Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım
Eşin tek kelimeyle çok karaktersizmiş. İnsan düşmanına yapmaz....
kızım senin ailen yok mu?