• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinden dolayı sıkıntı çekenler

tabi hemen anlatayım evet 6 ay çok kısa ben bide severek evlendim eşim anne kuzusu yani şimdi öle oldu birincisi evliligimize annesi çok karışıyo mesela ben birşey yaparken annem öle yapmıyordu sende onun gibi yap dışarı çıksak annesinin heberi oluyo alış verişe gitsek annesi naptınız o kadar uzun alış verişte yani adım atsak annesi haberdar bunuda geçtim 17 günlük gelinken teyzesi beni evden kovdu oda eşimle ufak bir tartışmadan dolayı araya girdiler eşime direk ben sana demedimmi iyi tanı iyi gör al biletini yarın gönder evine bana dönüp afadersiniz S***** G** (Defol) dedi eşim agzını açıp tek kelime etmedi ben orada bayıldım ailesinin yanında beni küçümsmesi bagırması benim zoruma gidiyo artık eşim çok degişti ben ankaradan sivasa geldim eşim beni çalıştırmıyo evine parada bırakmıyo ya bi ekmek parası bırakmazmı insan evine git bakkala yazdır diyo tanımadıgım yerde ki daha bunlar sorunlar yalnızca bir kaçı hani ben 6 ayda kendimden bezdim buraya geldim 4 ay beni dışarı çıkarmadı evde hapis hayatı ne yapacagımı şaşırmış durumdayım

canım nasıl bir evlilik bu anlayamadım ben...
neden senı dısarı cıkarmıyor yada ızın vermıyor?
bır kere esın sana para bırakmalı. nedır yanı gıt bakkala yazdır..

allahım ya daha neler gorecez kımbılır
neler oluyor buara erkeklere ve kayınvalıdelere erkek aılelerıne
nedır bu evden kovmalar falan
bız kadınlar malmıyız atılıp bır kenara konulucaz
ve senı evden kovanda bır kadın.. ver bıletını elıne demıs bırde... sabır yarabbı..

yok arkadas ya kocan evlılık denen kurumun ne kadar onmelı oldugunu anlayacak yada sen aılene anlatacaksın arkadasım...
yokmu senın bır aılen arkanda duaracak bır kısı..
senı ıyıce sahıpsız sanmıs esın.. :50:
uzgunum ama belkı agır oldu yazdıklarım ama durum budur yanı...

tanıma süreciniz olmadan mı evlendiniz:44::44:

canım eşin de sen de çok gençsiniz galiba.
yok mu ailede akıllı uslu biri şu çocuğa hoop diyebilecek?

bu nasıl bişeydir ya.
eşi gurbet ellerde, ailecek eziyet ediyorlar.

yazık...
bence bir an önce ailene anlat.
ya da bir dönem annemlerin yanına git, ayrı kalmayı dene.
belki birşeyleri görür o zaman.

ama bu şekilde susmaya devam edersen, Allah korusun şiddete bile başvurabilir gibi geliyor.
ayrıca lütfen bizden çekinme.
ne düşünüyorsan, ne hissediyorsan yaz...

Boşanmış olmak sadece hayata bakış açını değiştirir bence. Daha az bakar, daha çok görürsün...

ailenle paylaştın mı bu durumu

cnm bence hemen boşan en azından çocuk olmadan..hiç olmazsa o herifle:47:bir daha bağlantın kalmaz..ailende ne güzel arkanda..niye korkuyorsun ki boşanmak demek dünyanın sonu değil ki...hemen anneni babanı ara ve hepsini hiç bi kelime atlamadan anlat...6 ayda bunu yapan gerisini bile düşünmek korkunç

ona hop diyecek kimse yok ailem biliyor zaten durumu onlarda sen bilirsin ama sabır belki düzelir diyorlar hani istemiyorlar illaki boşanmamı ben 22 yaşındayım eşim 26

ona hop diyecek kimse yok ailem biliyor zaten durumu onlarda sen bilirsin ama sabır belki düzelir diyorlar hani istemiyorlar illaki boşanmamı ben 22 yaşındayım eşim 26

tamam sabret ama nereye kadar.. en azından baban ya da bir başka aile büyüğün alsın karşısına kulağını çeksin biraz.. di mi ama...

benim babam vefat etti annem var tek arkamagolsunlar hiç yardımcı olmuyorlar anlayacagınız tek başımayım

benim babam vefat etti annem var tek arkamagolsunlar hiç yardımcı olmuyorlar anlayacagınız tek başımayım

ahh canım benim..
ne diyeceğimi bilemedim ki şimdi....:71:

Son düzenleme:
arkadaşım boşanmak diyorsun boşanınca herşey biticekmi peki? bence sorun nebiliyormusunuz sizin eşinize çok taviz vermeniz teyzesi size küfürle evden kovduğunda ve eşiniz ses etmediğinde tepkinizi bikere koyucaktınız.sizi aylarca eve hapsettiğini sölüyorsunuz bunu kabul ederek biçok şeyi kabul etmişssiniz zaten ipleri eşiniz eline almış sonra buraya kadar gelmiş mevzular belki seviyorum die katlandı diceksiniz ama sevgi kndinizden kişiliğinizden ödün vericeksiniz anlamına gelmez biraz hata sizde olaylar buralara gelmeden tepkileirinizi dile getirmiş olsaysıdınız şimdi daha farklı olurdu bazı şeyler...

Son düzenleme:
hayır tepki illaki verdim bu olanlara susmadım zaten teyzesi kovdu ben kendime geldigimde üstüne yürüdüm bagırdım ama engel oldu eşim bana ailem onlar benim dedi

Ailene net bir şekilde olanları anlattınmı?
Cimrilik mi bu yaptığı yoksa sorumsuzluk mu?
hani şunu demek istiyorum evlenmeden öncede bu para meselelerinde tutucu oldugunu gördünüz mü?
güven sarsacak birşey yaşadınız mı? yani bu tartışmaların temelinde ne yatıyor?
Aşk evliliğimi yaptınız yoksa görücü usulü mü? 1 yıl evlenmek için kısa bir süre değil mi??
konuşmalarınız nasıl geçiyor çok konuştum olmuyor dediniz yapıcı konuşmalar mı yapıyorsunuz tartışmaya mı dönüşüyor??
Biraz açarsanız bizde daha doğru yorumlar yapabilriz...:68:

hayır tepki illaki verdim bu olanlara susmadım zaten teyzesi kovdu ben kendime geldigimde üstüne yürüdüm bagırdım ama engel oldu eşim bana ailem onlar benim dedi

onlar ailesi de peki sen nesin, onun öncelikli ailesi sensin, daha bunu idrak edememiş eşin, işin çok zor

cnm kusura bakma ailen arkanda sandım..ama yinede boşanmayı seç en azından çocuk yokken yoksa benim gibi çok zorlanırsın...bide ailene artık çekemediğini de onlar inan bana arkanda olurlar....

Eşiniz sizi ailesi saymadı ve siz hâlâ onunla berabersiniz. Anneniz sizi evden kovmaz. İstemez belki boşanmanızı ama ortada da bırakmaz. Bir iş bulun, başınızın çaresine bakın ama durmayın kabullenilmediğiniz yerde

bu iş şans meselesi sizinde benim gibi şansınız yok allah yardımcınız olsun:50::50::50: benimde eşim anne kuzusu sürekli bizi yönetmeye çalışıyo sonunda beni bezdirdi ama eşim farkında değil hala ailesinin tarafında şu an boşanma eşiğindeyiz bizde 1bucuk yıldr evliyiz:96::96::96::96: her şey çok zor allah bizlere güç sabır versin

konuşmalarım yapıcı oldu hep hep böle bak böle daha iyi olur şu daha uygun dedim ama o her defasında bu konuşmaları tartışmaya çevirdi hani oturup konuşamıyorum şu anda hemen sesini yükseltiyo hep kendini haklı gösteriyo bide eşimde şu var kavga ettigimizde hemen aglamaya başlıyo hani bunu öncedende yapıo ama ben sevdigindendir diyordum artık çıgrından çıktı hani vara yoga aglıyo

konuşmalarım yapıcı oldu hep hep böle bak böle daha iyi olur şu daha uygun dedim ama o her defasında bu konuşmaları tartışmaya çevirdi hani oturup konuşamıyorum şu anda hemen sesini yükseltiyo hep kendini haklı gösteriyo bide eşimde şu var kavga ettigimizde hemen aglamaya başlıyo hani bunu öncedende yapıo ama ben sevdigindendir diyordum artık çıgrından çıktı hani vara yoga aglıyo

Nasıl ağlıyo yaa. Töbe rabbime. Tamam hani duygusallık olur ağlarsın ama bu onu duvar yapmış kendine arkasına sığınıyo herhalde....

yok arkadas ben bu erkek aılelerını ömur boyu anlayamayacagım herhalde nasıl bır zıhnıyet kı bu senı nasıl ewden kovar kocan nasıl ses cıkarmaz sasırıyorm dogrusu.boyle bır durumda sn nasıl kocana tepkı gostermedn.bıraz daha acıklaycı anlatsan.üstelık aıleler yuva bozulması dıye dusunur ama sana yazık calıssan cablasan kndıne yenı bır hayat kurarsın bu ezıyetı cekmenn hıc bır anlamı yok cvp vermedn ama bır daha sorucam nasıl ewlendın gorucu mu severek mı

Back
X