Ayyy sanki var gibi bende heyecanlandim simdi.kan testimi yaptirsan acaba[/QUOTE][QUOTE="silatu, post: 40254774, member: ]Eki Görüntüle 1476453
Korkma canın hemen kotuyu duşunme eşinin değerleri vitaminlerle toparlanır inşallah bbide araştır keçiboynuzu kuru var çok kişi fayda gormuş inşallah sizede fayda eder...alırsın bebişini kucağına....hiç olmadı aşılama olur diyorlararkadaşlar merhaba! Çoook kötüyüm çookkkk! Eşim ile hafta sonu dr a gittik! Ben de bir sorun çıkmadı ama eşimin sonuçları için arayınca şok oldum! sperm sayısı 28milyon dedi ama spermler %84 ahreketsiz dedi hemen gelin film çekmemiz lazım dedi! Sizce varikosel falan mı vardır yoksa hiiiç çocuğumuz olmaz mı
Arkadaşlar havuç suyu ve keçi boynuzu nu aynı anda kullanmayın ters tepebiliyor saraçoğlunun sitesinde yaziyorevet beraber kullandık da sonuç daha yok daha öncede burda paylaştım da geriye dönüp bakarsan görürsün cnm
telaş yapma bence önce ALLAH a duanı et sonra tedaviye başla benim eşimdede 3.derece varikosel vardı ilk bende dün öğrendim hamile olduğumu umutsuzluğa kapılma sperm sayısı en kolay artacak değerdir keçiboynuzu kürüylede hızı artırabilirsin eşimde toplam hız %48 den %70 lere çıktı ALLAH ın izniyle sizde bu kürlere başlayın 7 milyon spermler hamile kalanlarla dolu burası :) telaşa gerek yok ALLAH herşeyin devasını vermiştir yeterki doğru tedavilerle yol alınarkadaşlar merhaba! Çoook kötüyüm çookkkk! Eşim ile hafta sonu dr a gittik! Ben de bir sorun çıkmadı ama eşimin sonuçları için arayınca şok oldum! sperm sayısı 28milyon dedi ama spermler %84 ahreketsiz dedi hemen gelin film çekmemiz lazım dedi! Sizce varikosel falan mı vardır yoksa hiiiç çocuğumuz olmaz mı
Bnmkde böle silik çıkmştı canım. Baktırdn mı kanda bda bse yazmamsında
Ayyyy hamismisin seeeeennn nasil oldu? Valla cokkk sevindim canim allahim hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin :) ilacmi ise yaradi ?Bnmkde böle silik çıkmştı canım. Baktırdn mı kanda bda bse yazmamsında
amin saol canım Allah razı olsn. Rabbim tez zamnda sizede nasip etsin insallah. Valla ben progestan kullanıodum canım biar aynkullandm adetnoldm temzlndm yne kullndm bda adet olmadm esmde evicap kullanıodu. tbi önce rabbimin izniyle. Snra hanfi hap fayda etti blmiormAyyyy hamismisin seeeeennn nasil oldu? Valla cokkk sevindim canim allahim hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin :) ilacmi ise yaradi ?
Sizde değerler nasildu canım.sayı hız falanamin saol canım Allah razı olsn. Rabbim tez zamnda sizede nasip etsin insallah. Valla ben progestan kullanıodum canım biar aynkullandm adetnoldm temzlndm yne kullndm bda adet olmadm esmde evicap kullanıodu. tbi önce rabbimin izniyle. Snra hanfi hap fayda etti blmiorm
Söleyd canm sayı 50milyon a+b ileri hareket %55 yerimde hareketli %10 hareketsiz %35Di. Morfolojide.%12ydiSizde değerler nasildu canım.sayı hız falan
Allah tamamına erdirsin canım.Söleyd canm sayı 50milyon a+b ileri hareket %55 yerimde hareketli %10 hareketsiz %35Di. Morfolojide.%12ydi
Saolasn canım rabbim tez zamnda sizede nasip etsn insallahAllah tamamına erdirsin canım.
Amin canimSaolasn canım rabbim tez zamnda sizede nasip etsn insallah
O iknci vizgiin ckmaması lazmdı canm Allah Allah.. sen istr btane dha evde test yapGunumde adet oldum malesef canimama soyle bir durum var adem ne cok ne de azdi ve uc gun surdu. Burde afedersini pihtisizdi ilk defa... psikolojik biliyorum ama ustune gorme die umit ediyorum bekliyorum sabirla. Iki hafta var adetime
Amin canım inşallah cümlemiz güzel haberler veririz burdan! ya canım gittik film çekildi,varikosel filmini çeken uzman önemli bir şey yok dedi, ama üroloji dr u ameliyat edelim dedi hemen! 3 aylık ilaç veririz sonra tekrar tahlil verir dedi! özel hastahane olduğu için güvenemedik tabi,sonra eltim devlette hemşire olduğu için kendi üroloji dr una göstermiş,varikosel daha başlangıç ama lökosit var,ameliyata gerek yok ilaç tedavisi ile hallolur demiş! Şimdi l-arginine,evicap,antibiyotik ve 1-2 ilaç daha kullanıyor eşim! ben de keçi boynuzu kürü ve çakşır kökü macunu yaptım! Sence bu şekilde sperm hareket hızı ne kadar artar,tüp bebekten korkuyorumKorkma canın hemen kotuyu duşunme eşinin değerleri vitaminlerle toparlanır inşallah bbide araştır keçiboynuzu kuru var çok kişi fayda gormuş inşallah sizede fayda eder...alırsın bebişini kucağına....hiç olmadı aşılama olur diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?