Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuşmalarım yapıcı oldu hep hep böle bak böle daha iyi olur şu daha uygun dedim ama o her defasında bu konuşmaları tartışmaya çevirdi hani oturup konuşamıyorum şu anda hemen sesini yükseltiyo hep kendini haklı gösteriyo bide eşimde şu var kavga ettigimizde hemen aglamaya başlıyo hani bunu öncedende yapıo ama ben sevdigindendir diyordum artık çıgrından çıktı hani vara yoga aglıyo
bağırıp çağırırken, ailesi senin üstüne giden erkek,
sen sorunları konuşmaya çalışınca duygusallaşıp ağlıyor..
bulmuş yolunu vallaaa.
Aslında o ağlarken çakıcan iki tane ağzına :) Neye uğradığını şaşıracak
Feminist damarlarım kabardı yahu :)
1 senelik bi beraberlik oldu böyle degildi yada bana oynadı bilmiyorum çok konuştum ama degişmiyo dogru kavun degilki koklayayım ailem arkamda ama nereye kadar olurlar bilmiyorum sonuçta boşanmış olacagım korkuyorum açıkcası hani bendeki korku boşansam dahamı kötü olur dahamı iyi olur
Kusura bakma ama adam gibi adam karısına para sıkıntısı hariç borç yazdırıyorsa o adam sadece adam kılığındaki canlıdır.Ne kocalık bekle ne dostluk.Derdin bir tane değil ki canım bir sürü cidden.
İnsan namusunu veresiye defterine layık görür mü ya?
Kusura bakma ama adam gibi adam karısına para sıkıntısı hariç borç yazdırıyorsa o adam sadece adam kılığındaki canlıdır.Ne kocalık bekle ne dostluk.Derdin bir tane değil ki canım bir sürü cidden.
İnsan namusunu veresiye defterine layık görür mü ya?