• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

Aslında o ağlarken çakıcan iki tane ağzına :) Neye uğradığını şaşıracak :47::47:

Feminist damarlarım kabardı yahu :)

konuşmalarım yapıcı oldu hep hep böle bak böle daha iyi olur şu daha uygun dedim ama o her defasında bu konuşmaları tartışmaya çevirdi hani oturup konuşamıyorum şu anda hemen sesini yükseltiyo hep kendini haklı gösteriyo bide eşimde şu var kavga ettigimizde hemen aglamaya başlıyo hani bunu öncedende yapıo ama ben sevdigindendir diyordum artık çıgrından çıktı hani vara yoga aglıyo

canım nasıl aglıyo yaa
allah allah ınsan sevdıgını uzmez arkadasım onun uzuldugunu gormek daha da cok uzer halbukı ama
anlamadım esınızı
zaten ıs tartısmaya donuyorsa lafınızı hıc anlatamazsınız sız esınıze..
uzuldum canım yaa...

bağırıp çağırırken, ailesi senin üstüne giden erkek,
sen sorunları konuşmaya çalışınca duygusallaşıp ağlıyor..

bulmuş yolunu vallaaa.

Allah sabır versin sana yahu eşim ağlıyo dedin bence onda da büyük bi sıkıntı yaratmıs düşünsenize anneniz sürekli size baskı yapıyo kabul ederlerse evlilik sorunlarını çözen psikologlar var hani kızmayacığını düşünürsen bu fikri bi söyleyebilirsin aslında ama yok kızar diyosan bence böyle daha fazla dayanamıycağını söyle sakin bi şekilde ama

hazır çocuğun yokken yolda yakınken dön bence
bi işe girersin öyle kolay değil biliyorum ama bunu çekmektense aile suratını çek daha iyi en azından çalışmana zin verirler bi şekilde kendini toparlarsın
böyle bi adamla ömür geçmez geçsede boşa geçer canım daha gençsin

1 senelik bi beraberlik oldu böyle degildi yada bana oynadı bilmiyorum çok konuştum ama degişmiyo dogru kavun degilki koklayayım ailem arkamda ama nereye kadar olurlar bilmiyorum sonuçta boşanmış olacagım korkuyorum açıkcası hani bendeki korku boşansam dahamı kötü olur dahamı iyi olur

Burada bir çok arkadaşımız boşandı sorun onlara bakalım korktunuz mu diye ?

Hepside maşşallah ayakları yere sağlam basan kişilerdi son noktayı koydular evliliklerine ve de çok iyi yaptılar ...

Çekilecek bir yaşantınız yok sonuçta sizde oturun ciddi bir karar verin boşanmak konusunda ...

diyorum ya her yolu önerdim ona psikologuda önerdim onada kızdı sen git seninki bozuk dedi hala psikog için bastırıyorum bakalım ya gidecek ya bitacek 1 ay sonra annesi gelecek çok merak acaba ne olacak yada benim düşüncem son noktam bu olacak

diyorum ya her yolu önerdim ona psikologuda önerdim onada kızdı sen git seninki bozuk dedi hala psikog için bastırıyorum bakalım ya gidecek ya bitacek 1 ay sonra annesi gelecek çok merak acaba ne olacak yada benim düşüncem son noktam bu olacak

Binbir umutlarla yuva kuruyosun. Güvendiğin dağlara bir çırpıda kar yağıyo; dımdızlak kalıyorsun ortada. Başını yaslayacağın omuzun yerinde yeller esiyor.

Çok üzülüyorum böyle durumlara :(

Yuva kurmak zor,yuva yıkmak bin kat daha zordur arkadaşım.
Öncelikle üzülme daha çok gençsin kıyamam sana.:38:
Karı koca kavgası denen şey sadece eşin ve senin arandadır ayrılırsın yada yoluna devam edersin,ama
sizin durumunuz içine dış kapı mandalları girmiş malesef.
Şimdi işiniz bir çuval pirincin içinden taş ayıklamak kadar zor ne yazık ki..
Çünkü eşiniz teyzesinin s..tir git demesine bile ses çıkarmıyorsa o evlilik yürüsede sık sık dalgalara kapılıp
karaya vurur.
Bana eşim böyle birşey yapsa,insanların içinde beni korumasa elalemin üçüncü şahıslarına laf söyletse emin ol bir dakika bile eşime eş koca gözüyle bakmam.
Çok seviyor olabilirim ama elalemin kadınının yanında değerim yoksa ne yapayım ben öyle kocayı.
Bir an önce ya düzelmesi için konuş yada grurunu ezip suyunu çıkarmadan o evden çık git.

canım al esını gotur bı psıkologa vallah
ohhh senı ezecek gececek dısarı cıkarmayacak para bırakmayacak
kımsenın yanında korumayacak
ama senın dogru olan laflarında aglayacak

bak bak bak.... adama bak..
bulmus en kolay yolunu...
yazık ya sana be arkadasım..
kendınden gıdıyor bu hayattta gıden...

öncelkle içinizdeki korkuyu öldürün derim ben
Korkmayın boşanan o kadar bayan varki şu hayatta . .
ve çoğunluğu şuanda dimdik ayakta . . Siz daha çok gençsinz .taşı sıkıp suyunu çıkartırsınız .isterseniz her iş gelir elinizden ve hayatınıza şimdikinden daha iyi birşekilde devam edersiniz .hani bir tabir varya beterin beteri wardır diye. . Sizin yaşadıklarınz en beter cinsten. kendinize güvenin sadece bi süreliğne ailenzde kalırısnız belki ama daha sonra kendinize çok güzel bir yol çizersiniz emnim :71:

Kusura bakma ama adam gibi adam karısına para sıkıntısı hariç borç yazdırıyorsa o adam sadece adam kılığındaki canlıdır.Ne kocalık bekle ne dostluk.Derdin bir tane değil ki canım bir sürü cidden.
İnsan namusunu veresiye defterine layık görür mü ya?:47:

Kusura bakma ama adam gibi adam karısına para sıkıntısı hariç borç yazdırıyorsa o adam sadece adam kılığındaki canlıdır.Ne kocalık bekle ne dostluk.Derdin bir tane değil ki canım bir sürü cidden.

Çok doğru gerçekten. İnsan bi düşünür dimi; bu kız kimseyi tanımıyor, elin bakkalına ne diyecek de yazdıracak? Sadece yazdırmakla biter mi bu iş? Para bu yaa her an lazım olabilir :(

Son düzenleme:

İmza:68:..........

vallah hanı derler ya neresınden tutsak elınde kalıyor dıye..
oyle bır durum yanı..
kısılıgı gelısmemeıs henuz annesının etegının altından cıkamamıs erkek,
ama laf kavgaya geldımı tartısır baktıkı olmuyor ustune aglar...

yazık canım ama sana yazık sana....

slm bak canım bence senin eşin seni iyice tanımış bakmış sen sessizsin bastırmış durmuş ne demek ya tyzesi kim ya nasıl sana hakaret eder eşin desen keza ben sana derimki eşinin karşısına geç ve kendinden emin korkmadan bunun böyle devam etmeyeceğini söyle kaybedeceksen ana değer vermcekse baştan kaybet yani en güzel günlerini yok etme.benmde aynı durumda arkadaşım vardı bizi dinledi sonunda eşinin karşısına geçip kararlarını tek tek anlattı ve korkmuyorum senden inceldiği yerden kopsun dedi ve şu an alatamam huzurunu keşke diyo baştan çıkarsaymışım sesimi ben alttan aldıkça sustukça o üste çıkmış silkelen kendine gel inan insan oğlu neler yaşıyo ölen bile unutuluyo sadece herşeye gereken zaman sabır belkibu hayırlı senin için ya sesini duyur yada onu terket sus

Back
X