• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

bur_cu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
23
0
36
Sivas
merhabe arkadaşlar ben 6 aylık evliyim ve hiç mutlu degilim sıkıntı çok artık hangisini düşünecegimi şaşırdım dinleseniz yuh dersiniz kafyı yemek üzereyim yada yedim boşanmayı istiyorum ama çok korkuyorum sonrası ne olacak diye lütven bana yardımcı olurmusunuz?

valla biz medyum değiliz anlatmasan aval aval baktığımızla kalırız bi anlatırsan belki yardımcı olailiriz

6 ayda ne oldu ki anlatırmısınız yardımcı olmaya çalışalım. üzücü bir durum.

tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım

Eşin tek kelimeyle çok karaktersizmiş. İnsan düşmanına yapmaz....

tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım

Neden hala evliliğinizi sürdürüyorsunuz?
Size bir ekmek parasını çok gören,elalemin adamlarına sizi mahcup eden eşinizden beklentiniz nedir?

merhaba siz eşinizi hiç mi tanıyamadınız peki evlenmeden önceki süreciniz ne kadardı yani bir insan biraz olsun belli etmezmi kendini yoksa siz görüpte ozamanlar aşkla sevgiyle görmemezlikdenmi geldiniz?

Bunlar 6 ayda olduysa sizi daha kötü günler bekliyor sanırım. Hiç mi belli etmedi huylarını, ya da değişirmi zannettiniz

vallahi canım ben de 8 aylık evliyim, ben de izmir gibi bir şehirden konyaya geldim. allahıma çok şükür ki eş olarak seçtiğim insanı iyi biri çıktı, durumunu anlayabiliyorum. ben bursa 2 gün dışarı çıkmasam deli gibi oluyordum, eşim hemen dışarı çıkarıyordu beni, hatta ilk aydan sonra çok daraldım, burda kimseyi tanımıyorum diye ailemin yanına gittim 2 hafta kaldım. bence eşini karşına al konuş, suçlama olarak değil, ama ne bileyim seni üzen şeyleri anlat, ya da başa çıkamıyorum ömür boyu çekemem diyosan da bi yerden başlaman lazım, ne kadar dayanabileceksin ki

seni bakkaldan veresiye ekmek almaya iten bi adam sana ne kadar gelecek vaad edebilir ki...yazık etme kendine.. 6 ayda karaktersizlik yönünde bu kadar performans sergileyen bir adam önünüzdeki yıllarda allah bilir daha neler yapar...

kendın ısteyerek severek mı evlendın yoksa görücü usulu mu?bnce bunca seye ragmen ıyı dayanmıssın iyi düşün taşın senın kocanla bır gelecegın olması ımkansız senı o an savunması gerekırdı.işin gercekten zor.böyle bir hayat cekılmez canım nolursa olsun aılenle paylasmalısın bu durumu en kısa surede de karar vermelısın ne yapacagına daır.

1 senelik bi beraberlik oldu böyle degildi yada bana oynadı bilmiyorum çok konuştum ama degişmiyo dogru kavun degilki koklayayım ailem arkamda ama nereye kadar olurlar bilmiyorum sonuçta boşanmış olacagım korkuyorum açıkcası hani bendeki korku boşansam dahamı kötü olur dahamı iyi olur

Back
X