçiboynuzu kürü yaptım ikinci ay havuc suyu bu ayda keçi boynuzu kürü yapıyorum adet olursam gelecek ay tekrer havuc suyu yapıcam dönüşümlü olarak
sizin sonuçlar ilk başka ne kadardı acaba? kaç aylık proxeedden sonra oldu böyle! ya dr bize niye proxeed vermedi yaaasayı 71 milyon ,Hızlı iler hareketli %10, hareketli %25, yerinde hareketli %35 , hareketsiz %30 . yok canım varikosel falan demedi biz proxeed plus kullanıyoruz 6. kutudayız şuan onun yanı sıra ilk ay cakşırlı keçiboynuzu kürü yaptım ikinci ay havuc suyu bu ayda keçi boynuzu kürü yapıyorum adet olursam gelecek ay tekrer havuc suyu yapıcam dönüşümlü olarak
Amin inşallah canım! Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın! Eşimde varikosel başlangıcı ve lökosit yani enfeksiyon fazlalığı var! ilk fırsatta tekrar tahlil verecek!2 ay da böyle oldu ama fazla artması % 5 erlik artış oldu sayıda 61 den 71 milyona çıktı bişi olmaz yedir korkma....doktordan doktora değişiyo ilaç sonucta hepsi aynı işi görüyor sıkınntı etme ....inşallah gelir bebeklerde zahmete değer
Doktor bulamamak bizimde en buyuk caresizligimiz bence iyi bir üroloji doktoru bulup tekrar sperm testi yaptirip yeniden baslayin benim esimdede benzer sorunlar var proxeed verdi klomen ve bi ilac daha verdi 2ay kullandi birakti esim iyi bir doktor ariyoruz bulup en bastan baslicaz asilama yaptircaz biz oyle karar verdik sizinde allah yardimciniz olsun bence tekrar testle bastan tedaviye baslayin...Arkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok mutlu olurum! 4 aylık çocuk denemesinden sonra olmayınca eşimle dr a gittik,bende bir sorun yok ama eşimde sperm hareket sorunu var. İleri hareketli %6,yerinde yavaş ve doğrusal olmayan da toplam %24 ama hareketsiz %70sadece bir kere özel hastahanede sperm testi verdi eşim sonucu görünce üzüntüden mahvolduk tabii. özeldeki Dr varikosel var dedi,devlette bir dr a gittik tekrar, kesinlikle varikosel yok,lökosit 1,5 miyon,sırf para için ameliyat demişler size,dedi. Eşime l-argine,evicap ve birkaç tane enfeksiyon için ilaç verdi. Ben de eşime keçi boynuzu ve çakşır bal katıp verdim. Eşim 2 hafta sonra ciddi isteksizlik ve göğüslerde büyüme yaşamaya başladı. tekrar aynı dr a gittik ve hormon tahlili yaptırdık, hormonların çok bozulmuş keçi boynuzunu ve çakşırı bırak dedi. Testesteronu 103,44 çıktı yani alt sınırın da altında ( alt sınır 241). dr eşime enfeksiyon için bir ilaç ve sustanon iğne verdi. Şimdi eşim bütün ilaçlarını bıraktı,bir süre kendi halimde kalayım sonra tekrar dr a giderim diyor. Bu arada hormon tahlilinde fsh ve lh a bakılmamış Yani her dr eksik eksik şeylerle tedavi ediyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?