eşinden boşanmak üzere olanlar! neler yasiyorsunuz:(

Ben cok zorlanmiyorum acikcasi yine uzuldugum oluyor ama kendime ve cabuk bitse diye kaygilaniyorum biraz ama kararimdan emin oldugum icin iyiyim

Umarım en kısa sürede bu süreci atlatirsin benim de böyle korkularim var.evlenip ayrilinca tekrardan ana baba yanina sigamiyor insan herkes ayni seyi soyluyor genelde.

yorumları yeni gördüm amin. inşallah atlatırım ama 4 ay bitmesine rağmen her gece rüyamda evimi görüyorum kokusunu bile çok özledim. evi boşaltmakla hata mı ettim diye düşünmeden edemiyorum. belki de bir süre kendi evimde yalnız yaşamalıydım.

siz ne yaptınız? nasıl gidiyor hayatınız?

ayrıca çalışmadığım için terapiye gidemem demişsiniz ama bende dün aile hekimime danıştım çünkü benimde yardıma ihtiyacım var. psikolog tavsiyesi istediğimde neden psikolog dedi. ilaç vb kullanmak istemiyorum dedim. yanlış düşünüyorsun buna ancak bir psikiyatris karar verebilir; ben sana tavsiye ederim, gider anlatırsın, para dökersin ama bir şeye çare olmaz dedi. ve beni hemen bitişiğinde ki devlet hastanesine psikiyatriye yönlendirdi. bugün yarın gidicem. bakalım çarem ilaç tedavisi mi psikolog mu?

amin, yaradan hepimizin yardımcısı olsun inş.

4 ay bitti... aslında evet herkes ne kadar çabuk duyarsa o kadar iyi.

geçen hafta yengem doğum yaptı, hala oldum. ve durumu bildiklerine emin olduğum CANIM! komşularımız daha dün akşam bana ALLAH sana da nasip etsin diyor amin inş dedim geçtim.

Biz durumlari düzeltme yoluna gittik esim Özür diledi bakalim zaman gosterecek herseyi insallah en kisa surede toparlanirsin:)

Biz durumlari düzeltme yoluna gittik esim Özür diledi bakalim zaman gosterecek herseyi insallah en kisa surede toparlanirsin:)

işte buna çokkkkkkkk sevindim. rabbim yüzünüzü güldürsün inş.

benim eşimde hala arıyor, özürler diliyor ama benim ona inancım kalmadı. hele ki 10 mayısta yaşattıklarından sonra... ki hoş şimdiye kadar kaç kez barıştık, her şey düzelecek diye birbirimize söz verdik. neyse...

her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle

5 aydır ayrı yasıyoruz 3 ay once bosanma davası actım ...neler yasıyorum cok zor gunler degıl aslına bakarsan duygusal anlamda zorlugum cok aılemın evınde yasıyordum yıne onlarlayım yanlızca ayrı olan evıme yatmadan yatmaya gıdıyorum rahatım anam babamdan baska kıme sıgınabılırım kı ...zorluk kısmı surda evıme gıdınce yasadıgım heryerde anılarım duygularım yattıgım yatakta esımle kalkıp yatıyorum kınlıyım ofkelıyım hıc bıtmeyecek derecede sınırlıyım ona karsı ama ona olan sevgımde tek hucrem canlı kalana dek devam edıcek bılıyorum cunku kısısel sorunum yoktu esımle aılesının yuzunden bıttık! Terapı alıyorum ssk baglı bır hastaneden... 27 aylık bır oglum var oda ınanılmaz etkılenıyor onuda once psıkologa goturdum ordan cocuk psıkıyatrısıne yonlendırdıler gunlerımız zor gecıo oglumunda benımde br gunumuz esımsız gecmıyor ...Atlatıcaz bılıyorum zor olcak ama bıtecek bu ızdırap bır gun ... şimdi ilk durusma tarıhımızı beklıyorum.... Rabbım bu surecte hepımıze sabır versın yardım etsın kolay surecler degıl

Maalesef bnde boşanma kararı aldım ailemin yanındayım dava açılmadı henüz avukat önce gidip söyledi 10gün müsade istediler kocamı çok seviyordum hala da bi adım atsa onu affedecek sevgim var 6aylık kızım var narsistik kişilik bozukluğu var eşimde doktordan öğrendik ve gerçekten çok zor başa çıkmak aldatma dayak ama en şiddetlisinden sonra yalan kahveya gitme alışkanlığı daha ne olsun değil mi hamileliğimden beri iyice arttı her hatasında yüzleştik tartıştık ailelrr araya girdi kaç kez olmadı şimdide 15gün oldu ailemleyim kızını bile görmek için çaba sarfetmedi seviyo sanmıştım çok zoruma gidiyo

Evlatlarinin yuvasini dagitan o analarin babalarin yaticak yeri olucak mi bakalim. Yaziklar olsun onlara. Hadi elin kizina acimadilar insan torunlarina da mi acimaz.

Kayinvalidemle anlasamadigimiz yerler vardir ama cok takdir ederim su sebepten. Hoslanmasa bile, kotuluk yapabilecekken yapmaz ki sirf oglunun torunlarinin mutlulugu bozulmasin ailelerine huzursuzluk katmiyayim diye. Onun o ozelligini gordukce diyer kirginliklarimi es gecebiliyorum
Cok rahat birsekilde. Sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…